QUOTE(Tomienė @ 2013 01 25, 15:00)
Aš jau gal penkerius metus vytinu kiaulienos išpjovą
įtrini druskyte, pipiriukais ir česnakiuku, uždarytą plastik.inde palaikau šaldytuve tris paras, ji tuo metu išleidžia sultis, tai kasdien kelis kartus pakratau gerai. Po trijų parų ištraukiu, vynioju į marlę ir virš viryklės (pas mane vietoj užuolaidų kabo
). Skaniausia būna po dviejų savaičių
būna, kad reikia ir tris ar net keturias savaites laikyti, priklauso nuo to, kokio storio išpjova
Aš irgi džiovinu, tik arba kumpį arba nugarinę (supjaustau norimo dydžio gabaliukais). Dedu druską, piprus, truputi cukraus, česnaką, kalendros, lauro lapelių sutrupintų. O tolaiu kaip ir jūs
Būtinai bandysiu vištieną