Įkraunama...
Įkraunama...

Šaltų užkandžių receptai tik su nuotraukomis

QUOTE(Nova @ 2014 01 14, 10:41)
Rūkytos skumbrės užtepėlė su žirneliais

Kai tik pamačiau - negalėjau nustoti galvoti. Nusipirkau šiandien skumbrę, gaminsiu. Labai pasiilgau šito skonio wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Baranka @ 2014 01 15, 22:16)
Gal pabandykit ne piene, o sultinyje pamirkyti? Gal neliks to saldumo  g.gif

Aciu uz patarima! 4u.gif O, sultinys, laibai gera mintis bigsmile.gif Bet, manau, mano situacijoje, tai buvo tiesiog nevykusiai pasirinktos baronkos.

QUOTE(Nova @ 2014 01 16, 08:17)
Man tai tiko, suri su smulkia tarka sutarkavau (ne bulvine, bet truputi stambesnes skylutes). Dariau ir su salto rukymo, bet man gerokai per suru buvo.

Dekui, butinai isbandysim! Butent karsto rukymo ir mes labiausiai megstam, o ir jos struktura skiriasi nuo s.r.
Atsakyti
QUOTE(Nova @ 2014 01 16, 10:16)
Atrodo super! Ir paprasta, ir sveika. Reikes butinai isbandyti smile.gif

4u.gif lauksiu atsiliepimų mirksiukas.gif

QUOTE(keistuole @ 2014 01 16, 10:46)
o sūrį kur apkept, keptuvėj?

Aš apkepiau grill keptuvėje,bet galima ir paprastoje,jokio skirtumo mirksiukas.gif
Atsakyti
Tuno paštetas

user posted image

200 gr. tuno gabaliukų savo sultyse
2 kietai virti kiaušiniai
1 v.š. riebios grietinės
1 a.š. garstyčių
1 a.š. citrinos sulčių
1-2 česnako skiltelės
druskos
pipirų
prieskoninių žolelių (pagal skonį)

Labai gerai nuspaudžiame sultis iš tuno gabaliukų. Visus produktus sumalame blenderiu iki vientisos masės. Palaikome šaldytuve apie 30 min. Skanaus!

P.S. Super greitas receptas tuno mėgėjams. Man labai patiko sumuštinis su skrudinta balta duona, paštetu, pomidoru ir svogūnais smile.gif

http://www.aj-recept...o-pastetas.html
Atsakyti
Šiltos grikių salotos su lašiša ir kiaušiniais

2 porcijoms reikės:
125 g nevirtų grikių
2 kiaušinių
100 g sūdytos lašišos
sauja špinatų lapų
krapų, svogūnų laiškų
druskos (nebutinai)
alyvuogių aliejaus

Grikius išvirti pasūdytame vandenyje apie 15 min., svarbiausia nepervirti. Taip pat išvirti kiaušinius. Tuo tarpu nestoromis juostelėmis susipjaustyti lašišą, susmulkinti svogūnų laiškus, bei krapus. Išvirusius grikius dėti į lėkštę, ant viršaus išdėlioti lašišą, špinatų lapelius, į keturias dalis pjaustytą kiaušinį, apibarstyti svogūnų laiškais, bei krapais. Apšlakstyti alyvuogių aliejumi ir, jei reikia užbarstyti druskos.
Skanaus!

Atsakyti
[quote=Nova,2014 01 20, 11:12]
Tuno paštetas
thumbup.gif thumbup.gif labai skanu
Atsakyti
QUOTE(JOLKA999 @ 2014 01 02, 19:25)
Silkės užkandėlė
Keletas nedidelių virtų burokėlių
1 avokadas
1-2 juostelės silkės file
2aš vilniaus majonezo su krapais
pagal skonį citrinpipirių ir druskos
mažų pomidoriukų papuošimui
Burokėlius plonai supjaustyti griežinėliais.Avokadą nulupti ir suplakti trintuvu,įdėti majonezo,druskos ir pipirų pagal skonį,gerai išmaišyti.Ant burokėlio griežinėlio išspausti avokado masės per konditerinį maišelį,uždėti silkės gabaliuką ir papuošti pomidoro pusele....skanaus...
mums ši užkandėlė labai patiko,galima dėti ant baltos skrudintos duonos...

user posted image

Labai skanu, isbandem wub.gif
Atsakyti
Smagu,kad patiko wub.gif
Atsakyti
Midijos geldelėse

user posted image


reikės:

norimas kiekis midijų geldelėse
baltas vynas
citrina
česnako skiltelė
druska


midijų geldeles labai gerai nušveisti, sudėti į verdantį, pasūdytą vandenį, įmesti česnako skiltelę ir virti tol, kol geldelės atsidarys...Nupilti vandenį, sudėti į norimą indą, apšlakstyti citrinos sultymis ir baltu vynu.

skanaus rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Hedra:) @ 2014 01 29, 16:33)
Midijos geldelėse

user posted image
reikės:

norimas kiekis midijų geldelėse
baltas vynas
citrina
česnako skiltelė
druska
midijų geldeles labai gerai nušveisti, sudėti į verdantį, pasūdytą vandenį, įmesti česnako skiltelę ir virti tol, kol geldelės atsidarys...Nupilti vandenį, sudėti į norimą indą, apšlakstyti citrinos sultymis ir baltu vynu.

skanaus rolleyes.gif

Gal galite placiau kok skonis, Aciu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(georgiana @ 2014 02 01, 15:26)
Gal galite placiau kok skonis, Aciu 4u.gif

Skonis kaip paprastų midijų, kurios būna ant picų, skanios ir šiltos ir atvėsusios...norint pasigaminti būtina mėgti jūrų gėrybes, nezinau, ka daugiau papasakoti:)
Atsakyti
QUOTE(Hedra:) @ 2014 02 01, 15:55)
Skonis kaip paprastų midijų, kurios būna ant picų, skanios ir šiltos ir atvėsusios...norint pasigaminti būtina mėgti jūrų gėrybes, nezinau, ka daugiau papasakoti:)

Aciu 4u.gif
Atsakyti