Įkraunama...
Įkraunama...

Perkame JAV parduotuvėse 233

QUOTE(aistuliaa @ 2012 11 21, 14:06)
Man tai neprimena  smile.gif

QUOTE(sbo @ 2012 11 21, 13:04)
Klausykit, merginos, pasakykit man, ar si suknute primena naktinius? ax.gif
http://www.jcrew.com...~~~~~/72169.jsp
*

grazi suknyte wub.gif tikrai ne naktiniai smile.gif

Aga, gerai tada, nes cia kelios drauges man pasake, kad mano pasirinkta suknute kaip naktiniai unsure.gif
O man patinka, tai nekreipsiu demesio cool.gif
Papildyta:
QUOTE(mazgius @ 2012 11 21, 14:46)
Labukas, mergaites  smile.gif
Ir as noriu padekoti uz dainuojanti zaisliuka is fisherprise, jetau, koks mielas  wub.gif As is karto pirkau balta- "besmegeni", bet mazoji ji gaus tik per Kaledas  ax.gif
Aciu Jums mergaites uz linksma grozi  wub.gif
Aciu  4u.gif  4u.gif  aciuks.gif  aciuks.gif  aciuks.gif

Taip gaila, kad dabar nenusiperka sad.gif Gal dar kur yra gerom kainytem baibokiukai? unsure.gif
Atsakyti
Mergaitės matėt guess viskam 30 proc. nuolaida biggrin.gif
Atsakyti
ar dar 30% nusiskaičiuotų nuo sale kainų? blink.gif
jau matau kad ne sale prekėm tik 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo tiju: 22 lapkričio 2012 - 09:00
As tai biski vel ne i tema ax.gif Gal kas pazistat gera siuveja, kuri siuna vestuvines sukneles? Bet kad neplestu kosminiu pinigu blush2.gif
Atsakyti
sbo, sau ieskot siuvejos? bigsmile.gif

As siemet eilni karta isitikinau, kad visi 'lobiai' tik USA gali buti rasti, net vestuvems biggrin.gif

Drauge metus laiko ruosesi, daugybe progu buvo tikrai super kainom sukneliu pasigaudyti, tiek Tadashi Shoji, tiek Vera Wang ir kt., ale nutare siutis, nu tai rezultatas buvo... schmoll.gif Jau sakau geriau 'nepataikyti' su dydziu ar forma siek tiek ir pas gera siuveja pasiteisyti, negu cia siutis nuo 0 blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(MoulinRouge @ 2012 11 22, 10:44)
sbo, sau ieskot siuvejos?  bigsmile.gif

As siemet eilni karta isitikinau, kad visi 'lobiai' tik USA gali buti rasti, net vestuvems  biggrin.gif

Drauge metus laiko ruosesi, daugybe progu buvo tikrai super kainom sukneliu pasigaudyti, tiek Tadashi Shoji, tiek Vera Wang ir kt., ale nutare siutis, nu tai rezultatas buvo...  schmoll.gif Jau sakau geriau 'nepataikyti' su dydziu ar forma siek tiek ir pas gera siuveja pasiteisyti, negu cia siutis nuo 0  blush2.gif

jus pamatytumet ka man pasiuvo lotuliukas.gif verkiau krokodilo asarom ir likus porai savaiciu iki vestuviu lekiau i salonus ieskot ka apsirengt biggrin.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(spygliz @ 2012 11 22, 09:50)
jus pamatytumet ka man pasiuvo  lotuliukas.gif verkiau krokodilo asarom ir likus porai savaiciu iki vestuviu lekiau i salonus ieskot ka apsirengt biggrin.gif lotuliukas.gif

As sakau... doh.gif

Na ir mano pacios patirtis gyvenime su siuvimu nekokia, as drasiau jauciuosi, kai matau tai, ka matau ir arba man tas daiktas patinka,arba ne. O kad du skirtingi zmones pagal apibudinima to paties objekto, ji 'mato' skirtingai, tai faktas, uztat jau ko ko, bet vestuvines sukneles 'vizijos' siuvimams nepatikeciau ir kitas uztat atkalbineju kai tik yra proga biggrin.gif blush2.gif
Atsakyti
MR, aga, sau smile.gif

MR, Spygliz, o jus cia rimtai??? unsure.gif Norejau atsisiusti, issirinkau ta, kur rodziau Jcrew, bet nera mano dydzio, vienintelis belikes XL, tai is tokio didelio iki XS-S nepataisysi... sad.gif Aisku, dar turiu laiko, ieskosiuos dar JAV, nes labiausiai ir noreciau parsisiusti per musu mergaites smile.gif
Papildyta:
QUOTE(MoulinRouge @ 2012 11 22, 10:55)
As sakau...  doh.gif

