Įkraunama...
Įkraunama...

Perkame JAV parduotuvėse 233

QUOTE(Malaya @ 2012 11 22, 23:06)
Ačiū labai. 4u.gif

Papildyta:
O tall classic UGG`siukus reikia imti dydžiu mažesnius?Jei siauria 39 koja, tai 7? Pati turiu ir nepamenu, kaip ten sakiausi, o dar jie guli giliai supakuoti. smile.gif

man atrodo, kad 8 tau reiktu dydzio, nes pirkai 7, jeigu gerai pamenu, ir sakei, kad didesni geriau butu ( bet sakau, jeigu gerai pamenu ) 4u.gif
QUOTE(Malaya @ 2012 11 22, 23:44)
Man tai navy patys gražiausi. wub.gif O iki ryt dar rinksit?Nes jaučiu tik po darbo galėsiu atsiųsti užsakymą, jei išsirinks.

Kas norėjo Olay tų aparačiukų? Drugstore už 20$ yra vietoj 50$ Nesuprantu, gal čia tam rinkinuke nėra jokio aparato, kad toks pigus. g.gif

as galvoju apie dark brown spalva, navy irgi grazi, turejau tuos sviesius visalaik, dabar noriu tamsiu, bet juodu nenoriu, tai reiks rudus ciupti greiciausiai biggrin.gif wub.gif
Papildyta:
QUOTE(MeistroMargarita @ 2012 11 23, 00:22)
net idomu pasidare bigsmile.gif tikiuosi, man bent papasakosi  biggrin.gif

Prisijunkit prie
www.shoemetro.com
kodukas BLACKFRIDAY30
4u.gif

nezinau zinok net, nepazadu, kad papasakosiu lotuliukas.gif
Papildyta:
dedu www.levis.com krepseli, - 40 % nuolaida viskam, junkites drinks_cheers.gif
Atsakyti

Mergaites, ar perkate is Maidenform ax.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(jurateklp @ 2012 11 23, 00:41)
Mergaites, ar perkate is Maidenform  ax.gif  4u.gif

kartais perkam, bet artimiausiu metu nerinksim is ten ax.gif

Junkites prie www.guess.com drinks_cheers.gif
Atsakyti
Numigau posma, galiu toliau 'dirbti' biggrin.gif

QUOTE(edicike @ 2012 11 22, 22:20)
http://www.shopbop.c...p;colorId=18538

gal zinote kaip su dydziais?pagal lentele su 39peda raso US 9 g.gif

As sakyc, kad imti 8 (drauge turi klasikinius trumpus, su 40 peda US 9 nesioja) 4u.gif

QUOTE(izzidė @ 2012 11 22, 22:41)
tai jus su eur 38,5 perkat usa 9?

Taip smile.gif
Atsakyti
QUOTE(MoulinRouge @ 2012 11 23, 00:55)
Numigau posma, galiu toliau 'dirbti'  biggrin.gif

biggrin.gif
as tai kalakuta pasoviau, sedziu ir perku dabar, gurksnoju toki gerimuka, cia musu padekos dienos koktelis bus pagrindinis :

Pomegranate Champagne cocktail wub.gif jetus, kad tik vakaro sulaukciau doh.gif biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo daliux78: 23 lapkričio 2012 - 00:10
Oi niam niam wub.gif

Man sitas patiko (sorry,kad necenzurinis) PADEKOS DIENOS PAVEIKSLIUKAS biggrin.gif

Atsakyti
Daliuk, o skanus tas kokteiliukas? Labai jau niam niam atrodo ir ingredientu nedaug, nereik ilgai ir daug pilstyt, makaluot....
O pas mus to GrandMarnier kaži yra pirkt? unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(MoulinRouge @ 2012 11 23, 01:16)
Oi niam niam  wub.gif

Man sitas patiko (sorry,kad necenzurinis) PADEKOS DIENOS PAVEIKSLIUKAS  biggrin.gif

aha, rode MM siandien biggrin.gif bet tikrai, kiek nabagu kalatuku suvartoja siai dienai, siaubas unsure.gif biggrin.gif as sakiau, jeigu gyvenime kada ir tapsiu vegetare, ar vegane, tai tik is gailescio gyvunams ..
QUOTE(NORIKA @ 2012 11 23, 01:17)
Daliuk, o skanus tas kokteiliukas? Labai jau niam niam atrodo ir ingredientu nedaug, nereik ilgai ir daug pilstyt, makaluot....
O pas mus to GrandMarnier kaži yra pirkt? unsure.gif

aha, labai skanus, nezinau ar yra LT pirkti, cia toks apelsinu-konjako mixas wub.gif gal kituo kazkuom galima butu pakeisti, pvz cointreau ( kazkuom, kas apelsinu turetu )

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo daliux78: 23 lapkričio 2012 - 00:28
Reiks pasidomėt ir paiškot... Labai užsimaniau kokteiliuko.... wub.gif
Ryt atsiskaitymas, tai visai gerai būt įkalt iš vakaro alc.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(daliux78 @ 2012 11 23, 00:27)
aha, rode MM siandien  biggrin.gif  bet tikrai, kiek nabagu kalatuku suvartoja siai dienai, siaubas  unsure.gif biggrin.gif  as sakiau, jeigu gyvenime kada ir tapsiu vegetare,  ar vegane, tai tik is gailescio gyvunams ..

aha, labai skanus, nezinau ar yra LT pirkti, cia toks apelsinu-konjako mixas  wub.gif  gal kituo kazkuom galima butu pakeisti, pvz cointreau ( kazkuom, kas apelsinu turetu )

user posted image

Nu tikrai daug ju nugalabyja, net paguglinau biggrin.gif doh.gif

"According to the U.S. Department of Agriculture, more than 45 million turkeys are cooked and eaten in the U.S. at Thanksgiving—that's one sixth of all turkeys sold in the U.S. each year"

QUOTE(NORIKA @ 2012 11 23, 00:35)
Reiks pasidomėt ir paiškot... Labai užsimaniau kokteiliuko.... wub.gif
Ryt atsiskaitymas, tai visai gerai būt įkalt iš vakaro  alc.gif  biggrin.gif

Man irgi uzsireikejo - KOOPERACIJAI perkant jei ka biggrin.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(MoulinRouge @ 2012 11 23, 01:42)
Nu tikrai daug ju nugalabyja, net paguglinau  biggrin.gif  doh.gif

"According to the U.S. Department of Agriculture, more than 45 million turkeys are cooked and eaten in the U.S. at Thanksgiving—that's one sixth of all turkeys sold in the U.S. each year"
Man irgi uzsireikejo - KOOPERACIJAI perkant jei ka  biggrin.gif  4u.gif

bet tai pigiai gan kainuoja, 80 lt radau, o as sumokejau uz 750 ml 43 $ reiks man uzsakyma MM atsiusti gerimuku biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(MoulinRouge @ 2012 11 23, 01:42)
Man irgi uzsireikejo - KOOPERACIJAI perkant jei ka  biggrin.gif  4u.gif

Pasirodo čia likeris bigsmile.gif

Daliuk, o yra tax ir shipingas Lastcall.com?
Papildyta:
Beje, kaip su KELSI DAGGER dydžiais bačiukų, ar atitinka? Žiūriu į uždarus ir galvoju, ar su 38,5-39 nebus dideli 8,5? unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo NORIKA: 23 lapkričio 2012 - 00:55