Įkraunama...
Įkraunama...

Darbo birža,

QUOTE(OK!* @ 2012 12 13, 15:05)
DB buvau gruodzio 11, sake,kad po apsilankymo perves pinigus, o kodel ju nera? kada DB perveda  pinigus?

Tai tik nepilnos 2 dienos praejo,o jau isterikuojat smile.gif iki menesio galo sulauksit.
Atsakyti
laba diena!
turiu toki klausima.
darbo birzoje lankiausi 6 men. man mokejo pradzioje 650 lt. Pries einant i birza turejau nepertraukiamo stazo 3 metus
paskui isidarbinau ir atidirbus naujame darbe 1 men. pastojau. ar priklausis man po gimdymo dikretines?
Atsakyti
QUOTE(viltisss @ 2012 12 13, 17:38)
laba diena!
turiu toki klausima.
darbo birzoje lankiausi 6 men. man mokejo pradzioje 650 lt. Pries einant i birza turejau nepertraukiamo stazo 3 metus
paskui isidarbinau ir atidirbus naujame darbe 1 men. pastojau. ar priklausis man po gimdymo dikretines?

Jeigu dirbsit,tai priklausis,nes turesit 12 men stazo per paskutinius 2 metus.
Atsakyti
QUOTE(dangira044 @ 2012 12 10, 21:04)
vaiko auginimo atostogos taip pat įsiskaičiuoja į darbo stažą

tai jei 2 metus vaikutį augini įsiskaičiuoja 2 metai, o jei 1 metus vieni metai ar skaičiuoja kažkaip kitaip? g.gif ir jei 7 mėn išbraukia iš biržos vistiek tas stažas skaičiuojasi? g.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(rosebud1 @ 2012 12 13, 18:37)
tai jei 2 metus vaikutį augini įsiskaičiuoja 2 metai, o jei 1 metus vieni metai ar skaičiuoja kažkaip kitaip? g.gif ir jei 7 mėn išbraukia iš biržos vistiek tas stažas skaičiuojasi? g.gif  blush2.gif

Taip ir skaiciuoja.
stazas pradeda skaiciuoti nuo vaiko gimimo dienos.
Atsakyti
labas rytas, norejau paklausti dirbau, terminuota sutartis buvo ,siandien baigiasi tai ar per 3 dienas reikia vel registruotis i birza ar per 3 darbo dienas nes rytoj poryt tai savaitgalis gi.aciu iskart uz atsakima smile.gif
Atsakyti
QUOTE(coliuke29 @ 2012 12 14, 07:52)
labas  rytas, norejau paklausti dirbau, terminuota sutartis buvo ,siandien baigiasi tai ar per 3 dienas reikia vel registruotis i birza ar per 3 darbo dienas nes rytoj poryt tai savaitgalis gi.aciu iskart uz atsakima smile.gif

Pirmadieni galit registruotis.
Atsakyti
Sveiki. Esu registruota DB ir norejau paklausti jeigu isidarbinciau ir savo noru iseiciau is darbo, kada galeciau registruotis DB? g.gif Girdejau gandu, kad isejus is darbovietes savo noru i DB galima registruotis tik po 6 men. Tai tiesa? verysad.gif Reikalas tame, kad jau kaip ir sutikau su vienu darbo pasiulymu, bet tas darbas nera labai jau superinis ir dvejoju.. verysad.gif butu gerai, jei reikalams darbe pakrypus blogiausia linkme, isejus is darbo galeciau vel grizti i DB unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Amalija2 @ 2012 12 14, 23:09)
Sveiki. Esu registruota DB ir norejau paklausti jeigu isidarbinciau ir savo noru iseiciau is darbo, kada galeciau registruotis DB?  g.gif Girdejau gandu, kad isejus is darbovietes savo noru i DB galima registruotis tik po 6 men. Tai tiesa?  verysad.gif Reikalas tame, kad jau kaip ir sutikau su vienu darbo pasiulymu, bet tas darbas nera labai jau superinis ir dvejoju.. verysad.gif butu gerai, jei reikalams darbe pakrypus blogiausia linkme, isejus is darbo galeciau vel grizti i DB  unsure.gif

Netiesa,nebent darba jums suras birza.
Atsakyti
Darba radau pati. Siandiena apsitareme lyk ir viska ir darbdavys paprase inspektores kontaktu (dalyvauju darbo igudziu remimo programoje). Darbas itin dideliu pinigu nezada, bet galvoju kodel nepameginus, jei veliau bet kada galesiu is darbo iseiti ir grizti i birza smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Amalija2 @ 2012 12 15, 00:33)
Darba radau pati. Siandiena apsitareme lyk ir viska ir darbdavys paprase inspektores kontaktu (dalyvauju darbo igudziu remimo programoje). Darbas itin dideliu pinigu nezada, bet galvoju kodel nepameginus, jei veliau bet kada galesiu is darbo iseiti ir grizti i birza  smile.gif

Jeigu praso kontaktu konsultantes,tai reiskia,kad prasys subsidijos,o jeigu prasis subsidijos ir jam suteiks,tai is darbo savo noru,kol nesibaigs subsidija iseiti negalesit.
Atsakyti
Ta subsidija, jei neklystu, mokama apie 6 men. yra, tai as gerai suprantu: kol nepraeis tie 6 men, tol i birza kreiptis negalesiu savo noru isejus is darbo? Tarkim 2 men isdirbus pas darbdavi, tai po 4 men galesiu kreiptis i DB ar kaip? unsure.gif
Atsakyti