QUOTE(mrude @ 2013 02 17, 18:16)
Sveiki,norejau paklausti,stoviu darbo birzoje ir gaunu pasalpa,tarpininke man siule darba,rekomendaciju nedave tik darbdavio kontaktus,darbas uz miesto ribu ir darbdave liepe rasyt pareiskima ir nuo pirmadienio ateit i darba,o kai pasakiau kad siuo metu serga mano vaikas ji nenorejo apie tai nieko girdeti,pasake kad pirmadieni ateiciau i darba arba pati issiregistruociau is birzos.Pareiskimo del darbo nerasiau.Ar gali mane isbraukti is birzos kad nesutikau dirbti,rekomendacijos neturejau,jeigu darbdave paskambintu tarpininkei?.Anksciau tarpininke yra minejusi kad susirgus vaikui galima pristatyt biuleteni,uzklausiau gydytojos ji sake galim parasyt 24formos lapa,jeigu toks tiktu arba birza gali daryt uzklausa mums.Gal kas zinot kaip tokiu atveju elgtis kad neisbrauktu is birzos,gal man rytoj reikia prasyt vaiku gydytojos biuletinio ar uztenka kazkokios pazymos kad siuo metu tikrai serga vaikas?
Jeigu paskambins tarpininke patikrint,tai gali ismesti,bet dazniausiai netikrina.Tegul israso ta forma,del viso ko.