Įkraunama...
Įkraunama...

Perkame JAV parduotuvėse 233

QUOTE(NORIKA @ 2012 11 23, 02:01)
Pasirodo čia likeris  bigsmile.gif

Daliuk, o yra tax ir shipingas Lastcall.com?
Papildyta:
Beje, kaip su KELSI DAGGER dydžiais bačiukų, ar atitinka? Žiūriu į uždarus ir galvoju, ar su 38,5-39 nebus dideli 8,5? unsure.gif

nera nei taxu nei shipuko 4u.gif
Atsakyti
Ačiū, Daliuk...
Dar gerai, jei kas pakomentuotų KESLSI DAGGER batų dydžius, nes kol kas neapsisprenndžiu siūsti ar ne užsakymą...

REVOLVECLOTHING.COM
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo NORIKA: 23 lapkričio 2012 - 01:18
truputi truksta shipukui
www.southbeachswimsuits.com
-30%
laukiu, mergytes 4u.gif
Atsakyti
Labas visoms, o kaip Inseam dzinsams apsiskaiciuot? Taip pat dauginti nurodyta skaiciu is 2,54??
Atsakyti
QUOTE(linuke @ 2012 11 23, 08:40)
Labas visoms, o kaip Inseam dzinsams apsiskaiciuot? Taip pat dauginti nurodyta skaiciu is 2,54??

taip smile.gif
Atsakyti
Labas rytas,
na ka sluojam toliau parduotuves smile.gif

Junkites www.levis.com -40 % viskam ir www.polo.com - 25 % nuolaidele drinks_cheers.gif
Atsakyti
Man svarbiausia, kad mergaites prie SHOPBOP.com prisijungtu, visa kita - baika biggrin.gif

O toysrus.com renkate? g.gif
Atsakyti
QUOTE(MeistroMargarita @ 2012 11 23, 00:22)
net idomu pasidare bigsmile.gif tikiuosi, man bent papasakosi  biggrin.gif

Prisijunkit prie
www.shoemetro.com
kodukas BLACKFRIDAY30
4u.gif

Man irgi ax.gif biggrin.gif

RAMAJA,butent sita Mackage ir as ziuriu,man ji is pukiniu pati graziausia
,daug kailiuko,o spalva Camel arba off white man thumbup.gif Bet imciau rusva,nes tos beveik baltos net ir nera rolleyes.gif Jei reikia silto paltuko,plius dar ir grazaus,pasimkit drinks_cheers.gif As dar mastau,turiu silta,Goose pernai nusipirkau,bet sitas butu ilgesnis ir elegantiskesnis,kaip kada norisi ir kazko tokio,nes paskutiniu metu,kailinuku is vis nera kada panesiot,dregna unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(MoulinRouge @ 2012 11 23, 10:15)
Man svarbiausia, kad mergaites prie SHOPBOP.com prisijungtu, visa kita - baika  biggrin.gif

O toysrus.com renkate?  g.gif

nedaug truksta shopbop.com gerai butu surinkti drinks_cheers.gif
Toyrus retai perkam, bet nuperkam jeigu ten su free shipu gaunasi, nes su nuolaidom sunku ten pas juos, priraso pirmam psl nuolaidas, o praktiskai niekam neduoda smile.gif
Papildyta:
QUOTE(jottauute @ 2012 11 23, 10:17)
Man irgi  ax.gif  biggrin.gif

RAMAJA,butent sita Mackage ir as ziuriu,man ji is pukiniu pati graziausia
,daug kailiuko,o spalva Camel arba off white man  thumbup.gif Bet imciau rusva,nes tos beveik baltos net ir nera rolleyes.gif Jei reikia silto paltuko,plius dar ir grazaus,pasimkit drinks_cheers.gif As dar mastau,turiu silta,Goose pernai nusipirkau,bet sitas butu ilgesnis ir elegantiskesnis,kaip kada norisi ir kazko tokio,nes paskutiniu metu,kailinuku is vis nera kada panesiot,dregna unsure.gif

apie kuri mackage modeliuka kalbat ? busiu praleidus
Atsakyti
QUOTE(daliux78 @ 2012 11 23, 09:17)
Toyrus retai perkam, bet nuperkam jeigu ten su free shipu gaunasi, nes su nuolaidom sunku ten pas juos, priraso pirmam psl nuolaidas, o praktiskai niekam neduoda smile.gif

Apmelavikai! g.gif Einu paknisiu gal ka suregsiu is tu ju pinkliu smile.gif

Atsakyti
Patarkit, kokį dydį Tommy Hilfiger batukų imti, jei koja 40,5 - 9,5?? 4u.gif
Atsakyti
Overstock.com gerom kainom yra tommy hilfiger striukyciu drinks_cheers.gif

Tommy
Atsakyti