Įkraunama...
Įkraunama...

Darbo birža,

QUOTE(enigma3 @ 2013 02 16, 17:29)
"Privalomojo sveikatos draudimo įmoka už atitinkamą mėnesį sumokama iki to mėnesio paskutinės dienos. Jeigu paskutinė kalendorinio mėnesio diena yra ne darbo ar oficialios šventės diena, paskutinė įmokos sumokėjimo diena yra po jos einanti darbo diena.
Jeigu asmuo neteko darbo arba buvo išbrauktas iš darbo biržos sąrašų, tarkime, 2010 metų spalio mėnesį, jam įmokas reikia pradėti mokėti nuo lapkričio mėnesio. " info is ČIA

na jei gerai suprantu, tai nereiktu grizus moket PSD, nes is birzos iseiciau kokia  7-8 menesio diena, vel registruociaus grizusi kokia 25d. Gal dar kam buvo tokia situacija?

Mano mamai buvo, ji išėjo vidury mėnesio iš biržos, o pabaigoj mėnesio pateko į ligoninę, tai draudimas galiojo iki mėnesio pabaigos, o toliau už kitą mėnesį pati susimokėjo kad nenutrūktų.
Atsakyti
as jau darbo birzoje...nejau pas ta oteri kuri sake neprims..uzsipildziau iskarto anketa ir ejau i registratura ten man ir uzregino gavau arbo pasiulima bet del konkurencijos aisku kad dabo negavau...
dabar man rupi kitas klausimas..gavau pasiulya isvaziuoti,na ir noreciau zinoma kad nebutu tiek mazai dieneliu nes turputuka man pinigelei reikalingi o dabar su jais striuka klausimas:
*ar man aiti registruotis lig niekur nieko ir kai isvaziuosi ismes ir tiek,bet ar tada gausiu pinigelius?
*man pasisakyti kad noriu isvykti ir tartis kad paliktu registruota iki kol grysiu,bet o jai negrysiu vel isbrauks ,bet ar gausiu pinigelius?
*ar tiesiog pasisakyti kad isvaziuoju ir tegu braukia is sarasu ta diena kuria paskutinia pries kelione apsilankysiu...? unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(simse22 @ 2013 02 16, 20:31)
as jau darbo birzoje...nejau pas ta oteri kuri sake neprims..uzsipildziau iskarto anketa ir ejau i registratura ten man ir uzregino gavau arbo pasiulima bet del konkurencijos aisku kad dabo negavau...
dabar man rupi kitas klausimas..gavau pasiulya isvaziuoti,na ir noreciau zinoma kad nebutu tiek mazai dieneliu nes turputuka man pinigelei reikalingi o dabar su jais striuka klausimas:
*ar man aiti registruotis lig niekur nieko ir kai isvaziuosi ismes ir tiek,bet ar tada gausiu pinigelius?
*man pasisakyti kad noriu isvykti ir tartis kad paliktu registruota iki kol grysiu,bet o jai negrysiu vel isbrauks ,bet ar gausiu pinigelius?
*ar tiesiog pasisakyti kad isvaziuoju ir tegu braukia is sarasu ta diena kuria paskutinia pries kelione apsilankysiu...? unsure.gif

Geriau issiregistruokites pati.
Atsakyti
QUOTE(JOLANCIUK @ 2013 02 16, 21:52)
Geriau issiregistruokites pati.

bet jai as grysiu uz menesiuko negalesiu 6men registruo ? unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(simse22 @ 2013 02 16, 21:00)
bet jai as grysiu uz menesiuko negalesiu 6men registruo ? unsure.gif

Tada galesit bet kada registruotis,o jeigu jus isbrauks,t.y kai jus raset pirmam variante,tai tada negalesit registruotis 6 men.
Atsakyti
O mane domina ar imanoma turint aukstaji issilavinima patekti i kursus, konkreciai noretusi butent buhalteriu g.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(loja5 @ 2013 02 17, 11:07)
O mane domina ar imanoma turint aukstaji issilavinima patekti i kursus, konkreciai noretusi butent buhalteriu g.gif  4u.gif

Ne,aš irgi taip norėjau, ir kursų tokių pat smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Ragany @ 2013 02 17, 16:05)
Ne,aš irgi taip norėjau, ir kursų tokių pat smile.gif

Bet cia butent buhalteriu neduoda? Nes tarkim, atsimenu kad kazkada siule verslo anglu kalbos, tai i tuos galejau eit g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo loja5: 17 vasario 2013 - 15:23
QUOTE(loja5 @ 2013 02 17, 15:21)
Bet cia butent buhalteriu neduoda? Nes tarkim, atsimenu kad kazkada siule verslo anglu kalbos, tai i tuos galejau eit g.gif

