Įkraunama...
Įkraunama...

Darbo birža,

Tai sakau man irgi sake kad nuo 14 iki 26 d imtinai veda. tai idomu kodel visuose miestuose skirtingai sako? doh.gif Na ka belieka tik laukt, verysad.gif o as jau galvojau kad cia tik pas mus tokios nesamones daros, pasirodo kad ir kituose miestuose tas pats.
Atsakyti
as ir siandien skambinausi sake nuo 10d iki menesio pabaigos...
Atsakyti
QUOTE(guziukas @ 2013 02 18, 14:22)
klaipeda irgi laukia 4u.gif sake iki 19 d ismokes,tai nebedaug liko laukt lotuliukas.gif

as Klaipediete ir gavau 14d pinigelius 4u.gif
Atsakyti
O aš buvau susirūpinusi iš kur čia man sodra pravedė pinigus, ir tik čia paskaičiusi supratau, kad dabar nebe darbo birža, o sodra mokės doh.gif
Atsakyti
QUOTE(errolu @ 2013 02 18, 12:40)
bet juk dabar kursus duoda tik tiems kurie susiranda iš anksto darbdavį, kuris įsipareigoja po kursų metus laiko jus įdarbinti, o jeigu jūs neisidarbinate ar neišdirbate to laiko, reikia gražinti visus pinigus už kursus

Visi skirtingai sako g.gif Šiandien buvau pas tarpininkę - labai gražiai mokymus pristatė - mokama stipendija, 100% įdarbinimas po mokymų. Darbo sutartis - 6 mėn. Šią savaitę bus mokymų pristatymas, pažiūrėsiu ką siūlo, nors įtariu, kad tik laiką sugaišiu.
Atsakyti
QUOTE(ugne23 @ 2013 02 18, 15:45)
as Klaipediete ir gavau 14d pinigelius  4u.gif

tai jus matyt pakliuvot i ta diena kai pradejo moket,14 biggrin.gif nes man sake nuo 14 iki 19 4u.gif

o kaz kur reikia eiti del info Klaipedoj i vytauto g. ar i smilteles g. ??? nes telefonu nesako daug ko,liepe ateit biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo guziukas: 18 vasario 2013 - 15:46
Laba diena, turiu klausimeli, gal kas galesite atsakyti 4u.gif
Puse metu gavau is darbo birzos pasalpa,iskart po to susiradau darba.Sutartis temintuota-pusei metu.Ar pasibaigus daro sutarciai,istojusi i darbo birza,gausiu vel pasalpa?Kiek reikia pradirbti,kad vel is naujo moketu bedarbio pasalpa?Per paskutinius tris metus,tik puse metu esu nedirbusi...
Atsakyti
QUOTE(braske09 @ 2013 02 18, 13:04)
Na jei kiek plačiau - tai mane išgąsdino tie įsipareigojimai dvišalių/trišalių sutarčių. Dvišalė - tai po kursų turi pasiimti verslo liudijimą ir dirbti  "ant savęs".Na pripažinkim, ar kiekviena atlankius tris mėn ar ilgiau kursus sugebėtų jau tokius darbus savarankiškai dirbti...Trišalė-tai kai prieš kursus susirandi darbdavį, kuris po kursų save priims į darbą.Vėl gi-kur jį rast...?! g.gif Kursų metu niekur negali įsidarbint..Ir kaip jau minėjo, jei nuspręstum pvz įsidarbint kažkur, ar dėl kažko nutraukti sutartį-turėtum krūvą pinigų grąžinti biržai.Na žodžiu milijonas įsipareigojimų.... rolleyes.gif
Aš kažkaip galvojau, prieš eidama į susirinkimą, kad bus kiek kitoks stilius, kad va atlankysiu kursus, bus mano CV nemažas pliusas ir gal kada prisireiks šios srities, o čia žodžiu tu privalai įsidarbinti pagal šią sritį, taip kad labai gerai apsvarščius atsisakiau unsure.gif
O be to, kai per susirinkimą darė sąrašą, kas norėtų kursus lankyti, tai po kurio laiko, pradėjo skambinėt iš įmonių, teikiančių kursus, prasidėjo konkurencija, kiekvienas nori kad ateičiau pas jį, kad pas juos kompų  daugiau, pas kitus atnaujintos patalpos...Na  prasidėjo viliojimas, nes DB įmonei sumoka už tokį besimokantį nemažus pinigėlius, žodžiu konkurencija doh.gif  lotuliukas.gif

Oho blink.gif tikrai nerealus reikalavimai, is kur gali zinot kad iskart po kursu gausi ta darba doh.gif as tai is emes noreciau keisti krypti, buhalteres darbas manau butu prie sirdies, bet baisu butu sitaip rizikuot unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Samarija @ 2013 02 18, 17:22)
Laba diena, turiu klausimeli, gal kas galesite atsakyti  4u.gif
Puse metu gavau is darbo birzos pasalpa,iskart po to susiradau darba.Sutartis temintuota-pusei metu.Ar pasibaigus daro sutarciai,istojusi i darbo birza,gausiu vel pasalpa?Kiek reikia pradirbti,kad vel is naujo moketu bedarbio pasalpa?Per paskutinius tris metus,tik puse metu esu nedirbusi...

Jeigu jums pasalpa dabar priklauso,tai kai isidarbinsit,ja sustabdys,o kai ateisit vel i birza,ja prates.
Atsakyti
nesuprantu as tos sodros..paskambinau siandien pasake kad mokes nuo 10d. iki galo menesio.o penktadieni buwau parasiusi emaila,tai siandien atrase,kad jeigu 15d. dar negavote pasalpos paskambinkite mums butinai trumpuoju numeriu..
Papildyta:
nesuprantu as tos sodros..paskambinau siandien pasake kad mokes nuo 10d. iki galo menesio.o penktadieni buwau parasiusi emaila,tai siandien atrase,kad jeigu 15d. dar negavote pasalpos paskambinkite mums butinai trumpuoju numeriu..
Atsakyti
QUOTE(dovilasas @ 2013 02 18, 17:43)
Papildyta:

Gi pirma menesi sodra moka tik,gal kokiu neaiskumu atsirado ar nesklandumu.
Atsakyti
QUOTE(JOLANCIUK @ 2013 02 18, 17:44)
Gi pirma menesi sodra moka tik,gal kokiu neaiskumu atsirado ar nesklandumu.

taip suprantu,tik kad skirtinga info teikia,nieko palauksim..
Atsakyti