Įkraunama...
Įkraunama...

Perkame JAV parduotuvėse 233

QUOTE(sbo @ 2012 11 22, 11:32)
Aga, net dvi drauges taip pasake biggrin.gif
Aciu Nete  wub.gif

Ikisiu ir as trigrasi blush2.gif . Nezinau kaip realiai si suknia - daug kas nuo odos tipo, plauku spalvytes priklauso. Ji be jokiu imantriu dekoru, gal todel gali priminti naktinukus.
Del siuvimo - tikrai Jusu vietoje nerizikuociau. O jei siutis, tai tik VAMP mados namuose wub.gif wub.gif , bet atitinkamai ir suma paklosite...
Atsakyti
SBO, o del to, kad toj mano nuorodoj nuotraukoje atrodo labai balta, nors isties yra IVORY, tai dar buitines nuotraukos labai kitaip atrodo, nei dizaineriu psl. Tai cia nekreipk demesio ir kokybeebejine. Svarbu raso, akd ivory, reiskia ivory ir yra (patalpose gi apsvietimas daznai 'meta salta' sviesa arba nuo blykstes dienos metu salta ta balta atrodo, uztat melsvumo suteikia baltai spalvai) griebk tik jei dydis tinkamas 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo MoulinRouge: 22 lapkričio 2012 - 11:17
Sveikutės,
Gal žinot ar pirko jau mergytės JCrew su papildoma nuolaida? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(MoulinRouge @ 2012 11 22, 12:09)
Nugi ponia, o aprasyme kas parasyta - IVORY  biggrin.gif  4u.gif

Vaje, nu jau nebematau doh.gif biggrin.gif blush2.gif
Papildyta:
QUOTE(MoulinRouge @ 2012 11 22, 12:15)
SBO, o del to, kad toj mano nuorodoj nuotraukoje atrodo labai balta, nors isties yra IVORY, tai dar buitines nuotraukos labai kitaip atrodo, nei dizaineriu psl. Tai cia nekreipk demesio ir kokybeebejine. Svarbu raso, akd ivory, reiskia ivory ir yra (patalpose gi apsvietimas daznai 'meta salta' sviesa arba nuo blykstes dienos metu salta ta balta atrodo, uztat melsvumo suteikia baltai spalvai) griebk tik jei dydis tinkamas 4u.gif

O per MM&Daliux gali ja pirkt? bigsmile.gif Nes neturiu tos PAYPAL unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(sbo @ 2012 11 22, 11:27)
O per MM&Daliux gali ja pirkt?  bigsmile.gif  Nes neturiu tos PAYPAL  unsure.gif

Manau, kad gali, jei graziai pastuke paprasysi blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(ltwai @ 2012 11 22, 12:10)
Ikisiu ir as trigrasi blush2.gif . Nezinau kaip realiai si suknia - daug kas nuo odos tipo, plauku spalvytes priklauso. Ji be jokiu imantriu dekoru, gal todel gali priminti naktinukus.
Del siuvimo - tikrai Jusu vietoje nerizikuociau. O jei siutis, tai tik VAMP mados namuose wub.gif  wub.gif , bet atitinkamai ir suma paklosite...

As manau eisiu vistiek pas siuveja su sia suknute, kazkaip nelabai tikiu, kad tiks viskas 100 proc.idealiai, be to, gal isiuvu dar noreciau krutineje, o tuo paciu su siuveja apgalvosim ir kokiu nors mini detaliu dadeti siai suknutei wink.gif Siaip as blonde esu, ir nesu visiska baltaode. Ir mastau, ar tiktu retro sukuosena prie sios suknutes g.gif palaidi plaukai, tik "retro" stiliumi pavinguriuoti biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(MoulinRouge @ 2012 11 22, 12:29)
Manau, kad gali, jei graziai pastuke paprasysi  blush2.gif

Einu prasyt ax.gif
Atsakyti
QUOTE(MoulinRouge @ 2012 11 22, 11:44)
sbo, sau ieskot siuvejos?  bigsmile.gif

As siemet eilni karta isitikinau, kad visi 'lobiai' tik USA gali buti rasti, net vestuvems  biggrin.gif

