Įkraunama...
Įkraunama...

Darbo birža,

QUOTE(chelsa @ 2013 02 05, 15:12)
Sveikos, noriu paklausti jeigu as siuo metu esu uzsiregistravus ir gaunu pasalpa is darbo birzos, taip pat mokausi neakivaizdziai ir eisiu dabar 40d.d. praktika ar man  nenutrauks pasalpos mokejimo?

O kodel turi nutraukti,jums gi tik praktika,o ne idarbina jus tenai.
Atsakyti
QUOTE(belzebubas @ 2013 02 05, 14:19)
Sveiki, gal galetumete painfrmuoti. Yra toks projektas DB Integravimo į darbo rinką skatinimas ir konkreciau butu dominanti sritis -Profesinis mokymas. Kiek zinau jei randamas darbdavys ir pasirasoma trisale sutartis, tai fondo lesomis galima igyt specialybe ir dar gauti stipendija. Vat noreciau pasiziureti kokios galimos profesijos yra ir kokios mokymo istaigos dalyvauja projekte, nerandu informacijos daugiau, gal kas nukreiptumete? smile.gif

Tiksliau reikėtų klausti jūsų miesto darbo biržoje, daugiau inf. yra: Bedarbių ir įspėtų apie atleidimą iš darbo darbingo amžiaus dabuotojų profesinis mokymas.

Neformaliojo mokymo programos

Formaliojo mokymo programos
Atsakyti
ar teisetai isbrauke is darbo birzos Kaune, jei atsisakiau darbo todel, kad netiko ta firma, nes buvau ten dirbęs pries kelis metus ir darbdaviai nesumokedavo uz darba, apgaudinedavo?
Atsakyti
QUOTE(letuciukas @ 2013 02 05, 16:30)
ar teisetai isbrauke is darbo birzos Kaune, jei atsisakiau darbo todel, kad netiko ta firma, nes buvau ten dirbęs pries kelis metus ir darbdaviai nesumokedavo uz darba, apgaudinedavo?

Taip.
Atsakyti
QUOTE(vinniepooh @ 2013 02 05, 15:41)

Dekingas smile.gif
Atsakyti
dar karta dekuju uz informacija. Ir dar kalusimas tai gal ne neverta iseiti man is darbo pamaininio. Nes kaip suprantu vel gali mane ten pat nusiusti dirbti pamainomis su naktinemis? Tai negi niekas neziuri kad turiu mazameti ir kad jo naktimis nera kur det? aisku as atsisakysiu ir tada lengva ranka mane ismes?
Atsakyti
Dar kilo tokia dilema, kokia jusu nuomone butu, ar realu gauti tokia dviguba parama is projekto, turiu omenyje norint gauti profesini mokyma reikalinga trisale sutartis tarp manes DB ir darbavio, kuris pasizada baigus mokymams ir gavus kvalifikacija tures mane idarbinti, tad pagalvojau ar taspats darbdavys galetu dar gauti subsidijas is DB to pacio projekto, mano darbo uzmkoesciuj ar tik pasirinktinai vienas variantas aplamai? biggrin.gif
Nuojauta kuzda kad per gerai taip butu, turbut teks kreiptis siuo klausimu i DB smile.gif
Atsakyti
QUOTE(belzebubas @ 2013 02 05, 19:33)
Dar kilo tokia dilema, kokia jusu nuomone butu, ar realu gauti tokia dviguba parama is projekto, turiu omenyje norint gauti profesini mokyma reikalinga trisale sutartis tarp manes DB ir darbavio, kuris pasizada baigus mokymams ir gavus kvalifikacija tures mane idarbinti, tad pagalvojau ar taspats darbdavys galetu dar gauti subsidijas is DB to pacio projekto, mano darbo uzmkoesciuj ar tik pasirinktinai vienas variantas aplamai?  biggrin.gif
Nuojauta kuzda kad per gerai taip butu, turbut teks kreiptis siuo klausimu i DB smile.gif

Teoriškai lėšos projektams planuojamos iš anksto, darbdaviai paraiškas dėl įdarbinimo su rėmimu pildo iš anksto ir nenurodydami konkretaus asmens.. Manau, reikėtų konkrečiai klausti savo darbo biržoje, ką ir kiek yra numatyta remti.
Atsakyti
o kaip yra su tais kursais,cia paciai reikia susirasti kas idarbins po kursu,ar darbo birza padeda? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(vovere16 @ 2013 02 05, 19:30)
dar karta dekuju uz informacija. Ir dar kalusimas tai gal ne neverta iseiti man is darbo pamaininio. Nes kaip suprantu vel gali mane ten pat nusiusti dirbti pamainomis su naktinemis? Tai negi niekas neziuri kad turiu mazameti ir kad jo naktimis nera kur det? aisku as atsisakysiu ir tada lengva ranka mane ismes?

Darbo kodekso 146 str. 1 d. 3 p. numatyta, kad ne visas darbo dienos arba darbo savaitės darbo laikas nustatomas pareikalavus nėščiai moteriai, neseniai pagimdžiusiai moteriai (motinos, pateikusios darbdaviui sveikatos priežiūros įstaigos pažymą apie gimdymą ir auginančios vaiką, kol jam sukaks vieneri metai, toliau Kodekse – neseniai pagimdžiusios moterys), krūtimi maitinančiai moteriai (motinos, pateikusios darbdaviui sveikatos priežiūros įstaigos pažymą, kad augina ir maitina krūtimi savo vaiką, toliau Kodekse – krūtimi maitinanti moteris), darbuotojui, auginančiam vaiką iki trejų metų, bei darbuotojui, vienam auginančiam vaiką iki keturiolikos metų arba neįgalų vaiką iki aštuoniolikos metų.
Papildyta:
QUOTE(dovilasas @ 2013 02 05, 20:13)
o kaip yra su tais kursais,cia paciai reikia susirasti kas idarbins po kursu,ar darbo birza padeda? blush2.gif

Kartais padeda, jei turi ką pasiūlyti, bet geriau pačiam susirasti.
Atsakyti
Na mano atveju Vilniuje, kiek domejausi, tai sake programos pabaiga ir skiria tik tuo atveju tuos mokymus, jeigu susirandate darbdavi patys, su salyga kad jus idarbins po mokymu ir profesijijos igyjimo smile.gif
beja mokymu programa sake gali trukti ne ilgiau kaip iki 2013metu rugsejo menesio
Atsakyti
QUOTE(belzebubas @ 2013 02 06, 11:23)
Na mano atveju Vilniuje, kiek domejausi, tai sake programos pabaiga ir skiria tik tuo atveju tuos mokymus, jeigu susirandate darbdavi patys, su salyga kad jus idarbins po mokymu ir profesijijos igyjimo smile.gif
beja mokymu programa sake gali trukti ne ilgiau kaip iki 2013metu rugsejo menesio

na pas mus panevezyje,tai sake kursu yra kokiu tik norite,tai va 14 d. eisiu pas konsultante reikes issiklausineti,kaip ten su tais darbdaviais ar jie pades rasti darbdavi ar paciai reikes...
Atsakyti