Įkraunama...
Įkraunama...

Perkame JAV parduotuvėse 233

MM, o Lastcall pajamĖt, nes žiū mano nusiūstų bačiokų kaina paaugo per nakt unsure.gif biggrin.gif

Dėl kitų dar mąstau ir neapsisprendžiu anei kaip... Lendu į shopbop pažiūrėti, gal ką gražesnio rasiu... laugh.gif
Atsakyti
QUOTE(NORIKA @ 2012 11 24, 12:28)
MM, o Lastcall pajamĖt, nes žiū mano nusiūstų bačiokų kaina paaugo per nakt  unsure.gif  biggrin.gif

Dėl kitų dar mąstau ir neapsisprendžiu anei kaip... Lendu į shopbop pažiūrėti, gal ką gražesnio rasiu... laugh.gif

nea, renkam dar unsure.gif
Atsakyti
Kokio grozio man SITA SILKINE palaitine wub.gif O ir kaina labai gera gaunasi, visur ji virs 200 $ bigsmile.gif

Buvo dingusi, bet ziuriu vel idejo, gal kuriai patiks 4u.gif
Atsakyti
Junkitės prie LASTCALL.COM, dabar ir kvepalams paleido -30% nuolaidas bigsmile.gif thumbup.gif
user posted image

Ir šiaip visokio apriengimo ir apsiavimo gėrio laaaaaabai geros kainos good.gif ploja.gif
Atsakyti
QUOTE(NORIKA @ 2012 11 24, 13:28)
MM, o Lastcall pajamĖt, nes žiū mano nusiūstų bačiokų kaina paaugo per nakt  unsure.gif  biggrin.gif

Atsakyti
MM, labai abejoju dėl tų batukų iš shoemetro, kada maždaug užsakinėtumėt kad žinočiau kiek dar galiu ieškoti kitokių? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(tiju @ 2012 11 24, 13:13)
MM, labai abejoju dėl tų batukų iš shoemetro, kada maždaug užsakinėtumėt kad žinočiau kiek dar galiu ieškoti kitokių?  blush2.gif

tikiuosi , kad si vakara pirksim smile.gif
Atsakyti
Gal kuri norėtų Nature's Shea Butter - Shea Butter Vanilla Apricot Scrub? Naujas, 30lt +siuntimas
user posted image

ir dar siūlau Avani Dead Sea Cosmetics Mineral Body Scrub - Milk/Honey. Irgi naujas, 52lt +siuntimas
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo tiju: 24 lapkričio 2012 - 13:31
QUOTE(jottauute @ 2012 11 24, 11:19)
Tik dabar pamaciau ,kokiom kainom buvo Macakage paltuku,jau susinervinau doh.gif

http://www.hautelook...product/6464505
Kad ir be kailiuko buciau kasdienai pasiemus.

Jottaute, man vakar mergaites nupirko ta Mackage camel spalvos - neisturejau ax.gif
Atsakyti
QUOTE(MoulinRouge @ 2012 11 24, 10:02)
Labas rytas  4u.gif

O pas man beprotnamis, nors planas buvo pradeti kaip eilini sestadieni si ryta ir pas Nete 'sventems' nuvaryti su kavos puodeliu sraiges greiciu vaziuojant, kad tik kuo ilgiau nuo namu atitrukti  biggrin.gif

Vadinasi tokiais savaitgaliais, vaisinsimes arbata, kad ilgiau pabut "istrukus" is namu smile.gif ir pirkinius apziuret bus galima ne prie sviesoforo lotuliukas.gif
Atsakyti
Mrginos patarkit, reikia skubios pagalbos smile.gif))

Jcrew kelnes, domina sitas modeliukas http://www.jcrew.com...p;bmUID=jIi_T4u

93 cm klubams 0 dydis tiktu?

Padekit, gal kas turi tokius?

drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Nete @ 2012 11 24, 13:37)
Vadinasi tokiais savaitgaliais, vaisinsimes arbata, kad ilgiau pabut "istrukus" is namu smile.gif ir pirkinius apziuret bus galima ne prie sviesoforo  lotuliukas.gif

biggrin.gif

Mintis gera drinks_cheers.gif
___

MM, biski 'stabdau' su polos, nes kai ko laukiu ispardavime, gal gi prioritetai pasikeis po sio vakaro biggrin.gif
Atsakyti