Įkraunama...
Įkraunama...

Darbo birža,

QUOTE(Emiliomamayte @ 2013 02 21, 21:29)
tai man ta pati pasake sodroj kai skambinausi,man tai ner skirtumo,perves,niekur nedings,tik tiek kad sildymo kompensacija kabo,sake socialiniam kol neperves vyrui bedarbio pasalpos ,tol negales paskaiciuot kompensaciju,tai todel ir nervai ima....kaip uzkerta  doh.gif

nu man irgi nepaskaiciavo kompensacijos,bet gi kita menesi pakaiciuos uz sausi,kaip sakant nusites...nemokekit ir viksas uz sildyma dabar,paskui gausit su kompensacija mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(braske09 @ 2013 02 21, 21:28)
Kadangi pati lankausi Utenos DB, tai turbūt patenkam į tą pačią teritoriją  biggrin.gif , tai ten kaba didelis skelbimas kad  išmokos bus mokamos nuo 10 iki paskutinės mėnesio dienos. Taip kad mamytės, kantrybės 4u.gif
Papildyta:

Va va doh.gif
O sakykit kas rašoma tose DB išduotose rekomendacijose?turbūt visiems eina standartinės biggrin.gif

Nieko ten nerasoma,duoda toki lapa su imones pavadinimu,adresu,telefonu,vaziuoji ten,paduodi ta lapa,pakalbi ir jie pazymi ir pasiraso,ar tinkat at netinkat ir nesi atgal i birza,jeigu tinkat,tai sako,kada ateiti darbintis,jeigu netinkat,raso priezasti.
Atsakyti
nesupratau as ir pati,nes irgi ne pirma menesi gaunu,sakau sausi gavau,o dabar saskaitos nebeturi.nesvarbu kur gyvenat,vistiek utenos tvarko,as pati is jonavos
Papildyta:
I sita nr skambinau(8 389) 61517 ,tik reikejo asmens koda padiktuoti ir pasake
Atsakyti
QUOTE(braske09 @ 2013 02 21, 21:28)
O sakykit kas rašoma tose DB išduotose rekomendacijose?turbūt visiems eina standartinės biggrin.gif

Tera tik trys punktai: 1. atsisako siulomo darbo, 2.atrinktas tolimesnei atrankai, 3. Idarbintas. Punkto, jog atejusysis netinka darbdaviui nera. Tai kazkada toje rekomendacijoje darbdavys ranka rase, jog netinku, nes neturiu tinkamos patirties ar pan. Toks ispudis susidaro, jog kai eini su tokia rekomendacija, tave turi arba priimt, arba jau pats atsisakyt doh.gif
Atsakyti
QUOTE(enigma3 @ 2013 02 22, 09:39)
Tera tik trys punktai: 1. atsisako siulomo darbo, 2.atrinktas tolimesnei atrankai, 3. Idarbintas.  Punkto, jog atejusysis netinka darbdaviui nera. Tai kazkada toje rekomendacijoje darbdavys ranka rase, jog netinku, nes neturiu tinkamos patirties ar pan. Toks ispudis susidaro, jog kai eini su tokia rekomendacija, tave turi arba priimt, arba jau pats atsisakyt  doh.gif

Kiek matau,tai 4 punktai,nebent pas mane sena forma
"Neidarbinimo priezastys(apibraukti reikalinga koda)
30-pasirinktas kitas kandidatas
31-neatvyko nustatytu laiku
32-atsisake siulomo darbo
33-pakviestas dalyvauti tolimesneje atrankoje."
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo JOLANCIUK: 22 vasario 2013 - 10:34
SOS 4u.gif

Buvau registruota darbo biržoje, bet pradėjau mokytis dieniniam skyriui (profesinej mokykloje) man jau 25 metai, pranesiau jog mokausi birzai ir mane isregistravo is jos, tada suzinojau socialiniame jog negausiu pasalpos kadangi man jau 25 metai ir mokausi, nebent mokysiuosi ir kartu stovesiu darbo birzoje. darbo birza aiskina kad negaliu stoveti ir birzoje ir mokytis dieniniam skyriuje, nebent isiregistruoti tokiu statusu: besimokantis ir ieskantis darbo, bet tuomet kaip suprantu socialinis viestiek nepriklausys. g.gif o jeigu as isidarbinciau 2 valandom per menesi ir isiregistruociau kaip papildomo darbo ieskanti gal tada neatsizvelgs i ta dienini moksla? ir jei man pranesus apie mokslus mane isregistravo, tai skaitosi, kad as pati issiregistravau ar kad mane isregistravo? ( ta prasme neturesiu laukti puses metu, kad vel isiregistruoti?)
Atsakyti
QUOTE(mama ciole @ 2013 02 22, 12:25)
SOS 4u.gif

Buvau registruota darbo biržoje, bet pradėjau mokytis dieniniam skyriui (profesinej mokykloje) man jau 25 metai, pranesiau jog mokausi birzai ir mane isregistravo is jos, tada suzinojau socialiniame jog negausiu pasalpos kadangi man jau 25 metai ir mokausi, nebent mokysiuosi ir kartu stovesiu darbo birzoje. darbo birza aiskina kad negaliu stoveti ir birzoje ir mokytis dieniniam skyriuje, nebent isiregistruoti tokiu statusu: besimokantis ir ieskantis darbo, bet tuomet kaip suprantu socialinis viestiek nepriklausys.  g.gif  o jeigu as isidarbinciau 2 valandom per menesi ir isiregistruociau kaip papildomo darbo ieskanti gal tada neatsizvelgs i ta dienini moksla? ir jei man pranesus apie mokslus mane isregistravo, tai skaitosi, kad as pati issiregistravau ar kad mane isregistravo? ( ta prasme neturesiu laukti puses metu, kad vel isiregistruoti?)

Nera svarbu koks bus jusu statusas birzoj,svarbu kad joje stovesit,tad eikit registruokites vel ir gaudinesit toliau pasalpa.
Atsakyti
QUOTE(JOLANCIUK @ 2013 02 22, 12:28)
Nera svarbu koks bus jusu statusas birzoj,svarbu kad joje stovesit,tad eikit registruokites vel ir gaudinesit toliau pasalpa.

tai galiu net nesidarbinti kaip suprantu , galiu stoveti kaip besimokanti ir ieskanti darbo?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mama ciole: 22 vasario 2013 - 12:04
QUOTE(mama ciole @ 2013 02 22, 13:03)
tai galiu net nesidarbinti kaip suprantu , galiu stoveti kaip besimokanti ir ieskanti darbo?

Taip.
Atsakyti
QUOTE(JOLANCIUK @ 2013 02 22, 13:31)

ačiū širdingai ačiū 4u.gif
Atsakyti
Ar gerai suprantu, kad po metu nuo paskutines ismokos galima vel kreiptis del bedarbio ismokos g.gif

jei paskutine gavau 2012 04 30, tai kaip suprantu 2013 05 01 kaip ir galiu jau vel registruotis, ir staza ims is 2010 04 30 iki 2013 05 01 g.gif

Atsakyti
QUOTE(Murčikas @ 2013 02 22, 13:54)
Ar gerai suprantu, kad po metu nuo paskutines ismokos galima vel kreiptis del bedarbio ismokos  g.gif

jei paskutine gavau 2012 04 30, tai kaip suprantu 2013 05 01 kaip ir galiu jau vel registruotis, ir staza ims is 2010 04 30 iki 2013 05 01  g.gif

Taip.
Atsakyti