Įkraunama...
Įkraunama...

Darbo birža,

QUOTE(Rodnega @ 2013 01 24, 22:16)
Gali ir siunčia.

"6. Organizuojant visuomenei naudingą veiklą atsižvelgiama į asmens, pasitelkiamo visuomenei naudingai veiklai atlikti, profesinį pasirengimą, asmeninius gebėjimus, pomėgius ir kita."

Galbut ir siuncia, bet teoriskai turetu buti atsizvelgiama. Antraip kam reikalingas toks punktas isakyme? g.gif
Be to, visuomenei naudinga veikla gali buti ir socialines, svietimo, kulturos istaigose. Jeigu niekas nereikalaus ir eis visi gatviu sluoti,tai kam jiems bendradarbiauti su siomis istaigomis.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *Mirabella*: 25 sausio 2013 - 11:48
"Dirbti už pašalpą bus siūloma ne visiems. To daryti nereikės auginantiems mažus vaikus, slaugantiems ligonius."
"atleidžiami pensininkai, neįgalieji, nėščios moterys, vaikus auginantys bei artimuosius globojantys asmenys. "

http://www.delfi.lt/...i.d?id=60136875

http://www.kmintys.l...sl=1psl&id=3285

o tai galioja stovint darbo birzoje ir gaunant bedarbio pasalpa? 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo tieshka: 25 sausio 2013 - 21:02
QUOTE(tieshka @ 2013 01 25, 22:02)
"Dirbti už pašalpą bus siūloma ne visiems. To daryti nereikės auginantiems mažus vaikus, slaugantiems ligonius."
"atleidžiami pensininkai, neįgalieji, nėščios moterys, vaikus auginantys bei artimuosius globojantys asmenys. "

http://www.delfi.lt/...i.d?id=60136875

http://www.kmintys.l...sl=1psl&id=3285
o tai galioja stovint darbo birzoje ir gaunant bedarbio pasalpa? 4u.gif

Taip.Cia uz soc.pasalpa atidirbimo isimtys,darbo birza gali irgi siusti,bet ten jau idarbina ir apmoka.
Atsakyti
QUOTE(JOLANCIUK @ 2013 01 25, 21:12)
Taip.Cia uz soc.pasalpa atidirbimo isimtys,darbo birza gali irgi siusti,bet ten jau idarbina ir apmoka.

Tai vadinasi jei mane darbo birza siustu dirbti viesuju as galiu atsisakyti?auginu 2 metu dukryte, kuri nelanko darzelio.
Atsakyti
QUOTE(tieshka @ 2013 01 25, 23:57)
Tai vadinasi jei mane darbo birza siustu dirbti viesuju as galiu atsisakyti?auginu 2 metu dukryte, kuri nelanko darzelio.

Jūs maišote visuomenei naudingus darbus, kurie dirbami už gaunamą socialinę pašalpą, ir viešuosius darbus. Jei jus siųs darbo birža dirbti viešuosius darbus, atsisakyti galėsite, bet tai, kad auginate 2 metų vaiką, nelankantį darželio, nebus pateisinama priežastis. Jei esate registruota darbo biržoje, vadinasi, turite galimybę dirbti.
Atsakyti
QUOTE(vinniepooh @ 2013 01 26, 01:31)
Jūs maišote visuomenei naudingus darbus, kurie dirbami už gaunamą socialinę pašalpą, ir viešuosius darbus. Jei jus siųs darbo birža dirbti viešuosius darbus, atsisakyti galėsite, bet tai, kad auginate 2 metų vaiką, nelankantį darželio, nebus pateisinama priežastis. Jei esate registruota darbo biržoje, vadinasi, turite galimybę dirbti.

Aciu uz atsakimus,nelabai as gaudaus situose reikaluose.Taciau jei as atsisakyciau tai mane ismestuis darbo birzos?
Ir dar kilo klausimas,jei as turiu vaika kur palikti nuo devyniu iki penkiu,tai man ir turi siulit darba tokiu laiku?
Atsakyti
QUOTE(tieshka @ 2013 01 26, 14:07)
Aciu uz atsakimus,nelabai as gaudaus situose reikaluose.Taciau jei as atsisakyciau tai mane ismestuis darbo birzos?
Ir dar kilo klausimas,jei as turiu vaika kur palikti nuo devyniu iki penkiu,tai man ir turi siulit darba tokiu laiku?

Taip.
Na kur palikti,tai jiems tai neidomu,jeigu stovit darbo birzoj vadinasi turit kur palikti,jeigu pasiulis darbo.
Atsakyti
Gal galit atsakyti i klausima ? blush2.gif

Pirmadieni pradedu dirbt. Gaunu is dirbos pasalpa, tai jei paskambinu pasakau, kad isidarbinau, dar gausiu pinigus uz praeita men ? Ir po kiek laiko sumoka ?
Atsakyti
QUOTE(Agnieshkita @ 2013 01 26, 14:25)
Gal galit atsakyti i klausima ?  blush2.gif

Pirmadieni pradedu dirbt. Gaunu is dirbos pasalpa, tai jei paskambinu pasakau, kad isidarbinau, dar gausiu pinigus uz praeita men ? Ir po kiek laiko sumoka ?

Vasario menesi gausit uz sausi.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo JOLANCIUK: 26 sausio 2013 - 14:48
sveikos, per kiek reikia pranesti dienu,kad isidarbinta?
Atsakyti
QUOTE(erika30 @ 2013 01 26, 18:45)
sveikos, per kiek reikia pranesti dienu,kad isidarbinta?

Per tris darbo dienas.

Bedarbių teisės, pareigos ir atsakomybė
Atsakyti
Sveikos, gal kuri atsakys, ar dirbant pagal verslo liudijima atidirbus tam tikra laikotarpi (jei taip, tai koki) darbo birza gali moketi bedarbio ismoka? ar cia tik tiems kas nepletoja savos veiklos, savo verslo, o dirba kazkokioje imoneje (privacioje, valstybineje) galioja...nes susimasciau kuria cia diena, tai kazkaip berods gridejau jog nemoka, bet tada kazkokia nesamone gaunasi, kol dirbi pagal verslo liudijima viskas ok, o jei kartais kas nutiktu ir nu negali zmogus tam tikra laikotarpi prasitesti jo, tai kas tada... g.gif jokiu pajamu, nieko... unsure.gif
Atsakyti