Įkraunama...
Įkraunama...

Darbo birža,

QUOTE(def Fox @ 2013 02 08, 15:56)
Kai sodra moka turiu galvoje, kada gaunate ismokas?

tai priklausomai kada pas tarpininke buvot
Atsakyti
QUOTE(grapa @ 2013 02 08, 17:13)
tai priklausomai kada pas tarpininke buvot

as maniau nepriklausomai, sodra kazkuria konkrecia diena moka. jei pas tarpininke keliauju 14 diena, tai reikskia kzkada po to?
Atsakyti
QUOTE(def Fox @ 2013 02 09, 12:39)
as maniau nepriklausomai, sodra kazkuria konkrecia diena moka. jei pas tarpininke keliauju 14 diena, tai reikskia kzkada po to?

na bent mano vyras gauna po poros sav kai atsizymi
Atsakyti
Sveikos 4u.gif situacija tokia, kad mano vyras metus buvo vaiko priežiūros atostogose, tie metai jau baiginėjasi, tai yras paskambino į darbą pasiklausti kas kaip, viskas gerai, kada jam grįžti, o darbdavys pasakė, kad jeigu grįš tada siųs į neapmokamas atostogas, nes darbų nėra, todėl geriau jau jam ieškotis kito darbo. Ką dabar daryti tokiu atveju? Kito darbo taip greitai nesusirasi, teks stoti į darbo biržą, o ar ten gaus pašalpą? Kokią sumą? Anksčiau į rankas gaudavo 1140lt.
Atsakyti
QUOTE(rututex @ 2013 02 10, 10:05)
Sveikos  4u.gif situacija tokia, kad mano vyras metus buvo vaiko priežiūros atostogose, tie metai jau baiginėjasi, tai yras paskambino į darbą pasiklausti kas kaip, viskas gerai, kada jam grįžti, o darbdavys pasakė, kad jeigu grįš tada siųs į neapmokamas atostogas, nes darbų nėra, todėl geriau jau jam ieškotis kito darbo. Ką dabar daryti tokiu atveju? Kito darbo taip greitai nesusirasi, teks stoti į darbo biržą, o ar ten gaus pašalpą? Kokią sumą? Anksčiau į rankas gaudavo 1140lt.

Gaus bedarbio pasalpa,kai iseis is darbo,o suma maximali 650 lt.
Atsakyti
Gal kas jau gavote si menesi pinigelius pagal nauja tvarka? Nes niekaip nesuprantu kada tiketis ismokos. Anksciau DB pervesdavo savaites laikotarpyje po apsilankymo pas savo konsultante. O kaip dabar su Sodra kazi bus. Sodroj irgi nieko nerodo apie priskaiciuotas ismokas ir pan.
Atsakyti
QUOTE(*Aukse* @ 2013 02 12, 09:18)
Gal kas jau gavote si menesi pinigelius pagal nauja tvarka? Nes niekaip nesuprantu kada tiketis ismokos. Anksciau DB pervesdavo savaites laikotarpyje po apsilankymo pas savo konsultante. O kaip dabar su Sodra kazi bus. Sodroj irgi nieko nerodo apie priskaiciuotas ismokas ir pan.

as 14d. eisiu pas konsultante,ziurejau sodra nerodo nieko,bet kiek skaiciau,kad niekas nesikeicia del mokejimo,bent panevezyje,kauno db puslapyje ziurejau,kad parasyta buvo,jog sodra mokes,kiekvieno menesio 14d....
Atsakyti
QUOTE(dovilasas @ 2013 02 12, 09:31)
as 14d. eisiu pas konsultante,ziurejau sodra nerodo nieko,bet kiek skaiciau,kad niekas nesikeicia del mokejimo,bent panevezyje,kauno db puslapyje ziurejau,kad parasyta buvo,jog sodra mokes,kiekvieno menesio 14d....

Na viskas aisku, nes mano apskrities puslapyje ati ne zodzio apie tai nepamineta smile.gif Dekui 4u.gif
Atsakyti
sveiki vaikui suejo 2 metukai ir kai reikejo gryzti i darba mane atleido is darbo,bet darbo birza manes neprema ? tipo esu drausa ir vaikas i darzeli neina ar taip gali buti? unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(simse22 @ 2013 02 12, 10:18)
sveiki vaikui suejo 2 metukai ir kai reikejo gryzti i darba mane atleido is darbo,bet darbo birza manes neprema ? tipo esu drausa ir vaikas i darzeli neina ar taip gali buti? unsure.gif

Ne ju reikalas kur tavo vakas eina 4u.gif privalo priimti.O kad drausta esi, tai nereiskia,kad tau darbo nereikia.
Atsakyti
QUOTE(simse22 @ 2013 02 12, 10:18)

Negali taip buti,turi priimti.
Atsakyti
QUOTE(*Aukse* @ 2013 02 12, 09:51)
Na viskas aisku, nes mano apskrities puslapyje ati ne zodzio apie tai nepamineta  smile.gif  Dekui  4u.gif

na va ka tik pasitikrinau sodroje rodo,kiek paskaiciuota uz sausi bedarbio pasalpa ir parasyta,kad mokejimo diena vasario 14 4u.gif
Atsakyti