QUOTE(mindaiva @ 2013 04 08, 11:19)
labai mėgstu tokius, o sakyk kiek laiko kepei, ir kaip sudėliojai? ant vištienos dėjai? smulkinai kažkaip ausis, liežuvį?
Sveikos, kepiau savo vyniotinuka orkaiteje dar apie val, kol vistiena iskepa, nes juk ausis ir liezuvis jau gatavi. Tiesa, dar pries tai apie para vistiena pamarinavau megstamuose prieskoniukuose, nes tuomet ir skonis sodresnis ir spalva grazesne.
Deliojau taip : kepimo rankove istiesiama ( pries tai ja prakerpu, kad butu didesnis gabalas ), ant virsaus ausys cielos, per numatoma vyniotinio ilgi, cesnakiukas, pipiriukai, morkutes, tada per viduri liezuvis, o ant virsaus vistiena stambiais gabalais, suviniojau, uzrisau galus, po to su siulu dar aplinkui apvyniojau, idejau i kepimo inda, kurio dugne ipyliau biski vandens. Iskepta tarp dvieju pjaustymo lentuciu padedu, o ant virsaus ka nors dar padedu kad gerai susispaustu, vat ir viskas.
Jai ka neaiskiai parasiau klauskit , bandysiu pagelbet