vytinau ir as ,super,anksciau 2 sykiusesu dariusi,bet tik be snapso,tai viena syki pavyko,2tra syki susvinko,teko ismest,
noreciau paklausti,issivytinus ar gali deti i saldikly,ar nepakeis kazi skonio,nes vasara arteja,o peciaus sezonas uzsidarys
QUOTE(PŪKITAS @ 2013 02 21, 14:16)
Dariau krūtinėlę...sūri gavosi
na kaip įdomu vis dėl to
Aš irgi dariau, gavosi labai teisingo sūrumo
Gal čia druskoje esmė . Naudojau labai stambią kristalinę druską, jos tikrai daug mažiau šaukštan telpa nei smulkiosios
QUOTE(Nata* @ 2013 02 25, 14:12)
na kaip įdomu vis dėl to
Aš irgi dariau, gavosi labai teisingo sūrumo
Gal čia druskoje esmė . Naudojau labai stambią kristalinę druską, jos tikrai daug mažiau šaukštan telpa nei smulkiosios
Aš irgi dariau, gavosi labai teisingo sūrumo
Gal čia druskoje esmė . Naudojau labai stambią kristalinę druską, jos tikrai daug mažiau šaukštan telpa nei smulkiosios
Va man irgi gavosi normali, nors dar ir perlaikiau dvigubai tam tirpale
Vištienos - voveraičių užtepas
Virtas vištos ketvirtis (didelis) 1 vnt.
Sauja apvirtų voveraičių
Majonezas 2 valgomieji šaukštai
Juodieji pipirai
Virtą vištos ketvirtį nusikaulinkite. Aš naudojau apvirtas šaldytas voveraites, tai visų pirma jas ir atsišildžiau. Voveraites ir nukaulintą vištieną sutrinkite blenderiu. Jei trūksta druskos - pasūdykite, įberkite juodųjų pipirų, sudėkite majonezą ir viską gerai išmaišykite.
Labai skanu su skrudinta duona.
http://tingiojikiaul...iu-uztepas.html
Virtas vištos ketvirtis (didelis) 1 vnt.
Sauja apvirtų voveraičių
Majonezas 2 valgomieji šaukštai
Juodieji pipirai
Virtą vištos ketvirtį nusikaulinkite. Aš naudojau apvirtas šaldytas voveraites, tai visų pirma jas ir atsišildžiau. Voveraites ir nukaulintą vištieną sutrinkite blenderiu. Jei trūksta druskos - pasūdykite, įberkite juodųjų pipirų, sudėkite majonezą ir viską gerai išmaišykite.
Labai skanu su skrudinta duona.
http://tingiojikiaul...iu-uztepas.html
Salotos su krevetėmis, avokadu ir kedro riešutais
[attachmentid=227147]
Reikės:
salotų lapų mixo
1 avokado
3-4 vyšninių pomidoriukų
6-8 krevečių
1/2 saujos pakepintų kedro riešutų
Padažui:
2 mėtų šakelių lapelių
1/2 citrinos sulčių
druskos
juodųjų pipirų
1 česnako skiltelės
tyro alyvuogių aliejaus
Salotų lapus suplėšome, išdeliojame lekštėje. Avokadą supjaustome juostelėmis, pomidoriukus perpus. Padažui išpausdžiame citrinos sultis, įberiame druskos ir pipirų, mėtų lapelius smulkiai sukapojame, įspaudžiame česnako skiltelę ir viską gerai išmaišome. Ant salotų lapų dedame avokadus, pomidoriukius, krevetes, pašlakstome padažu ir pabarstome pakepintais kedro riešutais.
Skanaus!
[attachmentid=227147]
Reikės:
salotų lapų mixo
1 avokado
3-4 vyšninių pomidoriukų
6-8 krevečių
1/2 saujos pakepintų kedro riešutų
Padažui:
2 mėtų šakelių lapelių
1/2 citrinos sulčių
druskos
juodųjų pipirų
1 česnako skiltelės
tyro alyvuogių aliejaus
Salotų lapus suplėšome, išdeliojame lekštėje. Avokadą supjaustome juostelėmis, pomidoriukus perpus. Padažui išpausdžiame citrinos sultis, įberiame druskos ir pipirų, mėtų lapelius smulkiai sukapojame, įspaudžiame česnako skiltelę ir viską gerai išmaišome. Ant salotų lapų dedame avokadus, pomidoriukius, krevetes, pašlakstome padažu ir pabarstome pakepintais kedro riešutais.
