a kas nors dar sulauket pinigeliu is birzos?Vyras bande skambinti i pacia Utenos sodra,bet nepriskambino,regelio niekas nekele....
QUOTE(Emiliomamayte @ 2013 02 22, 16:25)
a kas nors dar sulauket pinigeliu is birzos?Vyras bande skambinti i pacia Utenos sodra,bet nepriskambino,regelio niekas nekele....
Ne, nesulaukem, as siandien buvau savo miesto sodroj tai irgi sake kad nuo ju mazai kas priklauso o kad utena vis dar tebeskaiciuoja. Sake kantrybes ir laukit
QUOTE(erika30 @ 2013 02 22, 20:52)
as tai pat dar laukiu bet patikino kad iki menesio galo tikrai gausiu cia jau utenos sodra o jus prisiskambinot ten? jei tuo nekelia yra kiti keli numeriai
kt nr neziurejau,koki cia parase ,toki vyrui ir issiunciau,na jau galim nebesinervuot ir laukt kitos savaites
Sveiki,
ar ilgalaikiai bedarbiai gali būti įdarbinami subsidijuojant? Ar birža moka tik mokesčius, ar ir algą?
ar ilgalaikiai bedarbiai gali būti įdarbinami subsidijuojant? Ar birža moka tik mokesčius, ar ir algą?
QUOTE(Medlieva @ 2013 02 25, 10:38)
Sveiki,
Ilgalaikiai ir yra idarbinami subsidijuojant,birza moka dali mokesciu ir dali atlyginimo.
QUOTE(JOLANCIUK @ 2013 02 25, 10:05)
Ilgalaikiai ir yra idarbinami subsidijuojant,birza moka dali mokesciu ir dali atlyginimo.
ačiū
QUOTE(JOLANCIUK @ 2013 02 25, 10:05)
o kiek laiko nedirbantis "stovintis biržoje" skaitosi ilgalaikiu bedarbiu? Viena įmonė įdomiai pasiūlė, man išeit iš darbo ir registruotis per biržą, tada jie paimtų mane iš biržos "apmokymams" ar taip galima? Įmonė ne ta pati, skirtingos tik darbo specifika panaši.
QUOTE(Nikoleta @ 2013 02 25, 14:42)
o kiek laiko nedirbantis "stovintis biržoje" skaitosi ilgalaikiu bedarbiu? Viena įmonė įdomiai pasiūlė, man išeit iš darbo ir registruotis per biržą, tada jie paimtų mane iš biržos "apmokymams" ar taip galima? Įmonė ne ta pati, skirtingos tik darbo specifika panaši.
Galima,ne tik ilgalaikius bedarbius pagal subsidijas idarbina
Ačiū
Na ka prasidejo nauja savaite,kas jungiasi prie manes i kompanija,kurios vis dar nesulauke bedarbio pasalpos?