Įkraunama...
Įkraunama...

Darbo birža,

o tai jeigu darboviete atlyginimu nemoka,tuomet isejus galima vel I birza stoti?
Atsakyti
QUOTE(erika30 @ 2013 02 14, 22:02)
o tai jeigu darboviete atlyginimu nemoka,tuomet isejus galima vel I birza stoti?

Taip. Registruotis galite.
Atsakyti
QUOTE(*Aukse* @ 2013 02 14, 19:03)
viska peduoda automatiskai pati sodra.

Dekui uz paaiskinima smile.gif belieka laukt toliau g.gif
Atsakyti
Sveikos merginos smile.gif turiu tokiu klausimeliu, esu nescia, ir atsistojau i darbo birza nes lb sunku su pinigeleis, ir tie 350 socialiniu visai ne pamaisitu. Konsultante paziurejus per kompa pasake kad man priklauso nedarbo draudimo ismoka. Nustebau labai, nes neturiu jokio darbo stazo ir paskutinius 3 metus ne dirbau. Pas man nestumas beveik 15 savaiciu. Kada pranest konsultantei apie nestuma? Ar jinai ne galejo suklysti sakydama apie nedarbo draudimo ismoka? Nes kaip paziurejau visai ne atitinku tam kad man ja skirtu... Labai lauksiu jusu atsakymu smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo MeLeJa: 15 vasario 2013 - 05:03
Dabar turbūt mokės visiems tą pačią dieną visada.Vakar gavau gal 19val išmoką, nors man pas konsultantę tik 20 d.
Atsakyti
Labas, O sakykit kas zinot jei pakilo minimumas tai ar neturetu kilti ir bedarbio pasalpa?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo saulytėea: 15 vasario 2013 - 08:27
Gal ir turetu, bet ko gero nieko nekeis, nes prie pasalpos apskaiciavimo 2013m. info ir jokiu pakeitimu - sumos tos pacios, kaip buvusiais metais.
Net ir neapmokestinamo minimumo niekas nepadidino, nors minimali alga ir gerokai pakilo...
verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(MeLeJa @ 2013 02 15, 06:00)
Sveikos merginos smile.gif turiu tokiu klausimeliu, esu nescia, ir atsistojau i darbo birza nes lb sunku su pinigeleis, ir tie 350 socialiniu visai ne pamaisitu. Konsultante paziurejus per kompa pasake kad man priklauso nedarbo draudimo ismoka. Nustebau labai, nes neturiu jokio darbo stazo ir paskutinius 3 metus ne dirbau. Pas man nestumas beveik 15 savaiciu. Kada pranest konsultantei apie nestuma? Ar jinai ne galejo suklysti sakydama apie nedarbo draudimo ismoka? Nes kaip paziurejau visai ne atitinku tam kad man ja skirtu... Labai lauksiu jusu atsakymu  smile.gif

Negalejo,nes turit dar viena vaika,o vaiko auginimas ieina i staza,todel jums ir priklauso bedarbio pasalpa,o apie nestuma,galit nors ir dabar paakyti,nera nustatyto laikotarpio.
Atsakyti
QUOTE(JOLANCIUK @ 2013 02 15, 10:40)
Negalejo,nes turit dar viena vaika,o vaiko auginimas ieina i staza,todel jums ir priklauso bedarbio pasalpa,o apie nestuma,galit nors ir dabar paakyti,nera nustatyto laikotarpio.

Aciu uz atsakyma smile.gif
Net jejgu iki vaiko gimimo as dirbau tik viena menesi? Ta prasme kad as i birza galiu atsistot nors 6 men?
Atsakyti
ar yra dar negavusiu pasalpos bedarbio?
Atsakyti
yra,yra kaunas ax.gif
Atsakyti
Yra Rokiskis verysad.gif
Atsakyti