Aplamai kursų nebeduoda, nes jau kaip ir turi išsilavinimą. Kursus skiria, kurie jo neturi. Dar bandžiau klaust ir dėl teisių, mano kursiokė besimokydama išsilaikė jas, tai irgi, įmanoma tuo atveju, jei susirandu darbą ir iš darbdavio atnešu garantinį raštą, kad man tos teisės reikalingos ir išsilaikius jis mane priimtų ų darbą..
Atsakyti
Sveiki,norejau paklausti,stoviu darbo birzoje ir gaunu pasalpa,tarpininke man siule darba,rekomendaciju nedave tik darbdavio kontaktus,darbas uz miesto ribu ir darbdave liepe rasyt pareiskima ir nuo pirmadienio ateit i darba,o kai pasakiau kad siuo metu serga mano vaikas ji nenorejo apie tai nieko girdeti,pasake kad pirmadieni ateiciau i darba arba pati issiregistruociau is birzos.Pareiskimo del darbo nerasiau.Ar gali mane isbraukti is birzos kad nesutikau dirbti,rekomendacijos neturejau,jeigu darbdave paskambintu tarpininkei?.Anksciau tarpininke yra minejusi kad susirgus vaikui galima pristatyt biuleteni,uzklausiau gydytojos ji sake galim parasyt 24formos lapa,jeigu toks tiktu arba birza gali daryt uzklausa mums.Gal kas zinot kaip tokiu atveju elgtis kad neisbrauktu is birzos,gal man rytoj reikia prasyt vaiku gydytojos biuletinio ar uztenka kazkokios pazymos kad siuo metu tikrai serga vaikas?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mrude: 17 vasario 2013 - 17:20
QUOTE(mrude @ 2013 02 17, 17:16)
Sveiki,norejau paklausti,stoviu darbo birzoje ir gaunu pasalpa,tarpininke man siule darba,rekomendaciju nedave tik darbdavio kontaktus,darbas uz miesto ribu ir  darbdave liepe rasyt pareiskima ir nuo pirmadienio ateit i darba,o kai pasakiau kad siuo metu serga mano vaikas ji nenorejo apie tai nieko girdeti,pasake kad pirmadieni ateiciau i darba arba pati issiregistruociau is birzos.Pareiskimo del darbo nerasiau.Ar gali mane isbraukti is birzos kad nesutikau dirbti,rekomendacijos neturejau,jeigu darbdave paskambintu tarpininkei?.Anksciau tarpininke yra minejusi kad susirgus vaikui galima pristatyt biuleteni,uzklausiau gydytojos ji sake galim parasyt 24formos lapa,jeigu toks tiktu arba birza gali daryt uzklausa mums.Gal kas zinot kaip tokiu atveju elgtis kad neisbrauktu is birzos,gal man rytoj reikia prasyt vaiku gydytojos biuletinio ar uztenka kazkokios pazymos kad siuo metu tikrai serga vaikas?

Kiek žinau jeigu gaunate pašalpą iš darbo biržos, tai būtinai biuletenio reikia
Atsakyti
QUOTE(mrude @ 2013 02 17, 17:16)
Sveiki,norejau paklausti,stoviu darbo birzoje ir gaunu pasalpa,tarpininke man siule darba,rekomendaciju nedave tik darbdavio kontaktus,darbas uz miesto ribu ir  darbdave liepe rasyt pareiskima ir nuo pirmadienio ateit i darba,o kai pasakiau kad siuo metu serga mano vaikas ji nenorejo apie tai nieko girdeti,pasake kad pirmadieni ateiciau i darba arba pati issiregistruociau is birzos.Pareiskimo del darbo nerasiau.Ar gali mane isbraukti is birzos kad nesutikau dirbti,rekomendacijos neturejau,jeigu darbdave paskambintu tarpininkei?.Anksciau tarpininke yra minejusi kad susirgus vaikui galima pristatyt biuleteni,uzklausiau gydytojos ji sake galim parasyt 24formos lapa,jeigu toks tiktu arba birza gali daryt uzklausa mums.Gal kas zinot kaip tokiu atveju elgtis kad neisbrauktu is birzos,gal man rytoj reikia prasyt vaiku gydytojos biuletinio ar uztenka kazkokios pazymos kad siuo metu tikrai serga vaikas?

jei darbdavė tokia nesupratinga, tai eikit pirmadienį darbintis, o nuo antradienio ant biuletenio.tada galės kukuoti..nu blin ir žmoniškumo pas darbdavius nulis. doh.gif
Atsakyti