QUOTE(vovere16 @ 2013 02 05, 19:30)
dar karta dekuju uz informacija. Ir dar kalusimas tai gal ne neverta iseiti man is darbo pamaininio. Nes kaip suprantu vel gali mane ten pat nusiusti dirbti pamainomis su naktinemis? Tai negi niekas neziuri kad turiu mazameti ir kad jo naktimis nera kur det? aisku as atsisakysiu ir tada lengva ranka mane ismes?
Darbo kodekso 146 str. 1 d. 3 p. numatyta, kad ne visas darbo dienos arba darbo savaitės darbo laikas nustatomas pareikalavus nėščiai moteriai, neseniai pagimdžiusiai moteriai (motinos, pateikusios darbdaviui sveikatos priežiūros įstaigos pažymą apie gimdymą ir auginančios vaiką, kol jam sukaks vieneri metai, toliau Kodekse neseniai pagimdžiusios moterys), krūtimi maitinančiai moteriai (motinos, pateikusios darbdaviui sveikatos priežiūros įstaigos pažymą, kad augina ir maitina krūtimi savo vaiką, toliau Kodekse krūtimi maitinanti moteris),
darbuotojui, auginančiam vaiką iki trejų metų, bei darbuotojui, vienam auginančiam vaiką iki keturiolikos metų arba neįgalų vaiką iki aštuoniolikos metų.
Papildyta:
QUOTE(dovilasas @ 2013 02 05, 20:13)
o kaip yra su tais kursais,cia paciai reikia susirasti kas idarbins po kursu,ar darbo birza padeda?
Kartais padeda, jei turi ką pasiūlyti, bet geriau pačiam susirasti.