Įkraunama...
Įkraunama...

Darbo birža,

QUOTE(JOLANCIUK @ 2013 01 30, 15:53)
Taip,apsimoka,jeigu turit stazo,tada gaudinesit is sodros pasalpas ir jeigu jusu pajamos nevirsis 350 lt/zmogui,tai ir soc.pasalpa gaudinesit.

labai nuraminot, aciu Jums uz konkrecius atsakymus smile.gif
Atsakyti
QUOTE(rosebud1 @ 2013 01 30, 21:34)
o ko eiti į ligonių kasas? g.gif

Kad pazymetu,kad esat drausta.
Papildyta:
QUOTE(KameHame @ 2013 01 30, 18:34)
Mergaitės, penktadienį į darbo birža keliauju (Kauno). Pirmą kartą. Ar yra galimybė pačiai pasirinkti konsultantę? g.gif

Parenka patys.
Atsakyti
QUOTE(JOLANCIUK @ 2013 01 30, 21:30)
Kad pazymetu,kad esat drausta.
Papildyta:

O jeigu moteris VPA antrus metus perleidžia vyrui, pati išeina iš darbo, ir reikia atsižymėti? blink.gif Nes sodroj sakė esu drausta iki vaikui sueis trys metai, bet nieko neminėjo, kad kažkur turiu atsižymėti... blink.gif
Atsakyti
QUOTE(KameHame @ 2013 01 30, 23:04)
O jeigu moteris VPA antrus metus perleidžia vyrui, pati išeina iš darbo, ir reikia atsižymėti? blink.gif Nes sodroj sakė esu drausta iki vaikui sueis trys metai, bet nieko neminėjo, kad kažkur turiu atsižymėti... blink.gif

Taip.
Atsakyti
QUOTE(JOLANCIUK @ 2013 01 24, 19:56)
O pasalpa gaudineti,tai nezemina oruma? As pati gaudineju ir jeigu tektu atidirbti,tikrai
eiciau,todel pikta,kad skirstot jus zmones pagal kazkokius laipsnius,turiu pati bakalauro laipsni,bet nesedziu ir neskirstau kur koks zmogus,gaunam soc.pasalpa vadinasi esam lygus visi.

QUOTE(dovilasas @ 2013 01 24, 20:03)
as taip pat gaunu socialine pasalpa,bet turiu tik vidurini issilavinima,jei reikes eiti atidirbineti ir eisiu ir nebus zema pakasinet sniegiuko lotuliukas.gif

Suprantu, kad cia ne i tema, bet labai idomu pasidare - ka reiskia, "jeigu tektu eiti"? Ta prasme, Jus gaunate soc pasalpa, bet atidirbti uz ja nebutinai reikes? O pagal ka suprasti, ar tau gali tekti atidirbti, ar ne? Aciu g.gif
Atsakyti
QUOTE(MaiMa @ 2013 01 30, 23:44)
Suprantu, kad cia ne i tema, bet labai idomu pasidare - ka reiskia, "jeigu tektu eiti"? Ta prasme, Jus gaunate soc pasalpa, bet atidirbti uz ja nebutinai reikes? O pagal ka suprasti, ar tau gali tekti atidirbti, ar ne? Aciu  g.gif

Na Vilniuj kol kas nesiunte atidirbineti.
Atsakyti
Tai šiandien mano išėjimo iš darbo diena, o rytoj stoju į darbo biržą, vistiek reikia atsižymėti? g.gif Ar atsižymėti privalėjau iškart, kai perleidau VPA? blink.gif Nes gruodžio viduryje nusitraukiau VPA, bet iš darbo esu atleidžiama tik šiandien (pusantro mėn buvo laikoma vieta, jei persigalvočiau, bet tą pusantro mėnesio nedirbau)
Atsakyti
QUOTE(KameHame @ 2013 01 31, 11:42)
Tai šiandien mano išėjimo iš darbo diena, o rytoj stoju į darbo biržą, vistiek reikia atsižymėti? g.gif Ar atsižymėti privalėjau iškart, kai perleidau VPA? blink.gif Nes gruodžio viduryje nusitraukiau VPA, bet iš darbo esu atleidžiama tik šiandien (pusantro mėn buvo laikoma vieta, jei persigalvočiau, bet tą pusantro mėnesio nedirbau)

Nereikia,nes stosit i birza.
Atsakyti
QUOTE(JOLANCIUK @ 2013 01 31, 10:51)
Nereikia,nes stosit i birza.

Vadinasi, viskas gerai smile.gif Ačiū
Atsakyti
jei birzoje isiregistravau sausio 16d,sausio 24d. buvau informaciniame susirinkime ir pas konsultante, vasario 14d vel einu ir paskirs bedarbio pasalpa,nuo kada paskaiciuos pasalpa,nuo 16d. ar nuo 24d?
Atsakyti
QUOTE(dovilasas @ 2013 01 31, 16:31)
jei birzoje isiregistravau sausio 16d,sausio 24d. buvau informaciniame susirinkime ir pas konsultante, vasario 14d vel einu ir paskirs bedarbio pasalpa,nuo kada paskaiciuos pasalpa,nuo 16d. ar nuo 24d?

Nuo 24
Atsakyti
prasau atsakykit.
isejau is motinystes atostogu po 6 metu.Istojau i darbo birza. sake gausiu 6 men pasalpa. O kiek nesake.Tai dabr galvoju kiek man gautusi, jei visa ta laika gaudavau uz vaika po 1000lt i men, tai man priklausys max pasalpa, ar jie kazkaip kitaip skaiciuoja? aciu.
Atsakyti