Įkraunama...
Įkraunama...

Darbo birža,

Sveikos mergaites, as cia su tokiu klausimu. Sausio 21 diena susiradau ir isejau is db , man saKE, KAD TURECIAU GAUTI pinigelius uz praeitas dienas stovetas db, bet kad ir kaip bebutu keista, pinigeliu dar negavau iki siol..... iki kada juos perveda? ar as is vis jau nebegausiu? nieko nesuprantu, labai aciu uz atsakyma smile.gif) 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(egluciukeee @ 2013 02 21, 14:16)
Sveikos mergaites, as cia su tokiu klausimu. Sausio 21 diena susiradau ir isejau is db , man saKE, KAD  TURECIAU GAUTI pinigelius uz praeitas dienas stovetas db, bet kad ir kaip bebutu keista, pinigeliu dar negavau iki siol..... iki kada juos perveda? ar as is vis jau nebegausiu? nieko nesuprantu, labai aciu uz atsakyma smile.gif) 4u.gif  4u.gif  4u.gif

Iki menesio galo perves,parasyta kitam puslapi smile.gif
Atsakyti
QUOTE(JOLANCIUK @ 2013 02 21, 14:23)
Iki menesio galo perves,parasyta kitam puslapi smile.gif

aiskumelis smile.gif kazkaip idomu nei dienos cia nzn nieko kada gausi... smile.gif)
Atsakyti
QUOTE(JOLANCIUK @ 2013 02 21, 12:51)
Na kad nieks dabar neskambina,siulo tik kai eini pas tarpininke.

Nebūtinai, juk gali darbdaviui ir skubiai prireikti darbuotojo, kitas klientas atsisakys siūlomo darbo ir pan. O apie tai, kad darbo biržos klientas serga, reikia informuoti numatyta tvarka.
Atsakyti
Jei as darbo birzoj stovejau 6 menesius ir savo noru iseinu suejus 6 menesiams, ar man sumokes uz ta sesta menesi?
Atsakyti
QUOTE(vinniepooh @ 2013 02 21, 14:45)
Nebūtinai, juk gali darbdaviui ir skubiai prireikti darbuotojo, kitas klientas atsisakys siūlomo darbo ir pan. O apie tai, kad darbo biržos klientas serga, reikia informuoti numatyta tvarka.

Jeigu zmogus serga ir jam nereikia pas konsultante tuo metu,tai ir nereikia tos pazymos,pazyma yra pateisinama priezastis neatvikus pas konsultante arba nenuvykus i pasiulita darbo vieta.Bet siulo ja,tai konsultante.
Papildyta:
QUOTE(...Dream... @ 2013 02 21, 14:48)
Jei as darbo birzoj stovejau 6 menesius ir savo noru iseinu suejus 6 menesiams, ar man sumokes uz ta sesta menesi?

Taip.
Atsakyti
QUOTE(JOLANCIUK @ 2013 02 21, 13:51)
Na kad nieks dabar neskambina,siulo tik kai eini pas tarpininke.

na gal ne visiem,bet draugui mano kelis kartus skambino ir jis turedavo eiti pasimti rekomendacija
Atsakyti
QUOTE(dovilasas @ 2013 02 21, 15:20)
na gal ne visiem,bet draugui mano kelis kartus skambino ir jis turedavo eiti pasimti rekomendacija

Anksciau taip,buvo lyg prieme tokias pataisas,kad galejo skambinti,paskui panaikino kiek zinau.
Atsakyti
QUOTE(JOLANCIUK @ 2013 02 21, 15:32)
Anksciau taip,buvo lyg prieme tokias pataisas,kad galejo skambinti,paskui panaikino kiek zinau.

na aisku tada,zinosim:)
Atsakyti
QUOTE(JOLANCIUK @ 2013 02 21, 14:32)

Na, nežinau.. bet šis dok. nepasikeitęs http://www3.lrs.lt/p...c_l?p_id=382371 jame teigiama, kad: "10. Informavimo, konsultavimo ir tarpininkavimo įdarbinant paslaugos gali būti teikiamos individualiai ar grupėms, tiesiogiai ar nuotoliniu būdu (telefonu, el. paštu, internetu ir kt.)."
Atsakyti
A siandien gavos kas nors pinigelius?kazkoks kosmaras.... doh.gif
Atsakyti
na ka neislaike man nervai,sakmbinausi i sodra,tai tiesiai sviesiai pareiske,mes ne birza ir mes neturim nustatytos mokejimu dienos ir liepe laukt iki menesio galo jie ipareigoti sumoket,tai viso gali but kad pinigai gali ir 28diena teateit,vat ir padare Kubilius ale geriau zmonems,isvis suda mala ta sodra.... schmoll.gif
Atsakyti