Įkraunama...
Įkraunama...

Perkame JAV parduotuvėse 233

QUOTE(MoulinRouge @ 2012 11 22, 19:25)

Uouj uoj, tas KALEDINIS jausmas kai gauni - taip ir neapleidzia visus metus, tikria smagumynai kai laupai tuos kutuliukus dar masinoj  wub.gif

wub.gif
Atsakyti
QUOTE(MoulinRouge @ 2012 11 22, 20:25)
Nebera  doh.gif
Uouj uoj, tas KALEDINIS jausmas kai gauni - taip ir neapleidzia visus metus, tikria smagumynai kai laupai tuos kutuliukus dar masinoj  wub.gif

Aga,as ir masinoje iskuiciu drinks_cheers.gif biggrin.gif Geriausia,kai viena aukstakulni aulinuka apsimoviau su medvilnine kojinyte,kad numaut niekaip negalejau masinoje.Vaikas krito,sako mama ,net muzika pasitilde kai ta bata lupo nuo kojos biggrin.gif
Atsakyti
lotuliukas.gif
Atsakyti
Kokiu cia grožiu prigaudyta wub.gif wub.gif

MM o pagavot mano Red Valentino marskinukus?
Atsakyti
QUOTE(solma @ 2012 11 22, 19:44)
Kokiu cia grožiu prigaudyta wub.gif  wub.gif

MM o pagavot mano Red Valentino marskinukus?

taip ir atrasiau iskart g.gif
Atsakyti
QUOTE(NORIKA @ 2012 11 22, 01:34)
AČIŪ MM ir Daliukui už tušų kalną 

aciu, Norikute 4u.gif

QUOTE(MoulinRouge @ 2012 11 22, 12:59)
Aha...  wub.gif  Sakau, gal 3 karta zenytis  lotuliukas.gif

Ten tai suknelei ziuriu iskart po krutine is priekio toki 'prikabinciau'...ech  wub.gif

o Jus jau du kartus tekejot ? blush2.gif

QUOTE(Antis @ 2012 11 22, 18:30)
Mano brangiosos Ponios,

aciu, Brangi Ponia uz pirkinukus 4u.gif
QUOTE(MeistroMargarita @ 2012 11 22, 19:13)
www.shopbop.com
-35% kodukas [/size][/color]
user posted image

Prisijunkit prie www.shopbop.com nedaug truksta iki 35% nuolaideles drinks_cheers.gif

QUOTE(MoulinRouge @ 2012 11 22, 19:26)
Nu va, aciu mergaitems - Kaledinei vakarienei siltuose krastuose pasipuosima jau turesiu  wub.gif

user posted imageuser posted image

ziauriai grazi wub.gif

Mergaites, bruzda dezutes 11.16, labai mazai mokejimu randam, paskubekit moketi 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo daliux78: 22 lapkričio 2012 - 19:53
O man juodus bačiukus nupirko aciuks.gif nail.gif
http://www.ideeli.co...st_view/1927870
https://www.youtube....h?v=vz0p255lysQ
Atsakyti
QUOTE(MoulinRouge @ 2012 11 22, 21:10)
Aciu aciu  wub.gif

Bet tiesa sakant, kiekvienu prisijungimu prie saskaitos, kai moku tai buna zaibo greitumas, kad mano smegenys nespetu suvokti tirpstanciu skaiciuku  lotuliukas.gif

Aš irgi užsimerkus daryčiau pavedimą, jei žinočiau, kad nesuklysiu thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(MoulinRouge @ 2012 11 22, 20:10)
Aciu aciu  wub.gif

Bet tiesa sakant, kiekvienu prisijungimu prie saskaitos, kai moku tai buna zaibo greitumas, kad mano smegenys nespetu suvokti tirpstanciu skaiciuku  lotuliukas.gif

jei reiketu moket grynais man sakes butu bet kai pavedimu dzin, net nepajauciu lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif

panos, rapojux buvo rades seses mergytei ugg, bet jai nepatiko, nes ne klasikiniai doh.gif tai reikia kazkokiu uggiuku kalsikiniu us10, us11 todleriuku...gali but su kaspinelaiis ir pan, labiausiai kai psupratau tiktu violetine spalva g.gif butu puiku kur su nuolaida gauti, gal kuriam puslapy yra 40, 30% vaikiskiems ugg ar per daug noriu doh.gif
Atsakyti
prisijunkit prie BELK, ten jau black friday sale ax.gif
Atsakyti
QUOTE(daliux78 @ 2012 11 22, 20:53)
aciu, Norikute  4u.gif
Mergaites, bruzda dezutes 11.16, labai mazai mokejimu randam, paskubekit moketi  4u.gif

4u.gif
Oi kaip laukiu, kad tik greičiau griečiau.... thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(rapoja @ 2012 11 22, 19:54)

Kokie nais nais... wub.gif
Atsakyti