vaida_, tikrai padidinti RL, tai tiks xs jums
QUOTE(vaideliukas @ 2012 11 22, 12:16)
MIA didinti kokiu puse dydzio. Turiu balerinas ir batukus tai balerinos siek tiek didokos, kadangi emiau savo dydi. Gal dar kuri mergaite pakomentuos.
Man didinti bateliai ir pasitaikė - pusė dydžio tai tikrai
SBO,aš tai irgi prieš siuvimą Nebent jei visą gyvenimą daug teko siūtis pas konkrečią siuvėją ir ji niekada jūsų nenuvylė,tada tai jo- galima ir siūtis Pažįstu vieną moterį,kuri turbūt viską siuvasi,išskyrus apatinį trikotažą Bet matyt jos su siuvėja taip susidirbusios,atkalusios tą reikalą,tai tikrai rengiasi ji vau
MoulinRouge,sutinku su viskuo,net su tuo kepeliušu sutinku,kad gražu,bet aš tokio nesidėčiau,o kitoms gražu-prie tokios suknytės+j.crew pribumbasų
Sveikos merginos, renkat Carters?
QUOTE(rapoja @ 2012 11 22, 13:20)
Man didinti bateliai ir pasitaikė - pusė dydžio tai tikrai
SBO,aš tai irgi prieš siuvimą Nebent jei visą gyvenimą daug teko siūtis pas konkrečią siuvėją ir ji niekada jūsų nenuvylė,tada tai jo- galima ir siūtis Pažįstu vieną moterį,kuri turbūt viską siuvasi,išskyrus apatinį trikotažą Bet matyt jos su siuvėja taip susidirbusios,atkalusios tą reikalą,tai tikrai rengiasi ji vau
MoulinRouge,sutinku su viskuo,net su tuo kepeliušu sutinku,kad gražu,bet aš tokio nesidėčiau,o kitoms gražu-prie tokios suknytės+j.crew pribumbasų
Cia ne kepaliusas, o lankelis su tinkeliu
mergiates, gal Smashbox parenkam -25% nuo visko
QUOTE(MoulinRouge @ 2012 11 22, 13:29)
Cia ne kepaliusas, o lankelis su tinkeliu
ale tiksliai tada dar įdomiau ir gražiau
QUOTE(dimele @ 2012 11 22, 13:33)
nupirktume krepsiuka
QUOTE(dimele @ 2012 11 22, 13:33)
Ką imtumėt ?
Ar RL 25 proc.tai papildomas kodukas?
QUOTE(rapoja @ 2012 11 22, 13:33)
ale tiksliai tada dar įdomiau ir gražiau
Nuu...
__
Jetus, mano keturmetis thanksgiving proga - namie (ner darzo), tai... Prisiminiau sita 'schema'
QUOTE(adrija @ 2012 11 22, 13:35)
Ar RL 25 proc.tai papildomas kodukas?
inusuoja krepselyje idejus preke
QUOTE(MoulinRouge @ 2012 11 22, 13:38)
Nuu...
__
Jetus, mano keturmetis thanksgiving proga - namie (ner darzo), tai... Prisiminiau sita 'schema'
__