Drauge metus laiko ruosesi, daugybe progu buvo tikrai super kainom sukneliu pasigaudyti, tiek Tadashi Shoji, tiek Vera Wang ir kt., ale nutare siutis, nu tai rezultatas buvo...  schmoll.gif Jau sakau geriau 'nepataikyti' su dydziu ar forma siek tiek ir pas gera siuveja pasiteisyti, negu cia siutis nuo 0  blush2.gif

QUOTE(spygliz @ 2012 11 22, 11:50)
jus pamatytumet ka man pasiuvo  lotuliukas.gif verkiau krokodilo asarom ir likus porai savaiciu iki vestuviu lekiau i salonus ieskot ka apsirengt biggrin.gif lotuliukas.gif

drinks_cheers.gif
Va man tai kai pasiuvo, tai pasiuvo. Nunešiau foto, pasakiau, ko noriu. Susipirkau medžiagas. Tada ji man pasakė, kad be šleikučių nepadarys. Tada vėl, kad nebus taip tas ir anas.. Ir gavosi naktiniai doh.gif

QUOTE(dija @ 2012 11 22, 12:37)
ar buna dar kur? kaip cia reiktu pigisusia varijanta susiorganizuoti? dar pora savaiciu ir jau noreciau randa teplioti, ar imanoma per 2-3 sav ka susiorganizuoti?

Tai jau? smile.gif thumbup.gif
Parašyk man AŽ, atiduosiu, nepirk.. Pabandysi. Gali alergizuoti jis.
Atsakyti
As irgi kazkur besimetanti dermatix'a dar turiu - galeciau ir as perleisti 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(driu @ 2012 11 22, 11:17)
Sveikutės,
Gal žinot ar pirko jau mergytės JCrew su papildoma nuolaida?  4u.gif

renkam jcrew 4u.gif

QUOTE(sbo @ 2012 11 22, 11:27)
Vaje, nu jau nebematau  doh.gif  biggrin.gif  blush2.gif
Papildyta:

O per MM&Daliux gali ja pirkt?  bigsmile.gif  Nes neturiu tos PAYPAL  unsure.gif

rasykit, viska suziuresim 4u.gif

Vajezau , vos atsikeliau doh.gif
Atsakyti
Sveikos mergaites, gal kuri pirkotes Mia avalyne, kaip yra su ju dydziais, ar atitinka ar nera mazinti? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(sbo @ 2012 11 22, 11:30)
As manau eisiu vistiek pas siuveja su sia suknute, kazkaip nelabai tikiu, kad tiks viskas 100 proc.idealiai, be to, gal isiuvu dar noreciau krutineje, o tuo paciu su siuveja apgalvosim ir kokiu nors mini detaliu dadeti siai suknutei wink.gif Siaip as blonde esu, ir nesu visiska baltaode. Ir mastau, ar tiktu retro sukuosena prie sios suknutes  g.gif  palaidi plaukai, tik "retro" stiliumi pavinguriuoti  biggrin.gif
Papildyta:

Einu prasyt  ax.gif

As tai ta KAZKA dedeti daryciau SASH'a (dirziukai, yra ir to paties JCREW graziu) wub.gif

user posted imageuser posted imageuser posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo MoulinRouge: 22 lapkričio 2012 - 11:56
QUOTE(sbo @ 2012 11 22, 12:30)
As manau eisiu vistiek pas siuveja su sia suknute, kazkaip nelabai tikiu, kad tiks viskas 100 proc.idealiai, be to, gal isiuvu dar noreciau krutineje, o tuo paciu su siuveja apgalvosim ir kokiu nors mini detaliu dadeti siai suknutei wink.gif Siaip as blonde esu, ir nesu visiska baltaode. Ir mastau, ar tiktu retro sukuosena prie sios suknutes  g.gif  palaidi plaukai, tik "retro" stiliumi pavinguriuoti  biggrin.gif
Papildyta:

Einu prasyt  ax.gif

Manau,bus laabai grazu
wub.gif Man ji irgi tokia retro stiliuko

wub.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti