Įkraunama...
Įkraunama...

Darbo birža,

As kai gavau nedarbing,tai is karto paskamb ir pranesiau.
Papildyta:
Sakykit,as su tokiu klausimu..Kaip yra,jei nori iseit is birzos?Reikia vaziuot pas konsultante ar pas ten kur teko registruotis?Reikia pildyt popierius kokius? 4u.gif Ir dar toks dalykas,isejus is jos galima vel bet kuriuo metu istoti?aciu.
Atsakyti
jau sodra pervede pinigelius:)
Atsakyti
QUOTE(dovilasas @ 2013 02 20, 18:00)
jau sodra pervede pinigelius:)

o mums ne... doh.gif o koks miestas ir koks bankas?
nes pas mane Swed Klaipeda nera doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Emiliomamayte @ 2013 02 20, 19:18)
o mums ne... doh.gif  o koks miestas ir koks bankas?
nes pas mane Swed Klaipeda nera  doh.gif

pas mane taip pat swedbankas,Panevezys
Atsakyti
QUOTE(dovilasas @ 2013 02 20, 19:20)
pas mane taip pat swedbankas,Panevezys

nu aisku,o jau issigandau kad irgi Klaipeda,tai gal ryt perves,Klaipeda visad megeja paskutine pervedinet,tiek socialines ismokas,tiek vaiku pinigelius...neskuba jos ten visos....
Atsakyti
Klaipeda sweed irgi gavo jau bigsmile.gif sekmes laukianciom iki tos 25 dienos 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(guziukas @ 2013 02 20, 20:03)
Klaipeda sweed irgi gavo jau bigsmile.gif sekmes laukianciom iki tos 25 dienos 4u.gif

ne nu sakes tai kame cia reikalas,sakysiu ka ryt vyras pasiskambintu i sodra ar i birza.... doh.gif o kelinta valanda ikrito pinigeliai?
Atsakyti
QUOTE(Emiliomamayte @ 2013 02 20, 20:10)
ne nu sakes tai kame cia reikalas,sakysiu ka ryt vyras pasiskambintu i sodra ar i birza.... doh.gif o kelinta valanda ikrito pinigeliai?

pas mane apie 4val.
Atsakyti
QUOTE(Kategoriška @ 2013 02 20, 10:32)
Sveikos. Reikia patarimo DB nuo vakar dienos gavau nedarbingumo pažymą vaiko slaugai. Gavau kolkas iki 5dienio, reikalui esant gydytoja sakė galės ir pratęsti. Klausimas kada pas paskambinti konsultantei dėl apsilankymo? Ar 5dienį dar galios ta pažyma? Ar 1dienį paskambint? Ar pačiai kažkur internete galima ją pamatyt?

as buvau ant biletenio, ir tik tos dienos ryta, kai buvo paskirtas susitikimas su konsultante, pasiskambinau ir pasakiau, kad turiu bileteni ir neatvyksiu. kai baigesi pazyma, tai sekancia diena ir nuejau.
Jei gydytoja neprates pazymos, tai reiskiasi 1-ieni turesit eit i DB, ir jei siomis dienomis buvo jums paskirtas susitikimas su konsultante.
Atsakyti
As is klaipedos gavau 14 diena
Atsakyti
QUOTE(Emiliomamayte @ 2013 02 20, 20:10)

nesinervuokit,laiko dar yra iki 25 dienos biggrin.gif po 16 val ikrito mirksiukas.gif
va kiti 14 diena net gavo,o as tik 20 diena lotuliukas.gif
Atsakyti
As gavau bigsmile.gif
Vilnius, Seb bankas
Atsakyti