Įkraunama...
Įkraunama...

Šaltų užkandžių receptai tik su nuotraukomis

QUOTE(Hedra:) @ 2014 01 13, 14:08)
Zinokit, as pirma karta dariau, pasiskaiciau zurnale, kad valanda mirkyti, tai taip ir dariau g.gif

o tai jums neistezo g.gif na pirma karta as irgi ilgiau nei kad dabar mirkiau ale man kai pradejo test tai greitai griebiau is pieno, nes pirma karta su pienu dariau, ale gal sutapimas o gal mano orkaite ne kokia, bet su pienu man linke daugiau degti tai dabar kepu tik su vandeniu, ta prasme ne piene, o vandeny mirkau smile.gif
Atsakyti
Hedra, pyragėliai nuostabūs-kartosiu dar ne kartą. AČIŪ essen.gif
Atsakyti
recepto neparašysiu, bet negaliu nepasidžiaugti, ir noriu padėkoti už atradimą *Voque* dabar šmirinėju po jūsų blogą....nuuuu jau atėjo įkvėpimas gaminti daug;)))) ačiū už įkvėpimąwink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo apm: 13 sausio 2014 - 20:29
QUOTE(ingauk @ 2014 01 13, 19:37)
o tai jums neistezo


Kietos labai buvo, tai neištižo, jusu deka žinosiu, kad pienas šiam užkandziui nebutinas rolleyes.gif
QUOTE(Mil@na @ 2014 01 13, 20:49)
Hedra, pyragėliai nuostabūs-kartosiu dar ne kartą. AČIŪ  essen.gif

Malonu girdėti, kad patiko wub.gif
Atsakyti
Rūkytos skumbrės užtepėlė su žirneliais

user posted image

1 vnt. karšto rūkymo skumbrės
pusė svogūno
1 skiltelė česnako
100 gr. konservuotų žirnelių
50 gr. fermentinio sūrio
prieskoninių žolelių (pagal skonį)
pipirų
majonezo su garstyčių grūdeliais (arba majonezo ir grūdėtųjų garstyčių)

Skumbrę išdarinėjame ir susmulkiname. Svogūną ir česnaką smulkiai sukapojame. Sūrį sutarkuojame sūrio tarka. Sudedame žirnelius, įdedame majonezo (arba majonezo ir grūdėtųjų garstyčių pagal skonį), suberiame pipirus, žoleles (aš naudojau Provanso žolelių mišinį) ir viską išmaišome. Palaikome šaldytuve, kad atšaltų. Skanaus!

P.S. Labai skanu su juoda arba skrudinta balta duona. Puikiai tiks vieno kąsnio sumuštinukams.

http://www.aj-recept...ztepele-su.html
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Nova: 14 sausio 2014 - 09:44
QUOTE(Nova @ 2014 01 14, 09:41)
Rūkytos skumbrės užtepėlė su žirneliais

mmmm..... wub.gif Kaip MB megsta tokio tipo uzkandzius su zuvimi. Aciu uz recepta! 4u.gif
Sakykite, o tas fermentinis suris nesipjauna su zirneliais ir karsto rukymo zuvimi?
Atsakyti
QUOTE(apm @ 2014 01 13, 21:29)
recepto neparašysiu, bet negaliu nepasidžiaugti, ir noriu  padėkoti už atradimą *Voque* dabar šmirinėju po jūsų blogą....nuuuu jau atėjo įkvėpimas gaminti daug;)))) ačiū už įkvėpimąwink.gif

Vaje kaip man malonu 4u.gif tokie žodžiai išties įkvepia 4u.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Hedra:) @ 2014 01 10, 12:45)
Įdaryti riestainiai( barankos)

skanaus wub.gif


Dekui uz recepta, patiko visai seimynai 4u.gif

QUOTE(Renata123 @ 2014 01 11, 17:52)
Gera, sena uzkandele! thumbup.gif
Kokias baronkas perkate? Nes kazkada ir as gaminau, nesaldziu neradau, tai pirkau paprastas pieniskas, bet ir juose buvo juntamas salsvumas, tai nelabai tiko mums.


Gal pabandykit ne piene, o sultinyje pamirkyti? Gal neliks to saldumo g.gif
Atsakyti
QUOTE(Renata123 @ 2014 01 14, 17:08)
mmmm..... wub.gif Kaip MB megsta tokio tipo uzkandzius su zuvimi. Aciu uz recepta! 4u.gif
Sakykite, o tas fermentinis suris nesipjauna su zirneliais ir karsto rukymo zuvimi?


Man tai tiko, suri su smulkia tarka sutarkavau (ne bulvine, bet truputi stambesnes skylutes). Dariau ir su salto rukymo, bet man gerokai per suru buvo.
Atsakyti
Šiltos grikių salotos su varškės sūriu

Visi kiekiai priklauso nuo valgytojų skaičiaus
2 porcijoms reikės:
125 g nevirtų grikių
2 riekelių naminio apkepto varškės sūrio
saujelės špinatų lapų
4 vyšninių pomidorų
porų, žalumynų
druskos
alyvuogių aliejaus

Grikius išvirti pasūdytame vandenyje apie 15 min., svarbiausia nepervirti. Kol verda grikiai, griežinėliais supjaustyti pomidorus, varškės sūrį vidutinio storumo juostelėmis, o žalumynus ir porus susmulkinti. Į lėkštę dėti grikius, pjaustytus pomidorus, keptą varškės sūrį, špinatus, žalumynus, porus. Viską apibarstyti žiupsneliu druskos ir pašlakstyti alyvuogių aliejumi.
Skanaus!
Atsakyti
QUOTE(*Voque* @ 2014 01 16, 09:36)
Šiltos grikių salotos su varškės sūriu



Atrodo super! Ir paprasta, ir sveika. Reikes butinai isbandyti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(*Voque* @ 2014 01 16, 08:36)
Šiltos grikių salotos su varškės sūriu

Visi kiekiai priklauso nuo valgytojų skaičiaus
2 porcijoms reikės:
125 g nevirtų grikių
2 riekelių naminio apkepto varškės sūrio
saujelės špinatų lapų
4 vyšninių pomidorų
porų, žalumynų
druskos
alyvuogių aliejaus

Grikius išvirti pasūdytame vandenyje apie 15 min., svarbiausia nepervirti. Kol verda grikiai, griežinėliais supjaustyti pomidorus, varškės sūrį vidutinio storumo juostelėmis, o žalumynus ir porus susmulkinti. Į lėkštę dėti grikius, pjaustytus pomidorus, keptą varškės sūrį, špinatus, žalumynus, porus. Viską apibarstyti žiupsneliu druskos ir pašlakstyti alyvuogių aliejumi.
Skanaus!


o sūrį kur apkept, keptuvėj?
Atsakyti