Įkraunama...
Įkraunama...

Perkame JAV parduotuvėse 233

QUOTE(daliux78 @ 2012 11 24, 00:22)
Tu gal daugiau nekrapstyk tu deziu, nes ziuriu nesibaigiantis sokas Tau siandien  biggrin.gif
  bet koks grazus tas stovas  wub.gif  wub.gif , kaip grauziuosi kad neemiau sau  sleep.gif  biggrin.gif belieka tiketis, kad kitais metais Sonoma dar geresne helowyno linija isleis  ph34r.gif

sokas sokas. ir del kaledinio megztuko sokas, nes laaaaabai blizga biggrin.gif truputi ne mano stiliaus toks blizgesys . reiks i kokia karnavaline diskoteka prasytis biggrin.gif

uoj , reik atsigauti ir eit dirbti cool.gif

Pirksim netrukus
www.mackage.com

Gal dar kas nori prisijungti ? 4u.gif

Taip pat labai laukiam

www.bluefly.com

turim papildoma nuolaidele 40$ nuo 200$ 4u.gif

ir
www.editorscloset.com
isparduotuve renkam 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(dimele @ 2012 11 24, 00:30)
neber mano kuprines, liudesys  verysad.gif

labai dingineja prekytes console.gif aciu Daliukui, kad viska spejo sugaudyti man aciuks.gif
Atsakyti
QUOTE(naktisster @ 2012 11 24, 01:34)
labai dingineja prekytes  console.gif  aciu Daliukui, kad viska spejo sugaudyti man  aciuks.gif

ner uz ka 4u.gif
ziauriai dingsta greitai, bet ko noreti, tokia nuolaida smile.gif kaip kam viska nupirkau, kaip kam ne taip pasiseke ..

Junkites prie www.polo.com -25% ir www.timberland.com - 30%
drinks_cheers.gif

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo daliux78: 24 lapkričio 2012 - 07:00
Mergiukai, ar Lauren-o avalyne true-ti-size??? Aciu is anksto!
Atsakyti
mergaites,o th renkate?
Atsakyti
o carters ar renkate?
Atsakyti
Labas rytas 4u.gif vyras daro siurpriza, ves kazkur, tikiuosi ne su rogem i miska lotuliukas.gif p.s. pirma kart 6pm matau tiek mazai ugg, vakar gal po doleri pardavinejo kol miegojau????;
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo spygliz: 24 lapkričio 2012 - 09:38
LABAS RYTAS, AS JAU ONLINE VISAIS BUDAIS

Laiskeliai taip pat issiuntineti smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Nete: 24 lapkričio 2012 - 09:43
QUOTE(rentre @ 2012 11 24, 08:40)
mergaites,o th renkate?
QUOTE(rentre @ 2012 11 24, 09:16)
o carters ar renkate?

jau nupirkom viska ax.gif

QUOTE(spygliz @ 2012 11 24, 09:22)
Labas rytas  4u.gif vyras daro siurpriza, ves kazkur, tikiuosi ne su rogem i miska  lotuliukas.gif p.s. pirma kart 6pm matau tiek mazai ugg, vakar gal po doleri pardavinejo kol miegojau????;

oi, kaip pavydziu wub.gif lauksim ispudziu smile.gif

as ruosiu siuntinukus i kelione wink.gif ir ,turbut, eisiu dar prigriut, nes jau tikras maratonas pirkimo iki ryto siom dienom karsta.gif
o su tuo aparaciuku is drugsu tai bedu beda. leidzia pirkti po viena doh.gif
Atsakyti
QUOTE(linuke @ 2012 11 24, 08:12)
Mergiukai, ar Lauren-o avalyne true-ti-size??? Aciu is anksto!

O vis delto - Ralph Lauren batai true-to-size? Juk tikrai turit kuri nors... please pasharinkint info! smile.gif
Atsakyti
Labas rytas 4u.gif

O pas man beprotnamis, nors planas buvo pradeti kaip eilini sestadieni si ryta ir pas Nete 'sventems' nuvaryti su kavos puodeliu sraiges greiciu vaziuojant, kad tik kuo ilgiau nuo namu atitrukti biggrin.gif

MM, o puodelis puodelis, grozis neispasakytas! bigsmile.gif wub.gif

Del OLAY aparasiuko kurios klausete. Na mano rutina su juo kaip dantis kad plaunu ryte - vakare (kartais dar buna, kad makiaza nusivaliusi norisi dar nusisveisti su juo ir diena grizus is kazkur).

Manau jis puiki alternatyva visokiems veido sepeteliams ir/ar pylingiukams/dermabrazinems priemonems. LABAI svariai nuplauna veida, 'iskrapsto' matyt visas poras kuo puikiausiai, tad jos nesikemsa ir spuogu beveik nesusidaro *jei yra linkusi riebaluotis oda), jei oda yra sausa, buna tokios atplaiseles mini, kurios erzina darantis makiaza, tai vel gi, parinkus tinkama prausikli tokio tipo odai, tas sepetelis nepamainomas, nes ir tas atplaiseles 'nukabina' ir ju nebebuna...Na zodziu tikria bet kam rekomenduociau isigyti, o ir Kaledoms dovana kokiai sesei ar save priziurinciai mamai - superiska 4u.gif
Atsakyti
Laba diena 4u.gif Ar Calvin Klein batu dydžiai nepadidinti?Jeigu aviu 8 dydį,tokį pat pirkti?Ačiū
Atsakyti