Juoda duona
grietinės tredalis šaukštelio
silkės filė gabaliukas
marinuotas svoguniukas

Pelėsinio sūrio užkandis
pelėsinis suris
graikiškas riešutas

Lašišos sumuštinukai
batono riekutė
sūrelis Philadelphia
sūdyta arba rūkyta lašiša
citrinos gab.
krapas

Krevetės tempura tešloj su majonezo-wasabio padažu
atšaldytos ir nusasintos tigrinės krevetės 400 g
tempura tešla (ji būna prie visų kinietiškų produktų), tai tiesiog maišelio miltelius sumaišome su vandeniu kol gausis tirštoka tešla 400 g krevečių man išejo maždaug puse pakeliotos tešlos
Krevetės imame už uodegėlių, merkiame i tešlą, paliekant pačią uodegėlę neimerktą, ir verdame aliejuje, kol gražiai apskrus.Išėmus, dedame ant popierinių rankšluoščių, kad nereikalingas aliejus nuvarvėtų
Padažui: sumaišome 100 g kokybiško majonezo, aš naudojau Kėdainių be koncervantų, kokie 4-5 cm wasabio pastos, puse citrinos sulčių, viską išmaišome ir tiekiame su krevetėmis
