Įkraunama...
Įkraunama...

Darbo birža,

QUOTE(Teisybes_ieskotoja @ 2013 02 13, 19:44)
Nereikia,vakar issiregistravau,paskambinau ir isregistravo.

bent jau Vilniuje manes telefonu neisregistravo, nes dar reikejo pasirasyti g.gif
Atsakyti
Sveiki, vakar buvau birzoje, aisku buvo milijonas klausimu ir bandymas mane perkalbeti, kad nesiregistruociau, nes juk kur vaika desiu, kuriam 1m 3 men, kitam 4 m. Darbo pagal mano specialybe juk sako mazai ir t.t.
Ir man sako, jei jus del ismokos, tai ji jums bus maza maximum iki 350 lt. Ar tai tiesa?
Nes as auginau pirma vaika iki 2 metu,tada gryzau i darba, padirbau iki sekancio dekreto apie metus laiko, alga minimumas.
Atsakyti
QUOTE(vaidute2006 @ 2013 02 14, 11:36)
Sveiki, vakar buvau birzoje, aisku buvo milijonas klausimu ir bandymas mane perkalbeti, kad nesiregistruociau, nes juk kur vaika desiu, kuriam 1m 3 men, kitam 4 m. Darbo pagal mano specialybe juk sako mazai ir t.t.
Ir man sako, jei jus del ismokos, tai ji jums bus maza maximum iki 350 lt. Ar tai tiesa?
Nes as auginau pirma vaika iki 2 metu,tada gryzau i darba, padirbau iki sekancio dekreto apie metus laiko, alga minimumas.

Netiesa,gausit tikrai daugiau,gal net ir maximalia 650 lt.
Atsakyti
QUOTE(JOLANCIUK @ 2013 02 14, 10:56)
Netiesa,gausit tikrai daugiau,gal net ir maximalia 650 lt.

labai aciu 4u.gif nes kaip suprantu, dabar, kai moka sodra, tai jos pacios ir ne nezino kiek paskaiciuota.
Atsakyti
sveiki,siandien buvau birzoje jau pas konsultante,tai jie dar neturi jokiu duomenu is sodros,sako dar nieko nezinom del ismoku,o as sodros elektronineje sistemoje jau pasiziurejau,siandien turetu pavedimas buti,lauksim smile.gif
Atsakyti
siandien kas nors jau gavo ismoka is darbo birzos? Ar ne cia geriau to klausti? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(*Aukse* @ 2013 02 14, 12:36)
siandien kas nors jau gavo ismoka is darbo birzos? Ar ne cia geriau to klausti?  blush2.gif

dar ne.
Yra tema bedraminciuose 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kulke: 14 vasario 2013 - 13:49
Sveiki,gal kas galetu padeti, kaip suzinoti ar priskaiciuota darbo birzos pasalpa,konsultante nieko nemato o sodros tinklalapyj nerandu vis rodo pazymas be skaiciuku. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(mamyte19800815 @ 2013 02 14, 16:58)
Sveiki,gal kas galetu padeti, kaip suzinoti ar priskaiciuota darbo birzos pasalpa,konsultante nieko nemato o sodros tinklalapyj nerandu vis rodo pazymas be skaiciuku. 4u.gif

as ziuriu kur yra suvestines ir nauja suvestine apie priskaiciuotas ir mokamas ismokas,ir pasirinkus laikotarpy,parodo ax.gif
Atsakyti
Norit pasakyti, kad dabar raštiško prašymo nereikia rašyti?
Atsakyti
ir as ten ziuriu bet raso kad ismoku nebuvo,gal nepaskyrta tada g.gif
Atsakyti
[quote=mamyte19800815,2013 02 14, 17:21]
ir as ten ziuriu bet raso kad ismoku nebuvo,gal nepaskyrta tada g.gif
[/quote
oi nezinau zinokite ax.gif
Atsakyti