Įkraunama...
Įkraunama...

Darbo birža,

QUOTE(Emiliomamayte @ 2013 02 21, 17:54)
na ka neislaike man nervai,sakmbinausi i sodra,tai tiesiai sviesiai pareiske,mes ne birza ir mes neturim nustatytos mokejimu dienos ir liepe laukt iki menesio galo jie ipareigoti sumoket,tai viso gali but kad pinigai gali ir 28diena teateit,vat ir padare Kubilius ale geriau zmonems,isvis suda mala ta sodra.... schmoll.gif

Idomu kurioj vietoj geriau zmonems? Man pvz jokio skirtumo kas moka cool.gif svarbu moka
Atsakyti
Toks klausimas iškilo.Susidomėjau vienu darbo pasiūlymu is DB puslapio. Nulėkiau pas savo konsultantę, pasakiau.O ji sako - pirma reikia kad darbdavys pakviestų į pokalbį, tik tada galės išduoti rekomendaciją.(Skelbime buvo nurodyta, kad siųsti CV reikia). Ar teisingai? g.gif Nes kažkaip keista...Nelabai tada suprantu aš DB funkcijų, kam tada ji visai reikalinga?
Atsakyti
QUOTE(braske09 @ 2013 02 21, 19:08)
Toks klausimas iškilo.Susidomėjau vienu darbo pasiūlymu is DB puslapio. Nulėkiau pas savo konsultantę, pasakiau.O ji sako - pirma reikia kad darbdavys pakviestų į pokalbį, tik tada galės išduoti rekomendaciją.(Skelbime buvo nurodyta, kad siųsti CV reikia). Ar teisingai? g.gif  Nes kažkaip keista...Nelabai tada suprantu aš DB funkcijų, kam tada  ji visai reikalinga?

Na siaip tai teisingai,jus siunciat CV,jeigu jus isrinks,tada einat i pokalbi.Vyras irgi per ju puslapi iesko darbo ir jau ne viena CV buvo isiuntes,tik kad matomai nereikia jiems taip darbuotoju,nes nei skambucio,nei atsakimo.Tai i viena vieta pats vaziavo,tai pasake vasari paskambins,jau vasaris baigiasi,o skambucio taip ir nesulaukiam.O paskui sako,zmones tingi,nenori dirbti.
Atsakyti
QUOTE(braske09 @ 2013 02 21, 18:08)
Toks klausimas iškilo.Susidomėjau vienu darbo pasiūlymu is DB puslapio. Nulėkiau pas savo konsultantę, pasakiau.O ji sako - pirma reikia kad darbdavys pakviestų į pokalbį, tik tada galės išduoti rekomendaciją.(Skelbime buvo nurodyta, kad siųsti CV reikia). Ar teisingai? g.gif  Nes kažkaip keista...Nelabai tada suprantu aš DB funkcijų, kam tada  ji visai reikalinga?

Aš tokiais atvejais siųsdavau CV, nelakstydavau į DB...
Papildyta:
QUOTE(JOLANCIUK @ 2013 02 21, 18:12)
Na siaip tai teisingai,jus siunciat CV,jeigu jus isrinks,tada einat i pokalbi.Vyras irgi per ju puslapi iesko darbo ir jau ne viena CV buvo isiuntes,tik kad matomai nereikia jiems taip darbuotoju,nes nei skambucio,nei atsakimo.Tai i viena vieta pats vaziavo,tai pasake vasari paskambins,jau vasaris baigiasi,o skambucio taip ir nesulaukiam.O paskui sako,zmones tingi,nenori dirbti.

Aš ne kartą esu mačius tas pačias įmones vis, kone kas savaitę skelbimus įdedančias. Tai pasakydavau DB konsultantei, šypsodavos ir tiek.. Bet aš tikrai nesuprantu tikslo. Buvo viena optika, kuri vis nerasdavo darbuotojo, tem ir aš pokalby buvau, paskui kažkokios rūbų rūšiuotojos... Netikiu, kad negali atsirinkt..
Atsakyti
QUOTE(Ragany @ 2013 02 21, 19:14)
Papildyta:

Aš ne kartą esu mačius tas pačias įmones vis, kone kas savaitę skelbimus įdedančias. Tai pasakydavau DB konsultantei, šypsodavos ir tiek.. Bet aš tikrai nesuprantu tikslo. Buvo viena optika, kuri vis nerasdavo darbuotojo, tem ir aš pokalby buvau, paskui kažkokios rūbų rūšiuotojos... Netikiu, kad negali atsirinkt..

Tai jo,nes ta firma kur vyras buvo nuejes,vis dar iesko darbuotoju,tai vel jiems nusiunte CV smile.gif idomu tada kokiu jie ten darbuotoju iesko,jeigu netinka zmogus su ilgamete patirtim butent to darbo smile.gif
Atsakyti
QUOTE(JOLANCIUK @ 2013 02 21, 14:32)
Anksciau taip,buvo lyg prieme tokias pataisas,kad galejo skambinti,paskui panaikino kiek zinau.

