Įkraunama...
Įkraunama...

Darbo birža,

QUOTE(JOLANCIUK @ 2013 02 18, 15:38)
Jeigu jums pasalpa dabar priklauso,tai kai isidarbinsit,ja sustabdys,o kai ateisit vel i birza,ja prates.

bet man ja jau puse metu mokejo.tiek juk ir moka.o dabar as jau dirbu.pradirbsiu puse metu ir vel stosiu i birza.idomu ar mokes is naujo pasalpa,ar as jos isvis nebegausiu,nes busiu pries pusmeti gavusi g.gif
Atsakyti
QUOTE(JOLANCIUK @ 2013 02 18, 17:44)
Gi pirma menesi sodra moka tik,gal kokiu neaiskumu atsirado ar nesklandumu.

drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Samarija @ 2013 02 18, 17:54)
bet man ja jau puse metu mokejo.tiek juk ir moka.o dabar as jau dirbu.pradirbsiu puse metu ir vel stosiu i birza.idomu ar mokes is naujo pasalpa,ar as jos isvis nebegausiu,nes busiu pries pusmeti gavusi  g.gif

Tai tada ziures per paskutinius 3 metus vel kad butu 18 men stazo ir galesit prasyti kai praeis 12 men nuo paskutinio mokejimo menesio.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo JOLANCIUK: 18 vasario 2013 - 17:06
QUOTE(JOLANCIUK @ 2013 02 18, 16:05)
Tai tada ziures per paskutinius 3 metus vel kad butu 18 men stazo ir galesit prasyti kai praeis 12 men nuo paskutinio mokejimo menesio.

Aaa,tai turi nuo paskutinio mokejimo praeiti metai laiko...Gaila..Reikes po sito darbo iskart kito ieskotis verysad.gif
Atsakyti
deja as irgi dar negavau,nors visi jonavoje ir gavo doh.gif
Atsakyti
QUOTE(loja5 @ 2013 02 18, 17:29)
Oho blink.gif tikrai nerealus reikalavimai, is kur gali zinot kad iskart po kursu gausi ta darba doh.gif as tai is emes noreciau keisti krypti, buhalteres darbas manau butu prie sirdies, bet baisu butu sitaip rizikuot unsure.gif

neebutinai reikes savo verslo liudijima issimti tiesiog reikes eiti ir atidirbti ta puse mrtu bet kur kur pasius birza nesvarbu ar tau patogu ar ne jei atsisakysi darbo ar puse metu neatidirbsi tada turesi visa suma uz kursus grazinti 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(- AUSRITTA- @ 2013 02 19, 08:08)
neebutinai reikes savo verslo liudijima issimti tiesiog reikes eiti ir atidirbti ta puse mrtu bet kur kur pasius birza nesvarbu ar tau patogu ar ne jei atsisakysi darbo ar puse metu neatidirbsi tada turesi visa suma uz kursus grazinti 4u.gif

Man tai aiškino taip, kad reikia išsiimti verslo liudijimą, sudarant dvišalę sutartį, nebent, aišku, skirtinguose miestuose, skirtingos taisyklės g.gif
Atsakyti
QUOTE(- AUSRITTA- @ 2013 02 19, 09:08)

Šitai ir neramina. Kas bus, jei paklius darbdavys, su kuriuo neįmanomas bendras darbas? Arba kita situacija: lrytas.lt neseniai rašė apie panašioje situacijoje atsidūrusį vyrą. Jis DB įsipareigojo įmonėjė išdirbti 6 mėn., tačiau, regis, nuo pat pirmo mėn. negauna atlyginimo, įmonė ant bankroto ribos. Atsakymas iš Darbo biržos - įmonės mokumas neturi įtakos pasirašant sutartį, jei kas netinka, kreipkitės į Darbo inspekciją...
Papildyta:
QUOTE(braske09 @ 2013 02 19, 10:04)
Man tai aiškino taip, kad reikia išsiimti verslo liudijimą, sudarant dvišalę sutartį, nebent, aišku, skirtinguose miestuose, skirtingos taisyklės g.gif

Tai gal priklauso nuo darbo pobūdžio? Pvz. manikiūrininkei reikia verslo liudijimo ir dvišalės sutarties, buhalterei užtenka trišalės.
Atsakyti
Ar yra is Kretingos gavusiu pasalpa?
Atsakyti
Negavo ir Klaipeda dar doh.gif siandien jau sako kad iki paskutines menesio dienos bus mokejimai,naujas kazkoks patvirtinimas isejo kad 10-30 dienomis vyksta mokejimai biggrin.gif kaip sakant apsidraude save,tai sedim ir laukiam ir kita menesi nebesinervuojam jei veniem pervede 10 o kitme 30 lotuliukas.gif
Atsakyti
Sveiki! Norejau pasiklausti kiek kartu galima atsisakyti darbo pasiulymu is birzos? g.gif anksciau galejai atsisakyti 3 kartus ir tada tave meta lauk, o kaip dabar yra?
O del kursu - man Vilniuj pasake, kad yra grozio paslaugu, floristikos, kepejo-virejo ir barmenu, padaveju kursai ir po siu kursu turi 6 men. vykdyti veikla. Tai reiskia, kad reiks 6 men issiimti verslo liudijima, bet niekas netikrins kiek is tu 6 men tu is tikro dirbai, gali dirbt ir 5 ir 10 dienu mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Amalija2 @ 2013 02 19, 14:16)
Sveiki! Norejau pasiklausti kiek kartu galima atsisakyti darbo pasiulymu is birzos? g.gif anksciau galejai atsisakyti 3 kartus ir tada tave meta lauk, o kaip dabar yra?
O del kursu - man Vilniuj pasake, kad yra grozio paslaugu, floristikos, kepejo-virejo ir barmenu, padaveju kursai ir po siu kursu turi 6 men. vykdyti veikla. Tai reiskia, kad reiks 6 men issiimti verslo liudijima, bet niekas netikrins kiek is tu 6 men tu is tikro dirbai, gali dirbt ir 5 ir 10 dienu  mirksiukas.gif

Viena karta ir braukia iskart.
Atsakyti