Įkraunama...
Įkraunama...

Darbo birža,

O ar gausiu pasalpa jei esu registruota darbo birzoje ir turiu biuleteni ax.gif
Atsakyti
Sveiki, turiu klausima. Jei zmogus ilgai stovejo DB ir ji "isbrauke" nes ilgai neisidarbino (del ivairiu priezasciu: ligos, amziaus, ir kt.) Kada jam galima vel uzsiregistruoti DB? Konsultante paaiskino, jog tik po puses metu, ar tai tiesa? Girdejau jog galima po keliu dienu.. blink.gif aciu
Atsakyti
QUOTE(Laiminga M. @ 2012 11 27, 17:17)
Sveiki, turiu klausima. Jei zmogus ilgai stovejo DB ir ji "isbrauke" nes ilgai neisidarbino (del ivairiu priezasciu: ligos, amziaus, ir kt.) Kada jam galima vel uzsiregistruoti DB? Konsultante paaiskino, jog tik po puses metu, ar tai tiesa? Girdejau jog galima po keliu dienu.. blink.gif aciu

Tai ziurint ar ji isbrauke is birzos del jo kaltes ar jis pats issibrauke,jeigu isbrauke,del to,kad atsisake darbo arba del to,kad neatejo paskirtu laiku,tai tik po puses metu vel galima stoti,jeigu jis issibrauke pats,tai gali kita diena vel registruotis.
Atsakyti
QUOTE(JOLANCIUK @ 2012 11 27, 22:55)
Tai ziurint ar ji isbrauke is birzos del jo kaltes ar jis pats issibrauke,jeigu isbrauke,del to,kad atsisake darbo arba del to,kad neatejo paskirtu laiku,tai tik po puses metu vel galima stoti,jeigu jis issibrauke pats,tai gali kita diena vel registruotis.

aciu, ji atrodo isbrauke, tai tik po puses metu gales..
Atsakyti
Sveikos reikia man skubios konsultacijos. Žinau, kad šešis mėnesius DB turi siūlyti darbą pagal profesiją. Bet ar man baigusiai viešąjį administravimą ir sociologiją. Šiuos šešis mėnesius gali siūlyti dirbti pardavimo vadybininke?
Atsakyti
QUOTE(dreamless @ 2012 11 28, 10:29)
Sveikos reikia man skubios konsultacijos. Žinau, kad šešis mėnesius DB turi siūlyti darbą pagal  profesiją. Bet ar man baigusiai viešąjį administravimą ir sociologiją. Šiuos šešis mėnesius gali siūlyti dirbti pardavimo vadybininke?

Gali,jeigu jusu spec.,kuria nurodet yra reta.
Atsakyti
o tuo atveju, jeigu ji nėra reta, nes vis valstybės tarnybos konkursuose dalyvauju blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(dreamless @ 2012 11 28, 10:51)
o tuo atveju, jeigu ji nėra reta, nes vis valstybės tarnybos konkursuose dalyvauju  blush2.gif

Siaip tai neturetu bet ko grusti jums pirmus puse metu,bet nelabai jie ten ziuri,ka jie gali,ko negali.
Atsakyti
sveiki, darbi birza niekada neklausia del ko pats issibrauki, as va pasakiau, kad del invalidumo , nes dirbti negalejau, jie atsake, o mums nesvarbu, isbrauke ir viskas....
o del del biuletenio-as visada imdavau , kai sirgdavau, maziau kibdavo,
o jei tuo metu gauni bedarbio pasalpa, ji tiesiog nukeliama po biuletenio ir mokama toliau,
Atsakyti
Tai kaip suprantu dabar uz si laika kol sergu negausiu pinigeliu, o prasites pasalpos mokejimas ax.gif Tai galvojant apie kuo skubesni darbo susiradima, tai kaip ir nelabai naudingas tas biuletenis g.gif
Atsakyti
Sveiki, noreciau jusu patarimoTuriu siokiu tokiu neaiskumu del nedarbo soc. ismokos. Pagal dabar galiojanti laikinaji istatymas max ismoka yra 650lt, bet jis galioja iki 2012.12.31. Tai, kaip suprantu nuo kitu metu turetu skaiciuoti remiantis nedarbo soc. ismoku istatymu 8str. Siandien buvau darbo birzoje ir man paskaiciavo, kad man ismoka priklauso nuo 2012.11.28 ir mokes po 650lt 3 men g.gif Kai paminejau, kad nuo naujuju metu turi but perskaiciuota, nes laikinasis istatymas jau nebegalios, tai man atsake, kad nieko nezino, nes dabar daug pakeitimu ir nuo kitu metu SODRA tuo rupinsis, o kaip kas vyks nieko nebezino doh.gif Sake jeigu ka, reiptis i SODRA. Ka man siuo atveju daryti, laukti kitu metu ir ziureti ar perskaiciuos ismokos dydi priklausanti nuo 2013.01.01 ar turiu kazkur kreiptis, kad jau dabar perskaiciuotu taip kaip reikia, nes siuo metu irase yra 650lt 3 men g.gif
Atsakyti
Sveiki, turint darbo stažo 26m. biržos pašalpa priklauso už šešis ar už aštuonis mėnesius?
Atsakyti