Tikrai nepanaikino.Darbo biržos konsultantė sakė,kad gali išsikviesti bet kada atsiradus laisvai vietai.Ir ne tik ji,bet ir vadybininkė.
Atsakyti
QUOTE(vasaros vėjas @ 2013 02 21, 19:56)
Tikrai nepanaikino.Darbo biržos konsultantė sakė,kad gali išsikviesti bet kada atsiradus laisvai vietai.Ir ne tik ji,bet ir vadybininkė.

Na gal,nes anksciau tai teko daznai isgirsti,kad skambineja,o dabar nei is vieno zmogaus negirdziu,kad skambina ir vyrui nei karto ne skambino.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo JOLANCIUK: 21 vasario 2013 - 19:05
QUOTE(Emiliomamayte @ 2013 02 21, 17:54)
na ka neislaike man nervai,sakmbinausi i sodra,tai tiesiai sviesiai pareiske,mes ne birza ir mes neturim nustatytos mokejimu dienos ir liepe laukt iki menesio galo jie ipareigoti sumoket,tai viso gali but kad pinigai gali ir 28diena teateit,vat ir padare Kubilius ale geriau zmonems,isvis suda mala ta sodra.... schmoll.gif

as net buvau I sodra nuvaziavusi,tai pasake,kad viska skaiciuoja ir tvarko utenos sodra ,todel liepe pasiskambinti ten.tai ir jus bandykit susisiekti su utenos sodra ir pasakys as r gausite ar ne,.kai as paskambinau,tai pasake,kad apskaiciuota,bet saskaitos neturi,todel ir nepervesta. cia kontaktai,jei kam reikes http://www.sodra.lt/...p;branch_id=281
Atsakyti
QUOTE(Ragany @ 2013 02 21, 18:14)

Tai CV aš iškart išsiunčiau, tik pamačius skelbimą. Bet kažkaip norėjosi kažkokios pagalbos ir iš DARBO biržos, plius priklausė kaip tik vizitas pas konsultantę.Juk norint darbo, darai viską kad jį gautum smile.gif
Atsakyti
QUOTE(erika30 @ 2013 02 21, 20:17)
as net buvau I sodra nuvaziavusi,tai pasake,kad viska skaiciuoja ir tvarko utenos sodra ,todel liepe pasiskambinti ten.tai ir jus bandykit susisiekti su utenos sodra ir pasakys as r gausite ar ne,.kai as paskambinau,tai pasake,kad apskaiciuota,bet saskaitos neturi,todel ir nepervesta. cia kontaktai,jei kam reikes  http://www.sodra.lt/...p;branch_id=281

sakot,tai kad ne pirmas menuo kai jam turi pervest ta pasalpa,kaip tai gali neturet saskaitos...sakot Utenos,o tai ko man tada nepasake Klaipedos sodra g.gif
Atsakyti
QUOTE(erika30 @ 2013 02 21, 20:17)
as net buvau I sodra nuvaziavusi,tai pasake,kad viska skaiciuoja ir tvarko utenos sodra ,todel liepe pasiskambinti ten.tai ir jus bandykit susisiekti su utenos sodra ir pasakys as r gausite ar ne,.kai as paskambinau,tai pasake,kad apskaiciuota,bet saskaitos neturi,todel ir nepervesta. cia kontaktai,jei kam reikes  http://www.sodra.lt/...p;branch_id=281

Kadangi pati lankausi Utenos DB, tai turbūt patenkam į tą pačią teritoriją biggrin.gif , tai ten kaba didelis skelbimas kad išmokos bus mokamos nuo 10 iki paskutinės mėnesio dienos. Taip kad mamytės, kantrybės 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(JOLANCIUK @ 2013 02 21, 18:12)
O paskui sako,zmones tingi,nenori dirbti.

Va va doh.gif
O sakykit kas rašoma tose DB išduotose rekomendacijose?turbūt visiems eina standartinės biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(braske09 @ 2013 02 21, 20:26)
Kadangi pati lankausi Utenos DB, tai turbūt patenkam į tą pačią teritoriją  biggrin.gif , tai ten kaba didelis skelbimas kad  išmokos bus mokamos nuo 10 iki paskutinės mėnesio dienos. Taip kad mamytės, kantrybės 4u.gif

tai man ta pati pasake sodroj kai skambinausi,man tai ner skirtumo,perves,niekur nedings,tik tiek kad sildymo kompensacija kabo,sake socialiniam kol neperves vyrui bedarbio pasalpos ,tol negales paskaiciuot kompensaciju,tai todel ir nervai ima....kaip uzkerta doh.gif
Atsakyti