Įkraunama...
Įkraunama...

Šaltų užkandžių receptai tik su nuotraukomis

Ir kaip bandysit be recepto? lotuliukas.gif

QUOTE(suntea7 @ 2013 12 15, 21:22)
Būtinai išbandysim, puiki idėja thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vita_Z: 17 gruodžio 2013 - 17:31
QUOTE(Vita_Z @ 2013 12 17, 18:30)
Ir kaip bandysit be recepto?  lotuliukas.gif

http://shirshiulizda...skes-suris.html
gal sitas na neatsiranda nuotrauku autore g.gif
Atsakyti
QUOTE(georgiana @ 2013 12 17, 18:50)
http://shirshiulizda...skes-suris.html
gal sitas na neatsiranda nuotrauku autore g.gif

http://www.povarenok...pes/show/33016/
Atsakyti
QUOTE(Vita_Z @ 2013 12 17, 18:30)
Ir kaip bandysit be recepto?  lotuliukas.gif

Kai žiūrėjau buvo nuoroda įdėta. Dabar kažkodėl tik paveiksliukas biggrin.gif Pati recepto esmė buvo, kad kubeliais pjaustytas sūris užpilamas marinatu, pagamintu iš medaus, citrinos, alyvuogių aliejaus, česnako bei įvairių prieskonių. Jei gerai pamenu, marinuoti sūrį reikia apie parą, paskui ragauti smile.gif
BEt gal recepto autorė dar tiksliau parašys smile.gif
Atsakyti
QUOTE(janiku @ 2013 12 17, 18:00)



QUOTE(suntea7 @ 2013 12 18, 14:23)
Kai žiūrėjau buvo nuoroda įdėta. Dabar kažkodėl tik paveiksliukas biggrin.gif  Pati recepto esmė buvo, kad kubeliais pjaustytas sūris užpilamas marinatu, pagamintu iš medaus, citrinos, alyvuogių aliejaus, česnako bei įvairių prieskonių. Jei gerai pamenu, marinuoti sūrį reikia apie parą, paskui ragauti smile.gif
BEt gal recepto autorė dar tiksliau parašys smile.gif


būtent šita iš povarenok nuoroda ir buvo pas ją įkelta, recepto autorė ilgą laiką nelabai varginosi jų tvarkingai rašyti... doh.gif ir foto būdavo jos iš Facebook profilio, dabar pakeistas šaltinis... tad imkit tą Janiku nuorodą ir nebelaukit ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo dowwe: 18 gruodžio 2013 - 15:31
čia paprastas baltas sūris užmarinuotas? g.gif
p.s. rusų nuorodoje tai fermentinis, ane?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sarmite: 19 gruodžio 2013 - 09:15
QUOTE(Sarmite @ 2013 12 19, 10:14)
čia paprastas baltas sūris užmarinuotas? g.gif
p.s. rusų nuorodoje tai fermentinis, ane?

Bent jau mūsų forume kur foto tai baltas varškės sūris, man atrodo toks žymiai skaniau negu fermentinis.
Atsakyti
QUOTE(Endži @ 2013 10 10, 08:40)
Lavašas su pievagrybių-sūrio-kiaušininių-kaparėlių įdaru

Apie šį lavašą aš jau rašiau anksčiau, bet pakartosiu:
Reikės:
1 lavašo
400 g pievagrybių
pakuotės fermentinio sūrio
2 virtų kiaušinių
geros saujos marinuotų kaparėlių
2 nedidelių svogūnų
druska, pipirai
majonezo Be konservantų arba Ekstra

Svogūnus supjaustome kubeliais. Pievagrybius supjaustome smulkiais kubeliais, sūrį ir virtus kiaušinius sutarkuojame burokine tarka.Svogūnus apkepiname iki auksinės spalvos, beriame pievagrybius ir taip pat apkepiname, beriame smulkintus kaparėlius, pabarstome druska, pipirais ir viską min. dar pakepame. Įdarą atvėsiname, sumaišome jį su tarkuotu sūriu, kiaušiniais ir majonezu. Lavaša padaliname į 2 dalis. Lavašą ištepame mūsų įdaru ir atsargiai susukame, suvyniuojame į maistinę plevelę ir dedame porai val. į šaldytuvą (galima laikyti pernakt). Išėmus gražiai supjaustome.



Vakar isbandem, labai patiko! smile.gif

user posted image
Atsakyti
Labai gerai atrodo, reikės pabandyti.
Atsakyti
Surio rutuliukai su krabu lazdelemis

Reikes:

3 kietai virtu kiausiniu
150 g fermentinio surio
keliu skilteliu cesnako
3 saukstu majonezo
apie 8 krabu lazdeliu
druskos, pipiru

Visa mase pasigaminame kaip pikantiskoms salotoms - sutarkuojame suri, kiausinius, ispaudziame cesnaka, dedame majoneza, prieskonius. Krabu lazdeles susitarkuojame smulkia tarka. Is mases formuojame rutuliukus, juos apvoliojame krabu lazdelese, gautus rutuliukus siek tiek palaikome saldytuve.

user posted image

Surio lazdeles

Reikes (visi produktai is akies):

sluoksniuotos teslos
tarkuoto kietojo surio (naudojau Dziuga)
saldziosios paprikos milteliu
kario
kmynu
sezamo seklu
linu semenu
aguonu
druskos
(seklas galima naudoti pacias ivairiausias, nebutinai sias)

Imame teslos laksta, ji pabarstome suriu, prieskoniais, turimomis seklomis, druska. Tuomet imame kita laksta, ji siek tiek sudrekiname (ta puse, kuri bus dedama ant seklu) ir dedame ant virsaus, kad sutaptu krastai. Tada imame kocela ir kociojame, kol tesla padideja mazdaug 50 proc. Laksta vel siek tiek padrekiname ir apibarstome suriu. Tesla pjaustome mazdaug 1,5-2 cm juostelemis, kelis kartus persukame ir dedame i skardele (persuktos juosteles kepdamos susijungia ir iseina kaip lazdeles). Kepame 200 laipsniu orkaiteje apie 8-10 min.

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gaily: 01 sausio 2014 - 18:36
Silkės užkandėlė


Keletas nedidelių virtų burokėlių
1 avokadas
1-2 juostelės silkės file
2aš vilniaus majonezo su krapais
pagal skonį citrinpipirių ir druskos
mažų pomidoriukų papuošimui
Burokėlius plonai supjaustyti griežinėliais.Avokadą nulupti ir suplakti trintuvu,įdėti majonezo,druskos ir pipirų pagal skonį,gerai išmaišyti.Ant burokėlio griežinėlio išspausti avokado masės per konditerinį maišelį,uždėti silkės gabaliuką ir papuošti pomidoro pusele....skanaus...
mums ši užkandėlė labai patiko,galima dėti ant baltos skrudintos duonos...

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo JOLKA999: 02 sausio 2014 - 19:02
QUOTE(Ulė @ 2013 01 09, 16:02)
Saliamio kepurėlės
http://4.bp.blogspot...DU/s640/023.JPG
Aš sunaudojau :
<...>

Gerulis sitas smile.gif ismeginau, tik dar juodslyve per viduriuka ikisau smile.gif
Atsakyti