Įkraunama...
Įkraunama...

Darbo birža,

QUOTE(guziukas @ 2013 02 19, 13:28)
Negavo ir Klaipeda dar doh.gif siandien jau sako kad iki paskutines menesio dienos bus mokejimai,naujas kazkoks patvirtinimas isejo kad 10-30 dienomis vyksta mokejimai biggrin.gif kaip sakant apsidraude save,tai sedim ir laukiam ir kita menesi nebesinervuojam jei veniem pervede 10 o kitme 30 lotuliukas.gif

taip, tikrai belieka tik laukti ir kita menesi jau zinosim kas ir kaip ir maziau nervuosimes tada matyt g.gif
Atsakyti
As tai galvoju gal ryt perves sodra,nes ryt jie darys pavedimus 2012metu mamytems...tai gal tuo paciu prisimins bedarbius...
Atsakyti
kita menesi gausim 14d,nes kaip isaiskino,jog veluoja tiem kas registravosi birzoje sausio men.
Atsakyti
QUOTE(dovilasas @ 2013 02 19, 16:59)
kita menesi gausim 14d,nes kaip isaiskino,jog veluoja tiem kas registravosi birzoje sausio men.

nesamone,jau matomai nezino kaip beissisukt ir nuramint zmones,nes mano vyras stovi nuo gruodzio men sausi gavo normaliai,o va uz si menesi kaip nera taip nera....
Atsakyti
na nezinau,bet sake,kad visi gavo,tik negavo kas sausi registravosi ir pirma karta laukia pasalpos..o jus skambinotes i sodra?
Atsakyti
QUOTE(dovilasas @ 2013 02 19, 17:52)
na nezinau,bet sake,kad visi gavo,tik negavo kas sausi registravosi ir pirma karta laukia pasalpos..o jus skambinotes i sodra?

matot cia vyro pasalpa,tai cia jam reiktu skambintis,o jis isvykes i uzsieni,birzoj sake kad apie 20 diena moket turetu,na tai lauksiu iki kokios 25dienos,jei neperves tai teks jam paskambint.bet vistiek kazkokia nesamone,kaip jie gali bedarbi palikt be pasalpos,man rodos cia teisiskai nelabai gali,juk zmogui tai reikia is kazko gyvent,mokescius susimoket...ten buna kad pati ta sodra nezino...sneka bele ka..kad tik zmogus atstotu ir nebeskambinetu.
Atsakyti
QUOTE(Emiliomamayte @ 2013 02 19, 18:09)
matot cia vyro pasalpa,tai cia jam reiktu skambintis,o jis isvykes i uzsieni,birzoj sake kad apie 20 diena moket turetu,na tai lauksiu iki kokios 25dienos,jei neperves tai teks jam paskambint.bet vistiek kazkokia nesamone,kaip jie gali bedarbi palikt be pasalpos,man rodos cia teisiskai nelabai gali,juk zmogui tai reikia is kazko gyvent,mokescius susimoket...ten buna kad pati ta sodra nezino...sneka bele ka..kad tik zmogus atstotu ir nebeskambinetu.

seip juk yra parasyta,kad turi ismoketi nereciau kaip karta per menesi..
Atsakyti
QUOTE(dovilasas @ 2013 02 19, 18:12)
seip juk yra parasyta,kad turi ismoketi nereciau kaip karta per menesi..

tai ir ismokes,niekur nedings,matot kai nera nustatyta mokejimo data tai ir daro ka nori...tempia iki paskutines dienos...
Papildyta:
A tai cia tik Klaipeda negavo?
Atsakyti
QUOTE(dovilasas @ 2013 02 19, 16:52)

tikrai ne visi gavo kurie seniau registravosi
Atsakyti
Registravausi sausio pradzioje DB, vasario 14d buvau pas konsultante- sake pinigelius perves iki menesio pabaigos. Net nezinau kokia suma bus ax.gif
Atsakyti
tikrai kad nesamone kad nesumoketa tik tiem kurie sausi registravosi . mano draugas jau pora pasalpu gavo o sitos dar ne .
Atsakyti
as tai pat sausi gavau normaliai,o si jau nebe.skambinau I sodra bet sako,kad iki menesio galo daro pavedimus,nors socialiniam net nemato,kad apskaiciuota butu,tik iki gruodzio 31,tai rytoj leksiu su pasu po darbo I sodra aiskintis kame saknys doh.gif
Atsakyti