Įkraunama...
Įkraunama...

Darbo birža,

QUOTE(Medlieva @ 2013 02 25, 10:38)
Sveiki,
ar ilgalaikiai bedarbiai gali būti įdarbinami subsidijuojant? Ar birža moka tik mokesčius, ar ir algą?

Nezinau kaip is tikro yra, bet man birzoj kazkur pries pora menesiu sake, kad tokio dalyko nebera, nes siule issibraukt is darbo birzos ir vel uzsirasyt.
Atsakyti
QUOTE(enigma3 @ 2013 02 25, 15:56)
Nezinau kaip is tikro yra, bet man birzoj kazkur pries pora menesiu sake, kad tokio dalyko nebera, nes siule issibraukt is darbo birzos ir vel uzsirasyt.

Kaip suprast nebera,ko?
Atsakyti
QUOTE(Emiliomamayte @ 2013 02 25, 15:45)
Na ka prasidejo nauja savaite,kas jungiasi prie manes i kompanija,kurios vis dar nesulauke bedarbio pasalpos? biggrin.gif  doh.gif

as tai pat vis dar laukiu doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Emiliomamayte @ 2013 02 25, 14:45)
Na ka prasidejo nauja savaite,kas jungiasi prie manes i kompanija,kurios vis dar nesulauke bedarbio pasalpos? biggrin.gif  doh.gif

na o as pagaliau gavau, apie 12val jau buvo pervesta
Atsakyti
QUOTE(errolu @ 2013 02 25, 17:30)
na o as pagaliau gavau, apie 12val jau buvo pervesta

koks miestas , bankas? biggrin.gif
Atsakyti
Panevezys, danske bankas
Atsakyti
Mano vyras skambinosi vel i sodra,sake labai nemandagi bobele nepatenkintu balsu ir tonu pareiske iki 28 dienos laukit...kosmaras kazkoks,toks jausmas kad sodra isvis nuvertina bedarbius ir vos neskaito tinginiais ir spec. daro,kad eitu dirbt,nes tiek jau nesiskubint ismoket zmonems pinigu,nepagalvoja,kad yra vaikai,is ko valgyt reik visa menesi,mokescius is ko moket,vienodai....Gerai kad vos tik pora menesiu tepastovejo,nes taip jei visad moketu tokiu laiku tai gali ir is bado pamirt.... biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Emiliomamayte @ 2013 02 25, 19:58)
Mano vyras skambinosi vel i sodra,sake labai nemandagi bobele nepatenkintu balsu ir tonu pareiske iki 28 dienos laukit...kosmaras kazkoks,toks jausmas kad sodra isvis nuvertina bedarbius ir vos neskaito tinginiais ir spec. daro,kad eitu dirbt,nes tiek jau nesiskubint ismoket zmonems pinigu,nepagalvoja,kad yra vaikai,is ko valgyt reik visa menesi,mokescius is ko moket,vienodai....Gerai kad vos tik pora menesiu tepastovejo,nes taip jei visad moketu tokiu laiku tai gali ir is bado pamirt.... biggrin.gif  biggrin.gif

Sodra, ne tik bedarbius nuvertina. bent man kiek teko tureti reikalu su sodra tai isvis ten dirba viskuo nepatenkintos, nemandagios motereles, bent Panevezyje.toks jausmas kad ten jos visos is tarybiniu laiku uzsilikusios biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(errolu @ 2013 02 25, 20:33)
Sodra, ne tik bedarbius nuvertina. bent man kiek teko tureti reikalu su sodra tai isvis ten dirba viskuo nepatenkintos, nemandagios motereles, bent Panevezyje.toks jausmas kad ten jos visos is tarybiniu laiku uzsilikusios biggrin.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(erika30 @ 2013 02 25, 17:56)
as tai pat vis dar laukiu doh.gif

Ir as jungiuosi prie Jusu ir laukiu g.gif
Atsakyti
pagaliau siandien pervede thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(JOLANCIUK @ 2013 02 25, 15:57)
Kaip suprast nebera,ko?

Kad ilgalaikiai bedarbiai butu subsidijuojami. siaip jaunima iki 29 metu tikrai subsidijuodavo.
Atsakyti