Įkraunama...
Įkraunama...

Darbo birža,

QUOTE(dovilasas @ 2013 02 20, 19:20)
pas mane taip pat swedbankas,Panevezys

Rokiskis irgi dar laukia. (swedbankas) g.gif
Atsakyti
Kas galite atsakyti. Kaip istatyma dabar prieme jog nuo balandzio menesio procentaliai mazes pasalpa soc. Tai cia jau jie skaitys kiek anksciau gavo pasalpu, ar skaicius kiek laiko gauna tik nuo balandzio ??
Atsakyti
QUOTE(minde0445 @ 2013 02 21, 12:00)
Kas galite atsakyti. Kaip istatyma dabar prieme jog nuo balandzio menesio procentaliai mazes pasalpa soc. Tai cia jau jie skaitys kiek anksciau gavo pasalpu, ar skaicius kiek laiko gauna tik nuo balandzio ??

Tai kad dar nepatvirtinta nieko.
Atsakyti
Sveikos,
šiandien grįžusi iš darbo biržos pamačiau el. laišką, kad man išduotas siūlymas į laisvą darbo vietą, tačiau kai kalbėjau su konsultante man tą darbo skelbimą buvo ji pristačiusi priėmimo metu, bet taip pat pastebėjo, kad neatitinku darbdavio keliamų reikalavimų, tai abi nusprendėme, kad ten netinku. Aš kiek suprantu pasiūlas yra viso labo tik pasiūlymas, o ne rekomendacija, tai į tą įmonę neprivalau kreiptis...
Atsakyti
QUOTE(dreamless @ 2013 02 21, 12:43)
Sveikos,
šiandien grįžusi iš darbo biržos pamačiau el. laišką, kad man išduotas siūlymas į laisvą darbo vietą, tačiau kai kalbėjau su konsultante man tą darbo skelbimą buvo ji pristačiusi priėmimo metu, bet taip pat pastebėjo, kad neatitinku darbdavio keliamų reikalavimų, tai abi nusprendėme, kad ten netinku. Aš kiek suprantu pasiūlas yra viso labo tik pasiūlymas, o ne rekomendacija, tai į tą įmonę neprivalau kreiptis...

Neprivalot,nes gi kartu ir nutaret,kad jus netinkat tam darbui,tiesiog gal laiskas anksciau buvo issiustas.
Atsakyti
Ačiū JOLANCIUK 4u.gif . Aš pagalvojau, kad nors ir netinku reikalavimų, bet ji vis tiek tą darbo vietą pasiūlė, tai tas laiškas kaip formalumas, nes esu kelis kartus gavusi laiškus (po apsilankymo DB) su pasiūlymais į tas darbo vietas, į kurias jau buvau nusiuntusi smile.gif
Atsakyti
Gal paprotins mane kas nors,kaip čia išeina...
Jei aš stoviu DB,pašalpos negaunu,dabar susirgau ,vakar buvau pas gydytoja,bet nei jokio nedarbingumo neprašiau,nei pažymos.Nes pagalvojau,kad šiuo metu nereikia apsilankyti pas konsultante,o kol reikes išgysiu.Ar teisingai galvoju? g.gif
Atsakyti
QUOTE(uoga 3 @ 2013 02 21, 13:16)
Gal paprotins mane kas nors,kaip čia išeina...
Jei aš stoviu DB,pašalpos negaunu,dabar susirgau ,vakar buvau pas gydytoja,bet nei jokio nedarbingumo neprašiau,nei pažymos.Nes pagalvojau,kad šiuo metu nereikia apsilankyti pas konsultante,o kol reikes išgysiu.Ar teisingai galvoju? g.gif

Taip,jeigu nereikia pas tarpininke siuo metu,tai ir jokios pazymos nereikia,pazyma reikalinga butu,jeigu jums reiketu pas tarpininke,o jus nenueitumete,tada ta pazyma butu pateisinama priezastys kad neatejot.
Atsakyti
QUOTE(JOLANCIUK @ 2013 02 21, 13:19)
Taip,jeigu nereikia pas tarpininke siuo metu,tai ir jokios pazymos nereikia,pazyma reikalinga butu,jeigu jums reiketu pas tarpininke,o jus nenueitumete,tada ta pazyma butu pateisinama priezastys kad neatejot.

na man tai sake tarpininke,kad geriau issimti pazyma,kad tuo metu kai sirgsit nesiulitu darbu.
Atsakyti
QUOTE(dovilasas @ 2013 02 21, 13:23)
na man tai sake tarpininke,kad geriau issimti pazyma,kad tuo metu kai sirgsit nesiulitu darbu.

Tai taip,bet jums gi nereikia pas tarpininke,vadinasi ir darbus nieks nesiulis.
Atsakyti
QUOTE(JOLANCIUK @ 2013 02 21, 13:30)
Tai taip,bet jums gi nereikia pas tarpininke,vadinasi ir darbus nieks nesiulis.

bet juk buna,kad anksciau paskambina jei atsiranda koks darbelis
Atsakyti
QUOTE(dovilasas @ 2013 02 21, 13:39)
bet juk buna,kad anksciau paskambina jei atsiranda koks darbelis

Na kad nieks dabar neskambina,siulo tik kai eini pas tarpininke.
Atsakyti