Na ir mano pacios patirtis gyvenime su siuvimu nekokia, as drasiau jauciuosi, kai matau tai, ka matau ir arba man tas daiktas patinka,arba ne. O kad du skirtingi zmones pagal apibudinima to paties objekto, ji 'mato' skirtingai, tai faktas, uztat jau ko ko, bet vestuvines sukneles 'vizijos' siuvimams nepatikeciau ir kitas uztat atkalbineju kai tik yra proga  biggrin.gif  blush2.gif

O jei rodai foto ir sakai, man pasiuti butent tokia, irgi sakot gali nepataikyti?? unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(sbo @ 2012 11 22, 09:59)
MR, aga, sau smile.gif

MR, Spygliz, o jus cia rimtai???  unsure.gif  Norejau atsisiusti, issirinkau ta, kur rodziau Jcrew, bet nera mano dydzio, vienintelis belikes XL, tai is tokio didelio iki XS-S nepataisysi... sad.gif Aisku, dar turiu laiko, ieskosiuos dar JAV, nes labiausiai ir noreciau parsisiusti per musu mergaites smile.gif
Papildyta:

O jei rodai foto ir sakai, man pasiuti butent tokia, irgi sakot gali nepataikyti?? unsure.gif

Nu zinokit...Tada visas 'jegas' ir ta laika siuvejai geriau sutelkit i paieskas interneto platybese dazniau ir atrasit ta vienintele, pamatysit... 4u.gif

O dar ta JCrew kai rodet, jei kokia pigesne medziaga 'ikis' arba kokia siule netaip sukirps, tai visas modelis bus 'suniui ant uodegos' ir tikrai gali i naktinius pasidaryti panasus blush2.gif

Zodziu nenoriu prigasdinti, bet gal geriau issigasti ir to isvengti nei susigadinti svente blush2.gif 4u.gif
Papildyta:
EBAY NEMAZAI VISOKIU JCREW sukneliu pasikniskit... Nzn kokio dydzio tada, 0 reikia? g.gif

Va sita pvz yra ebau 0 dydzio - silk taffeta (cia siku skonio reikalas del modelio) wub.gif
Bet man irig grazu paprastos suknutes, isivaizduoju del ko drauges sake jums, kad 'kaip naktiniai' - fi prate lietuviai prie sukniu - 'TORTU' doh.gif

user posted imageuser posted image

Zodziu mano patarimas butu tikrai tikrai psiieskoti ir parsisiusti (dar gi ideeli buna tu wed-set pardavimu...) blush2.gif

Atsakyti
QUOTE(MoulinRouge @ 2012 11 22, 11:17)
Nu zinokit...Tada visas 'jegas' ir ta laika siuvejai geriau sutelkit i paieskas interneto platybese dazniau ir atrasit ta vienintele, pamatysit...  4u.gif

O dar ta JCrew kai rodet, jei kokia pigesne medziaga 'ikis' arba kokia siule netaip sukirps, tai visas modelis bus 'suniui ant uodegos' ir tikrai gali i naktinius pasidaryti panasus  blush2.gif

Zodziu nenoriu prigasdinti, bet gal geriau issigasti ir to isvengti nei susigadinti svente  blush2.gif  4u.gif
Papildyta:
EBAY NEMAZAI VISOKIU JCREW sukneliu pasikniskit... Nzn kokio dydzio tada, 0 reikia?  g.gif

Va sita pvz yra ebau 0 dydzio - silk taffeta (cia siku skonio reikalas del modelio)  wub.gif
Bet man irig grazu paprastos suknutes, isivaizduoju del ko drauges sake jums, kad 'kaip naktiniai' - fi prate lietuviai prie sukniu - 'TORTU'  doh.gif

user posted imageuser posted image

Zodziu mano patarimas butu tikrai tikrai psiieskoti ir parsisiusti (dar gi ideeli buna tu wed-set pardavimu...)  blush2.gif

Dekui MR, ieskosim toliau JAV platybese 4u.gif

Aga, dar pasiziuresiu ebay smile.gif

Jau kaip negaliu pakesti tu tortiniu sukniu doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sbo: 22 lapkričio 2012 - 10:20
SBO, JUSU SUKNIA jcrew 0 dydzio prasom 4u.gif "New without tags" mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(MoulinRouge @ 2012 11 22, 11:19)

OMG, rimtai maniske bigsmile.gif
Tik as noreciau ivory spalvytes, tokia ne visai balta rolleyes.gif

Nu vsio, reiks knistis ebay biggrin.gif
Atsakyti