Įkraunama...
Įkraunama...

Darbo birža,

QUOTE(JOLANCIUK @ 2012 12 19, 14:08)
Iki menesio galo tikrai gausit.

jei man pasalpa paskaiciuota nuo lapkricio 8d,tai tureciau is visa men gauti?
Atsakyti
QUOTE(Trixsė @ 2012 12 19, 16:18)
jei man pasalpa paskaiciuota nuo lapkricio 8d,tai tureciau is visa men gauti?

Ne,gausit uz lapkricio nepilna menesi,nuo 8 iki 31
Atsakyti
sveikutes,as su klausimeliu,auginu dukra 9metai,sunui kovo 5d. bus 3 metukai.dabar gauname soc.pasalpa.kai mazyliui bus 3metai leisiu i darzeli ir turesiu stoti i birza,kad gauciau soc. pasalpa toliau,ar mokes birza kazkiek laiko?
Atsakyti
QUOTE(dovilasas @ 2012 12 20, 02:57)
sveikutes,as su klausimeliu,auginu dukra 9metai,sunui kovo 5d. bus 3 metukai.dabar gauname soc.pasalpa.kai mazyliui bus 3metai leisiu i darzeli ir turesiu stoti i birza,kad gauciau soc. pasalpa toliau,ar mokes birza kazkiek laiko?

Puse metu gaudinesit bedarbio pasalpa.
Atsakyti
QUOTE(JOLANCIUK @ 2012 12 20, 09:45)
Puse metu gaudinesit bedarbio pasalpa.

o galiu pvz stoti i birza sausio menesi ,nelaukti kovo men kol mazyliui 3 metukai sueis?
Atsakyti
QUOTE(dovilasas @ 2012 12 20, 20:33)
o galiu pvz stoti i birza sausio menesi ,nelaukti kovo men kol mazyliui 3 metukai sueis?

Galit.
Atsakyti
Sveiki, noriu paprasyti šiokios tokios info, taigi šendien buvau darbo pokalbyje , skelbima radau darbo birzos tinklalapy, esu jame uzsiregistravus, tad nusiunčiau cv, bet paskui dar karteli paskaičiau skelbima ir supratau, kad reikėjo skambintis, o ne cv siūsti, taigi pasiskambinau ir buvau pakviesta į pokalbi, man darbas netiko tad atsisakiau jo, po keliu val buvo paskirtas susitikimas pas tarpininke, nuėjus pas ja ji pradėjo klausinėti ka sakė pokalbio metu (nes lape, kur reikia žymėti savarankiškas paieškas, parasiau, kad buvau nuvykusi į tą įmonę), kadangi negalėjau atsakyti, kad pati darbo atsisakiau, tai pasakiau, kad darbdavys kolkas dar turi atsirinkti ir paskambins jei nuspres priimti mane, mano tarpininkė tada nusprendė, kad reikia mane "rekomenduoti" ir iteikė man lapa su rekomendacija, ir liepė su ja ateiti po antro susitikimo su darbdaviu, aišku jei jis man paskambins,ir nuspres pakviesti į antra pokalbį, na kadangi aš buvau isitikinus, kad neskambins, tai galvojau taip ir liks tas lapas pas mane, bet va paskambino mano "darbdavys" ir pasakė rades mano cv, ir klausia ar noriu šio darbo, aš atsakiau, kad ne ir kad aš šendien jau buvau pas jį pokalbyje, na atsisveikinome ir tiek, tai va o dabar darbo birzos anketoje radau pas save REKOMENDACIJA su tos įmonės pavadinimu ir t.t tai dabar sėdžiu ir galvoju tai dabar turi darbdavys atsakyti i tą mano cv nusiusta ir jei jis parašys ten, kad pati atsisakiau- tai tarpininkė pamatys ir mane turbūt išmes lauk, prašau jei kas žinote kokia ten tvarka, gal apsviesite kas manes dabar laukia... doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Laurika5 @ 2012 12 20, 23:44)
o dabar darbo birzos anketoje radau pas save REKOMENDACIJA su tos įmonės pavadinimu ir t.t

O tai taip ir raso REKOMENDACIJA? g.gif Klausiu del to,kad ir as nelabai zinau kas ir kaip, pas mane tik pora isduotu SIULYMU yra, bet ne rekomendacija.Tai siulymas tai kaip suprantu,kad atkreiptum demesi i skelbima ania? Bet neprivalai kreiptis g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo devintas dangus: 20 gruodžio 2012 - 21:15
QUOTE(devintas dangus @ 2012 12 20, 22:14)
O tai taip ir raso REKOMENDACIJA?  g.gif Klausiu del to,kad ir as nelabai zinau kas ir kaip, pas mane tik pora isduotu SIULYMU yra, bet ne rekomendacija.Tai siulymas tai kaip suprantu,kad atkreiptum demesi i skelbima ania? Bet neprivalai kreiptis g.gif

Rekomendacija,tai toks lapas,kur turi butinai nuvykti pas darbdavi ir jis turi pazymeti ir pasirasyti,siulimai gali taip ir likti siulimais,galit ten skambint,eiti arba tiesiog ismesti i siuksliu deze.
Atsakyti
Sveiki, kokius dokumentus reikia veztis norint uzsiregistruoti DB?
Atsakyti
QUOTE(vaidute2006 @ 2012 12 28, 15:02)
Sveiki, kokius dokumentus reikia veztis norint uzsiregistruoti DB?

http://www.ldb.lt/IN...ojantis_db.aspx
Atsakyti
gal kas zino, kelinta diena praveda bedarbio pasalpa? paskyre nuo 12 25 , o man sausio pradzioj reik i socialini nueit su seimos pajamom, ar iki 10 ismokes? aciukas 4u.gif
Atsakyti