Įkraunama...
Įkraunama...

Darbo birža,

QUOTE(guziukas @ 2013 02 15, 18:40)
Na as viska pridaviau sausio 4 diena kazkur,tai manau jei bus paskaiciuota,tai jau si menesi tureciau gaut g.gif

Taip,sodra.
Atsakyti
QUOTE(braske09 @ 2013 02 15, 07:23)
Dabar turbūt mokės visiems tą pačią dieną visada.Vakar gavau gal 19val išmoką, nors man pas konsultantę tik 20 d.

Aš irgi vakar gavau, nežinau kelintą valandą. Man apsilankyma spas konsultantę irgi tik vasario 19d.
Atsakyti
tai kur dabar reiketu skambinti,kad suzinoti,kodel neismoketa g.gif
Atsakyti
verysad.gif negavus ir as nors kai skambinau i sodra pasake kad mato jau atzymeta kaip ismoketa
Atsakyti
QUOTE(erika30 @ 2013 02 15, 19:22)
tai kur dabar reiketu skambinti,kad suzinoti,kodel neismoketa g.gif

I sodra.
Visa „Sodros“ informacija – telefonu 1883
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo JOLANCIUK: 15 vasario 2013 - 18:53
sakykite, jei išbraukia iš darbo biržos, tai po kiek laiko galima į ją vėl registruotis? Ir kada galima vėl kreiptis dėl pašalpos?

Atsakyti
QUOTE(Laola @ 2013 02 15, 20:04)
sakykite, jei išbraukia iš darbo biržos, tai po kiek laiko galima į ją vėl registruotis? Ir kada galima vėl kreiptis dėl pašalpos?

jei isbraukia del darbo atsisakymo,tai tik po puses metu
Atsakyti
Nezinau ar i tema pataikiau, bet gal kuri padesite ax.gif

Esu nedeklaravusi gyv. vietos LT. Auginu du vaikus nepilnamecius. Ar man priklauso nemokamas sveikatos draudimas? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Mrs. X @ 2013 02 16, 12:15)
Nezinau ar i tema pataikiau, bet gal kuri padesite  ax.gif

Esu nedeklaravusi gyv. vietos LT. Auginu du vaikus nepilnamecius. Ar man priklauso nemokamas sveikatos draudimas?  g.gif

Taip,tik i lygoniu kasas nueikit,gal nebus problemu.O vaikai deklaruoti kur?
Atsakyti
QUOTE(JOLANCIUK @ 2013 02 16, 12:21)
Taip,tik i lygoniu kasas nueikit,gal nebus problemu.O vaikai deklaruoti kur?

vaikai deklaruoti LT. Tai man tikrai nebutina but deklaravus savo gyv. vieta?
Atsakyti
QUOTE(Mrs. X @ 2013 02 16, 12:24)
vaikai deklaruoti LT. Tai man tikrai nebutina but deklaravus savo gyv. vieta?

Del sito tai nezinau,paskambinkit i lygoniu kasas,gal ir nebus bedu.
Atsakyti
QUOTE(enigma3 @ 2013 02 12, 23:28)
Sveikos, kazi, o jei as menesio pradzioj issiregistruociau ir isvaziuociau i uzsieni, o grizusi po dvieju savaiciu vel prisiregistruociau, turbut neturetu kilti jokiu problemu?o kaip del PSD butu per ta laikotarpi?

"Privalomojo sveikatos draudimo įmoka už atitinkamą mėnesį sumokama iki to mėnesio paskutinės dienos. Jeigu paskutinė kalendorinio mėnesio diena yra ne darbo ar oficialios šventės diena, paskutinė įmokos sumokėjimo diena yra po jos einanti darbo diena.
Jeigu asmuo neteko darbo arba buvo išbrauktas iš darbo biržos sąrašų, tarkime, 2010 metų spalio mėnesį, jam įmokas reikia pradėti mokėti nuo lapkričio mėnesio. " info is ČIA

na jei gerai suprantu, tai nereiktu grizus moket PSD, nes is birzos iseiciau kokia 7-8 menesio diena, vel registruociaus grizusi kokia 25d. Gal dar kam buvo tokia situacija?
Atsakyti