Sveiki, noriu paprasyti šiokios tokios info, taigi šendien buvau darbo pokalbyje , skelbima radau darbo birzos tinklalapy, esu jame uzsiregistravus, tad nusiunčiau cv, bet paskui dar karteli paskaičiau skelbima ir supratau, kad reikėjo skambintis, o ne cv siūsti, taigi pasiskambinau ir buvau pakviesta į pokalbi, man darbas netiko tad atsisakiau jo, po keliu val buvo paskirtas susitikimas pas tarpininke, nuėjus pas ja ji pradėjo klausinėti ka sakė pokalbio metu (nes lape, kur reikia žymėti savarankiškas paieškas, parasiau, kad buvau nuvykusi į tą įmonę), kadangi negalėjau atsakyti, kad pati darbo atsisakiau, tai pasakiau, kad darbdavys kolkas dar turi atsirinkti ir paskambins jei nuspres priimti mane, mano tarpininkė tada nusprendė, kad reikia mane "rekomenduoti" ir iteikė man lapa su rekomendacija, ir liepė su ja ateiti po antro susitikimo su darbdaviu, aišku jei jis man paskambins,ir nuspres pakviesti į antra pokalbį, na kadangi aš buvau isitikinus, kad neskambins, tai galvojau taip ir liks tas lapas pas mane, bet va paskambino mano "darbdavys" ir pasakė rades mano cv, ir klausia ar noriu šio darbo, aš atsakiau, kad ne ir kad aš šendien jau buvau pas jį pokalbyje, na atsisveikinome ir tiek, tai va o dabar darbo birzos anketoje radau pas save REKOMENDACIJA su tos įmonės pavadinimu ir t.t tai dabar sėdžiu ir galvoju tai dabar turi darbdavys atsakyti i tą mano cv nusiusta ir jei jis parašys ten, kad pati atsisakiau- tai tarpininkė pamatys ir mane turbūt išmes lauk, prašau jei kas žinote kokia ten tvarka, gal apsviesite kas manes dabar laukia...