Įkraunama...
Įkraunama...

Darbo birža,

todel kad sausi mokejo uz gruodi,o uz gruodi mokejo DB,o va nuo sausio men mokejimus pereme sodra ir dabar jie moka pirma karta,kol jie susikrapstys ten pirma karta,kol isivaziuos i begius,tol gal ir kils neaiskumu,paskui viskas bus gerai mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Emiliomamayte @ 2013 02 19, 18:20)
tai ir ismokes,niekur nedings,matot kai nera nustatyta mokejimo data tai ir daro ka nori...tempia iki paskutines  dienos...
Papildyta:
A tai cia tik Klaipeda negavo?

QUOTE(errolu @ 2013 02 19, 18:39)
tikrai ne visi gavo kurie seniau registravosi

kad nedings niekur tai faktas kad tures sumoket, bet kam tada visiem tas skirtingas teorijas ir isvedziojimus pasakoja? na tikrai tik belieka tiketis kad toliau bus aiskiau viskas g.gif
Atsakyti
QUOTE(SunriseGirl @ 2013 02 19, 22:49)
kad nedings niekur tai faktas kad tures sumoket, bet kam tada visiem tas skirtingas teorijas ir isvedziojimus pasakoja? na tikrai tik belieka tiketis kad toliau bus aiskiau viskas g.gif

na nauja sistema,tai gal neviskas sklandziai gaunasi,kaip noretusi smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo JOLANCIUK: 19 vasario 2013 - 21:54
na mergaites as siandien buvau DB,tai man konsultante sake perveda nuo 14-26d,Sodra,cia Kaune:)tai man tokia nuojauta kad gausiu 26 diena tik doh.gif
Atsakyti
QUOTE(liudvine @ 2013 02 19, 23:39)
na mergaites as siandien buvau DB,tai man konsultante sake perveda nuo 14-26d,Sodra,cia Kaune:)tai man tokia nuojauta kad gausiu 26 diena tik doh.gif

nebedaug liko,tik 7 dienos lotuliukas.gif
Atsakyti
Sveikos. Reikia patarimo DB nuo vakar dienos gavau nedarbingumo pažymą vaiko slaugai. Gavau kolkas iki 5dienio, reikalui esant gydytoja sakė galės ir pratęsti. Klausimas kada pas paskambinti konsultantei dėl apsilankymo? Ar 5dienį dar galios ta pažyma? Ar 1dienį paskambint? Ar pačiai kažkur internete galima ją pamatyt?
Atsakyti
QUOTE(guziukas @ 2013 02 20, 00:25)
nebedaug liko,tik 7 dienos lotuliukas.gif

tai savaitgali ismetus lieka tik 5 dienos:D
Atsakyti
na ka... mamu pinigus sodra pervede,o vyro bedarbio pasalpos kaip ner taip ner,kaip uzkereta,da socialinis laukia kada perves,nes turi paskaiciuot kompensacija sildyma,o cia kaip ant zakon podlast ner pinigeliu.... doh.gif o gal yra gavusiu netycia?
Atsakyti
nea,negavau schmoll.gif ir uz sildyma kazkodel kompensacija nepaskaiciuota g.gif bankrotas doh.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
man tai sake socialiniam,tipo kadangi uz sausio menesi gaunam tik vasari,tau uz sausi ir vasari paskaiciuos tik kova ir tai jei birza perves iki 25dienos,jei ne tai kaip supratau dar persikels i balandzio menesi,baisu.... doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Emiliomamayte @ 2013 02 20, 14:11)
man tai sake socialiniam,tipo kadangi uz sausio menesi gaunam tik vasari,tau uz sausi  ir vasari paskaiciuos tik kova ir tai jei birza perves iki 25dienos,jei ne tai kaip supratau dar persikels i balandzio menesi,baisu.... doh.gif

nu cia jau tikrai butu apsurdas ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Kategoriška @ 2013 02 20, 09:32)
Sveikos. Reikia patarimo DB nuo vakar dienos gavau nedarbingumo pažymą vaiko slaugai. Gavau kolkas iki 5dienio, reikalui esant gydytoja sakė galės ir pratęsti. Klausimas kada pas paskambinti konsultantei dėl apsilankymo? Ar 5dienį dar galios ta pažyma? Ar 1dienį paskambint? Ar pačiai kažkur internete galima ją pamatyt?

O kada jums i DB? g.gif
Atsakyti