Įkraunama...
Įkraunama...

Perkame JAV parduotuvėse 233

vaida_, tikrai padidinti RL, tai tiks xs jums 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(vaideliukas @ 2012 11 22, 12:16)
MIA didinti kokiu puse dydzio. Turiu balerinas ir batukus tai balerinos siek tiek didokos, kadangi emiau savo dydi. Gal dar kuri mergaite pakomentuos.

Man didinti bateliai ir pasitaikė - pusė dydžio tai tikrai drinks_cheers.gif
SBO,aš tai irgi prieš siuvimą smile.gif Nebent jei visą gyvenimą daug teko siūtis pas konkrečią siuvėją ir ji niekada jūsų nenuvylė,tada tai jo- galima ir siūtis drinks_cheers.gif Pažįstu vieną moterį,kuri turbūt viską siuvasi,išskyrus apatinį trikotažą biggrin.gif Bet matyt jos su siuvėja taip susidirbusios,atkalusios tą reikalą,tai tikrai rengiasi ji vau wub.gif
MoulinRouge,sutinku su viskuo,net su tuo kepeliušu sutinku,kad gražu,bet aš tokio nesidėčiau,o kitoms gražu-prie tokios suknytės+j.crew pribumbasų biggrin.gif drinks_cheers.gif wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
Sveikos merginos, renkat Carters? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(rapoja @ 2012 11 22, 13:20)
Man didinti bateliai ir pasitaikė - pusė dydžio tai tikrai  drinks_cheers.gif
SBO,aš tai irgi prieš siuvimą  smile.gif Nebent jei visą gyvenimą daug teko siūtis pas konkrečią siuvėją ir ji niekada jūsų nenuvylė,tada tai jo- galima ir siūtis  drinks_cheers.gif Pažįstu vieną moterį,kuri turbūt viską siuvasi,išskyrus apatinį trikotažą  biggrin.gif Bet matyt jos su siuvėja taip susidirbusios,atkalusios tą reikalą,tai tikrai rengiasi ji vau  wub.gif
MoulinRouge,sutinku su viskuo,net su tuo kepeliušu sutinku,kad gražu,bet aš tokio nesidėčiau,o kitoms gražu-prie tokios suknytės+j.crew pribumbasų  biggrin.gif  drinks_cheers.gif  wub.gif  wub.gif  wub.gif

Cia ne kepaliusas, o lankelis su tinkeliu tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(snace @ 2012 11 22, 13:20)
Sveikos merginos, renkat Carters? 4u.gif

truputi renkam smile.gif
Atsakyti
mergiates, gal Smashbox parenkam -25% nuo visko bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(MoulinRouge @ 2012 11 22, 13:29)
Cia ne kepaliusas, o lankelis su tinkeliu  tongue.gif

g.gif ale tiksliai lens.gif tada dar įdomiau ir gražiau biggrin.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(dimele @ 2012 11 22, 13:33)
mergiates, gal Smashbox parenkam -25% nuo visko  bigsmile.gif

nupirktume krepsiuka 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(dimele @ 2012 11 22, 13:33)
mergiates, gal Smashbox parenkam -25% nuo visko  bigsmile.gif

Ką imtumėt 4u.gif ?
Atsakyti
Ar RL 25 proc.tai papildomas kodukas? verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(rapoja @ 2012 11 22, 13:33)
g.gif ale tiksliai  lens.gif  tada dar įdomiau ir gražiau  biggrin.gif  thumbup.gif

Nuu... wub.gif
__

Jetus, mano keturmetis thanksgiving proga - namie (ner darzo), tai... Prisiminiau sita 'schema' wacko.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(adrija @ 2012 11 22, 13:35)
Ar RL 25 proc.tai papildomas kodukas? verysad.gif

inusuoja krepselyje idejus preke 4u.gif

QUOTE(MoulinRouge @ 2012 11 22, 13:38)
Nuu...  wub.gif
__

Jetus, mano keturmetis thanksgiving proga - namie (ner darzo), tai... Prisiminiau sita 'schema'  wacko.gif

biggrin.gif
Atsakyti