Skanaus!
LAŠIŠOS SUKTINUKAI
Kvadratinės bulkosriekelias iškočioti, aptepti sviestu, užkloti plonai lašišos. Suvynioti su plevele ir palikti atšalti, vėliau supjaustyti griežinėliais. Galima persmeikti pagaliukais.
Kvadratinės bulkosriekelias iškočioti, aptepti sviestu, užkloti plonai lašišos. Suvynioti su plevele ir palikti atšalti, vėliau supjaustyti griežinėliais. Galima persmeikti pagaliukais.
QUOTE(Juodaplaukė @ 2013 03 01, 10:54)
LAŠIŠOS SUKTINUKAI
Kvadratinės bulkosriekelias iškočioti, aptepti sviestu, užkloti plonai lašišos. Suvynioti su plevele ir palikti atšalti, vėliau supjaustyti griežinėliais. Galima persmeikti pagaliukais.
Kvadratinės bulkosriekelias iškočioti, aptepti sviestu, užkloti plonai lašišos. Suvynioti su plevele ir palikti atšalti, vėliau supjaustyti griežinėliais. Galima persmeikti pagaliukais.
Esu darius labai patinka ir man sie suktinukai.
O gal kas zino, ar imanoma pakeist kuom nors sveista? gal kas bande? Noreciau pakeist kazkuo sveikesniu
QUOTE(Zvake @ 2013 03 01, 14:07)
O gal kas zino, ar imanoma pakeist kuom nors sveista? gal kas bande? Noreciau pakeist kazkuo sveikesniu
Galit pakeisti tepama varske. President su laiskiniais cesnakais, arba phladelfia su zolelem
QUOTE(Zvake @ 2013 03 01, 13:07)
Esu darius labai patinka ir man sie suktinukai.
O gal kas zino, ar imanoma pakeist kuom nors sveista? gal kas bande? Noreciau pakeist kazkuo sveikesniu
O gal kas zino, ar imanoma pakeist kuom nors sveista? gal kas bande? Noreciau pakeist kazkuo sveikesniu
O jei Ghi sviestu? sako jis sveikesnis
QUOTE(Juodaplaukė @ 2013 03 01, 11:54)
Atrodo tikrai pavasariškai Mėgstam lašišą, tai manau greitu metu išbandysim, ačiū už idėją
O sviestą puikiai pavaduotų varškė su žalumynais
QUOTE(Nata* @ 2013 02 25, 14:12)
na kaip įdomu vis dėl to
Aš irgi dariau, gavosi labai teisingo sūrumo
Gal čia druskoje esmė . Naudojau labai stambią kristalinę druską, jos tikrai daug mažiau šaukštan telpa nei smulkiosios
Aš irgi dariau, gavosi labai teisingo sūrumo
Gal čia druskoje esmė . Naudojau labai stambią kristalinę druską, jos tikrai daug mažiau šaukštan telpa nei smulkiosios
nu jo įdomiai....aš tą stambią naudojau ir laikiau kaip parašyta, bet sūrumas iki šiol stovi...tikėjausi geresnio varianto, spėju niekas jos taip ir nebevalgys...gaila krūtinėlės....
Mūsų valentino dienos užkandėlės
*Nekepta juoda duonytė su česnakinės varškės su žalumynais užtepu ir raudonųjų dirbtinių ikrų bei agurko papuošimu.
*Kepta juoda duonytė su pikantiškos mišrainės užtepu (virtas tarkuotas kiaušinis, fermentinis sūris, majonezas, česnakėlis, pipiriukai) papuošta juodos alyvuoogės ir agurko puselėmis.
*Nekepta juoda duonytė su česnakinės varškės su žalumynais užtepu ir raudonųjų dirbtinių ikrų bei agurko papuošimu.
*Kepta juoda duonytė su pikantiškos mišrainės užtepu (virtas tarkuotas kiaušinis, fermentinis sūris, majonezas, česnakėlis, pipiriukai) papuošta juodos alyvuoogės ir agurko puselėmis.