Įkraunama...
Įkraunama...

Perkame JAV parduotuvėse 233

QUOTE(Nete @ 2012 11 23, 11:27)
as tai abejociau, ten 100% vilna.....ir taip "nervuosis" biggrin.gif dar suprakaituos, as tai nerizikuociau, nors kostiumas nerealia kaina 100% vilna

Kokybiska vilna buna taip isdirbta, kad nepasakytai, kad vilna.
Turi vyras vasarai 100 % vilnos kostiuma, jis butent vasarai, nes pamusalas tik peciu ir priekio linijoj, rankoves net be pamusalo. Bet ne apie tai, svarbiausia, kad pati medziaga lengva, tikrai nekarsta su juom buna...
Maniskis visada perka svarkus, kostiumus tik vilnonius. O jau medziagos isdirbimas buna pritaikytas: ar tai vasarai, ar saltesniam orui.
Atsakyti
[quote=daliux78,2012 11 23, 10:19]
nedaug truksta shopbop.com gerai butu surinkti drinks_cheers.gif
***** as prijungciau, bet niekaip nesusigaudau koki dydi balerinku jamt torry burch...reik man zinok koki mergaites su 38 perka.... 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Nete @ 2012 11 23, 11:27)
as tai abejociau, ten 100% vilna.....ir taip "nervuosis" biggrin.gif dar suprakaituos, as tai nerizikuociau, nors kostiumas nerealia kaina 100% vilna

Jooo,biski baiminuosi, kad sukais ax.gif
Papildyta:
QUOTE(ull @ 2012 11 23, 11:34)
Kokybiska vilna buna taip isdirbta, kad nepasakytai, kad vilna.
Turi vyras vasarai 100 % vilnos kostiuma, jis butent vasarai, nes pamusalas tik peciu ir priekio linijoj, rankoves net be pamusalo. Bet ne apie tai, svarbiausia, kad pati medziaga lengva, tikrai nekarsta su juom buna...
Maniskis visada perka svarkus, kostiumus tik vilnonius. O jau medziagos isdirbimas buna pritaikytas: ar tai vasarai, ar saltesniam orui.

Tai kaip dabar zinoti, ar sis TH pritaikytas g.gif ax.gif
Atsakyti
eglutės grožis wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo tiju: 23 lapkričio 2012 - 10:39
QUOTE(tiju @ 2012 11 23, 10:38)
eglutės grožis wub.gif  wub.gif  wub.gif

Ji Belgijoje smile.gif
Atsakyti
MM, ar turite 6pm koduka koki? ax.gif
Atsakyti
[quote=izzidė,2012 11 23, 10:34]
[quote=daliux78,2012 11 23, 10:19]
nedaug truksta shopbop.com gerai butu surinkti drinks_cheers.gif
***** as prijungciau, bet niekaip nesusigaudau koki dydi balerinku jamt torry burch...reik man zinok koki mergaites su 38 perka.... 4u.gif
[/quote]

Parodykit kokio modelio norit, as Jums atkapstysiu pagal JAV pasisakymus koki dydi imti 4u.gif
Atsakyti
daliux78, ar gavote mano laiska? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(MoulinRouge @ 2012 11 23, 11:46)
Parodykit kokio modelio norit, as Jums atkapstysiu pagal JAV pasisakymus koki dydi imti  4u.gif

http://www.shopbop.c...p;colorId=15611
va
(MERGAITES RASO KAD SU 39 EURO, 26 CM, IME USA 9...BET PAGAL LENTELE NELABAI ATITINKA) TAI MAN TADA ISEINA IMT 7,5 USA SU 38, 24,5 CM? viskas butu ok, bet kaina didele, tai nenoriu prasaut, nes bus usnku parduoti
Atsakyti
QUOTE(GUOSTE @ 2012 11 23, 11:21)
koki dydi emei paltuko  bigsmile.gif

Galvoju dar tik,S imciau rolleyes.gif Grazus jis man labai wub.gif
Atsakyti
QUOTE(jottauute @ 2012 11 23, 11:56)
Galvoju dar tik,S imciau rolleyes.gif Grazus jis man labai wub.gif

aha, grazuciai labai ax.gif o jie atitinka dydzius g.gif
Atsakyti
Gal Tomiuka planuojat siandien pirkti? smile.gif
Atsakyti