Įkraunama...
Įkraunama...

Perkame JAV parduotuvėse 233

QUOTE(MoulinRouge @ 2012 11 22, 10:19)

labai labai grazi suknele. Cia drauges ja isvadino naktiniais? Keistokos drauges, matyt pavydi lotuliukas.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Nete @ 2012 11 22, 11:27)
labai labai grazi suknele. Cia drauges ja isvadino naktiniais? Keistokos drauges, matyt pavydi  lotuliukas.gif  blush2.gif

Aga, net dvi drauges taip pasake biggrin.gif
Aciu Nete wub.gif
Atsakyti
Laba diena,
labai reikia dermatix tepaliuko pilvo randui. uzrode, kad amazon yra http://www.amazon.co...ywords=dermatix
ar buna dar kur? kaip cia reiktu pigisusia varijanta susiorganizuoti? dar pora savaiciu ir jau noreciau randa teplioti, ar imanoma per 2-3 sav ka susiorganizuoti?
Atsakyti
QUOTE(Nete @ 2012 11 22, 11:27)
labai labai grazi suknele. Cia drauges ja isvadino naktiniais? Keistokos drauges, matyt pavydi  lotuliukas.gif  blush2.gif

drinks_cheers.gif Tai pas mus standartiskai turi buti,geriausia is Gariunu pirkt,nieks del stiliaus neprikibs
biggrin.gif
Mano Cavalli balta ir juoda dygliuotos odinukes panasia reakcija sukelia,bet yra sluoksnis zmoniu ,dziaugiuosi,kad ir draugu ,kur supranta ,patys originalus,idomus ir ne tik stilium isskirtiniai
wub.gif
Atsakyti
QUOTE(dija @ 2012 11 22, 10:37)
Laba diena,
labai reikia dermatix tepaliuko pilvo randui. uzrode, kad amazon yra http://www.amazon.co...ywords=dermatix
ar buna dar kur? kaip cia reiktu pigisusia varijanta susiorganizuoti? dar pora savaiciu ir jau noreciau randa teplioti, ar imanoma per 2-3 sav ka susiorganizuoti?

cia ir kaina gerai ir +free shipas, manyciau, kad per 3 savaites tikrai ateitu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(jottauute @ 2012 11 22, 11:42)
drinks_cheers.gif Tai pas mus standartiskai turi buti,geriausia is Gariunu pirkt,nieks del stiliaus neprikibs
biggrin.gif
Mano Cavalli balta ir juoda dygliuotos odinukes panasia reakcija sukelia,bet yra sluoksnis zmoniu ,dziaugiuosi,kad ir draugu ,kur supranta ,patys originalus,idomus ir ne tik stilium isskirtiniai
wub.gif

drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Nete @ 2012 11 22, 11:44)
cia ir kaina gerai ir +free shipas, manyciau, kad per 3 savaites tikrai ateitu smile.gif

tai man kopija sito nusiusti uzsakymu meilu ir viskas? lygtai taip dariau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(dija @ 2012 11 22, 10:50)
tai man kopija sito nusiusti uzsakymu meilu ir viskas? lygtai taip dariau smile.gif

ir viskas smile.gif ir beliks laukt saskaitos ir pas man i svecius uzsukt, kaimyne smile.gif
Atsakyti
Mergaites, gal uzmatet kur EMU Ukala ar Bearpaw gera kaina? (gera kaina man apie 30$ smile.gif )
39 dydi nesiojanciai paauglei 10 Bearpaw butu didelis, kaip manot?

Atsakyti
QUOTE(Nete @ 2012 11 22, 11:55)
ir viskas smile.gif ir beliks laukt saskaitos ir pas man i svecius uzsukt, kaimyne smile.gif

uzsakyta smile.gif lauksiu kvietimo i svecius smile.gif
Atsakyti
Ar RL jau galutinė kaina krepšelyje ar dar -25 kodas yra?Ačiū smile.gif
Atsakyti
QUOTE(sbo @ 2012 11 22, 10:21)
OMG, rimtai maniske bigsmile.gif
Tik as noreciau ivory spalvytes, tokia ne visai balta  rolleyes.gif

Nu vsio, reiks knistis ebay biggrin.gif

Nugi ponia, o aprasyme kas parasyta - IVORY biggrin.gif 4u.gif
Atsakyti