Įkraunama...
Įkraunama...

Darbo birža,

mamyte19800815, uz praeita menesi, tai turetu buti jau paskaiciuota ir siandien turejo ismoketi, bet as negavau asmeniskai dar.
Atsakyti
na mums jau yra pinigai mirksiukas.gif
Atsakyti
o as kai skambinaus siandien i sodra kitu klausimu tai pasiteiravau ir del ismoku kuria diena dabar jas mokes, tai atsake man kad nebus konkrecios datos o ismokos bus mokamos nuo 14 iki 26 d, imtinai. tai nemazas toks laiko tarpas sakyciau g.gif
Atsakyti
o man ka tik atsake is sodros,kad bus mokama uz praejusi menesi,kiekvieno menesio 14diena,o jei 14d. nedarbo,tai sekancia
Atsakyti
QUOTE(SunriseGirl @ 2013 02 14, 17:41)
o as kai skambinaus siandien i sodra kitu klausimu tai pasiteiravau ir del ismoku kuria diena dabar jas mokes, tai atsake man kad nebus konkrecios datos o ismokos bus mokamos nuo 14 iki 26 d, imtinai. tai nemazas toks laiko tarpas sakyciau g.gif

QUOTE(dovilasas @ 2013 02 14, 17:55)
o man ka tik atsake is sodros,kad bus mokama uz praejusi menesi,kiekvieno menesio 14diena,o jei 14d. nedarbo,tai sekancia

Taip ir neaisku kaip bus, bet faktas,kad as negavau. Nors sodroj paskaiciuota ir siandien mokejimo data parasyta. Tai vat ir suprask. O gal cia swedbankis uzlaikes pinigus? g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *Aukse*: 14 vasario 2013 - 16:58
QUOTE(*Aukse* @ 2013 02 14, 17:57)
Taip ir neaisku kaip bus, bet faktas,kad as negavau. Nors sodroj paskaiciuota ir siandien mokejimo data parasyta. Tai vat ir suprask. O gal cia swedbankis uzlaikes pinigus?  g.gif

pas mus ir apskaiciuota ir mokejimo data snd mes gavom vilnius seb
Atsakyti
QUOTE(*Aukse* @ 2013 02 14, 17:57)
Taip ir neaisku kaip bus, bet faktas,kad as negavau. Nors sodroj paskaiciuota ir siandien mokejimo data parasyta. Tai vat ir suprask. O gal cia swedbankis uzlaikes pinigus?  g.gif

as taip pat dar negavau swedbanke verysad.gif
Atsakyti
Pas mane irgi swedbankas, gal cia priklauso nuo to kokiai teritorinei sodrai priklausom? blush2.gif nes va jeigu kaikurios vilniuje jau gavot?
Kitaip kodel toks didelis intervalas dienu pas mus nurodytas? Nors kai darbo birzoj savo konsultantes klausiau tai ji sake kad is esmes niekas neturetu keistis kad ismokas turetume gauti panasiai per 3 darbo dienas skaiciuojant nuo paskutinio apsilankymo pas savo konsultanta. Pas konsultante savo buvau vasario 1 diena ax.gif tai tikrai kazkokia maisalyne cia kol ka gaunas. reik tiketis kad veliau isivaziuos ir sodra ir viskas bus gerai su tais mokejimais doh.gif
Atsakyti
QUOTE(SunriseGirl @ 2013 02 14, 18:13)
Pas mane irgi swedbankas,  gal cia priklauso nuo to kokiai teritorinei sodrai priklausom? blush2.gif  nes va jeigu kaikurios vilniuje jau gavot?
Kitaip kodel toks didelis intervalas dienu pas mus nurodytas? Nors kai darbo birzoj savo konsultantes klausiau tai ji sake kad is esmes niekas neturetu keistis kad ismokas turetume gauti panasiai per 3 darbo dienas  skaiciuojant  nuo paskutinio apsilankymo pas savo konsultanta. Pas konsultante savo buvau vasario 1 diena  ax.gif  tai tikrai kazkokia maisalyne cia kol ka gaunas. reik tiketis kad veliau isivaziuos ir sodra ir viskas bus gerai su tais mokejimais  doh.gif

o maniskis dar tik eis kt sav pas konsultante:))tai sia ir nesitikejom gauti net
Atsakyti
pas mane irgi swed bet negavau unsure.gif
Atsakyti
Gal cia tik swedbankines sedi be ismoku siandien biggrin.gif Siaip del priklausomumo teritorijoms, tai galiu pasakyti,kad pvz mano konsultante sake,kad Alytaus regiono bedarbiams ismokas mokes Utenos Sodra biggrin.gif Net ne Alytaus ax.gif
Atsakyti
o uz praeita menesi turi ismoketi? nors ir is birzos isregistravo?
Atsakyti