Įkraunama...
Įkraunama...

Perkame JAV parduotuvėse 233

QUOTE(spygliz @ 2012 11 24, 00:38)
oi parodyk kokiu nori smile.gif nes nesioju arba 8 arba 9 crocs, priklausomai nuo modeliuko wink.gif crocbandu tai us9 imu
agam wink.gif

man tai vienodai grazus, tiek psl tiek realybej, tik realybej siek tiek mazesnis, nes pagal foto bent as issivaizdavau didesni ji ax.gif
QUOTE(tiju @ 2012 11 24, 00:40)
ką tas aparatukas daro?  blush2.gif

gaila, kad MR jau miega, jinai papasakotu placiau kaip naudoja si aparaciuka smile.gif valo jis oda, tiek zinau smile.gif
Atsakyti
hm.. gal ryte papasakos, įdomu kas per stebuklas ax.gif
Atsakyti
Gal dar GAP rinksite siandien? nusiunciau prekytes i el- pasta smile.gif
Aciu
Atsakyti
QUOTE(annesears @ 2012 11 24, 00:40)
http://www.6pm.com/c.....zfcTest=mat:1
sitie fainuoliai man, tik neapsisprendziu del dydzio doh.gif

Situ turiu us8, o situ us9.. sakes net nzn ka patart..mano peda pakankamai plati ir 25,5 cm..nepadejau doh.gif
Atsakyti
QUOTE(spygliz @ 2012 11 23, 23:46)
Situ turiu us8, o situ us9.. sakes net nzn ka patart..mano peda pakankamai plati ir 25,5 cm..nepadejau  doh.gif

cia per kelias temas aiskinuos, ir neprieinam vienos nuomones...jau nervas ima doh.gif biggrin.gif

siaip kiek prisimenu musu panasi koja, nes ugg 8 tinka, ir 25,5cm, bet mano ne plati koja ax.gif g.gif
Atsakyti
o kos svoris šio stebuklo ? blush2.gif
http://www.drugstore...30?catid=182989
Atsakyti
Junkites prie www.ralplauren.com -25 %i ir www.levis.com - 40 % viskam drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Asta75 @ 2012 11 23, 23:44)
Gal dar GAP rinksite siandien? nusiunciau prekytes i el- pasta smile.gif
Aciu

pirksim 4u.gif

oi, as tai apsvaigus nuo siuntinuku siandien biggrin.gif

gi gavau savo Helovyno vaisiu stoveli is Sonomos

user posted image

velgi patyriau soka biggrin.gif isivaizdavau , kad jis toks nedidukas, keksiukams ten keliems padeti , kaip issitraukiau ,net nesupratau , kas cia per deze blink.gif i ta apatine lekste visas katinas tilptu

jauciu , per Kaledas ant stalo teks deti ,nes nesulauksiu Helovyno biggrin.gif

o dar galvojau , paslepsiu nuo MB blush2.gif bet, kad tokio didelio neturiu kur slepti biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo MeistroMargarita: 24 lapkričio 2012 - 00:16
QUOTE(MeistroMargarita @ 2012 11 24, 01:16)
pirksim  4u.gif

oi, as tai apsvaigus nuo siuntinuku siandien  biggrin.gif

gi gavau savo Helovyno vaisiu stoveli is Sonomos

user posted image

velgi patyriau soka  biggrin.gif  isivaizdavau , kad jis toks nedidukas, keksiukams ten keliems padeti , kaip issitraukiau ,net nesupratau , kas cia per deze  blink.gif  i ta apatine lekste visas katinas tilptu

jauciu , per Kaledas ant stalo teks deti ,nes nesulauksiu Helovyno  biggrin.gif

o dar galvojau , paslepsiu nuo MB  blush2.gif bet, kad tokio didelio neturiu kur slepti  biggrin.gif

Tu gal daugiau nekrapstyk tu deziu, nes ziuriu nesibaigiantis sokas Tau siandien biggrin.gif
bet koks grazus tas stovas wub.gif wub.gif , kaip grauziuosi kad neemiau sau sleep.gif biggrin.gif belieka tiketis, kad kitais metais Sonoma dar geresne helowyno linija isleis ph34r.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo daliux78: 24 lapkričio 2012 - 00:23
QUOTE(annesears @ 2012 11 24, 00:04)
su 39 koja (25,5cm), koki imti Crocs slepecius? 8 ar 9?
help.gif  help.gif  help.gif  help.gif

matai mano koja tokio pat ilgio, bet kadangi plati tai as viska perku 40 arba 9 , gal ir 8 tau siu uztektu jei siauresne kojele, bet zinok ta guma virsui tokia apspaudzia , kiek esu macius, tai jei plona blauzda graziai atrodys, as kazkada irgi labai situ norejau, bet persigavojau biggrin.gif ax.gif kazi mergaites Disney ar bepirktumet, mano mazei Dzino prisireike doh.gif baisia blink.gif
ar rugbuka jau papirkai, Dalyt?
Atsakyti
QUOTE(dimele @ 2012 11 24, 01:26)

ar rugbuka jau papirkai, Dalyt?

papirkau jau n-likta krepseli ir vel dedu, junkis drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(daliux78 @ 2012 11 24, 01:29)
papirkau jau n-likta krepseli ir vel dedu, junkis  drinks_cheers.gif

neber mano kuprines, liudesys verysad.gif
Atsakyti