Įkraunama...
Įkraunama...

Darbo birža,

Sveiki 4u.gif

Prieš nėštumą niekur nedirbau,stovėjau darbo biržoje. Vaikui Rugsėjį suėjo 2 metai. Sakykite ar dabar reikia man stoti į DB ? Jokių išmokų turbūt iš jos negausiu ? Konsultantė prieš išeinant į dekretą buvo lyg minėjusi,kad kai vaikui sueis 2 m,grįžčiau į DB ?

Ačiū už atsakymą 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(samantila @ 2013 01 23, 11:29)
praktika truks 1.5 mėn o  per tą laiką darbo gali ir nerast o jai bus pasiūlymų  gal kokių palankių man kad ir tarkim ne visai darbo dienai  4u.gif  , tai ar turi kokią tai reikšmę mano mokslai Db ar jie kai ateini registruotis į tai nereaguoja nes nedieninis pas mane  4u.gif

Galit drąsiai stovėti darbo biržoje, tik turėkite iškvietimus į sesiją ir praktikos dokumentus 4u.gif Aš taip ir darbą buvau gavusi, palaukė, kol pasibaigs praktika ir priėmė smile.gif
Papildyta:
QUOTE(uoga 3 @ 2013 01 23, 11:36)
MAno vyras visus 6 menesius gavo po 650 Lt.

g.gif Kaip taip gali būti? Įstatymas lyg ir kitaip numato g.gif
Atsakyti
QUOTE(Dryžuota bitė @ 2013 01 23, 14:24)
Sveiki  4u.gif

Prieš nėštumą niekur nedirbau,stovėjau darbo biržoje. Vaikui Rugsėjį suėjo 2 metai. Sakykite ar dabar reikia man stoti į DB ? Jokių išmokų turbūt iš jos negausiu ? Konsultantė prieš išeinant į dekretą buvo lyg minėjusi,kad kai vaikui sueis 2 m,grįžčiau į DB ?

Ačiū už atsakymą  4u.gif

Galit stoti vel,gaudinesit bedarbio pasalpa.
Atsakyti
QUOTE(marlen @ 2013 01 23, 03:42)
Galit drąsiai stovėti darbo biržoje, tik turėkite iškvietimus į sesiją ir praktikos dokumentus 4u.gif Aš taip ir darbą buvau gavusi, palaukė, kol pasibaigs praktika ir priėmė smile.gif
Papildyta:

ačiū jums lb už atsakymą būtent ta ir norėjau sužinot thumbup.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(JOLANCIUK @ 2013 01 23, 15:33)
Galit stoti vel,gaudinesit bedarbio pasalpa.

Jeigu ir nedirbus buvau prieš nėštumą ,mokės tą pašalpą g.gif Nu būtų gerai thumbup.gif

Ačiū 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Dryžuota bitė @ 2013 01 23, 17:10)
Jeigu ir nedirbus buvau prieš nėštumą ,mokės tą pašalpą  g.gif  Nu būtų gerai  thumbup.gif

Ačiū  4u.gif

Taip,nes vaiko prieziura ieina i staza bedarbio pasalpai gauti.
Atsakyti
QUOTE(JOLANCIUK @ 2013 01 23, 17:44)
Taip,nes vaiko prieziura ieina i staza bedarbio pasalpai gauti.

kaip tai?nes as ir noreciau stoti bet bijau kad ims siulyti darbus o mes tik nuo rugsejo i darzeli
Atsakyti
QUOTE(grapa @ 2013 01 23, 18:20)
kaip tai?nes as ir noreciau stoti bet bijau kad ims siulyti darbus o mes tik nuo rugsejo i darzeli

Ir aš galvoju,kad pradės darbus siūlyti ,bet gal išsisuksiu kaip nors blush2.gif Visada ir su darbdaviu manau galima sutart,kad įrašytų jog netinkama. Be to sūnus mano turi vidutinę negalią,tai kaži ar darbdavys norėtų tokios darbuotojos,kuri iš biliotenio neišlystų doh.gif
Atsakyti
QUOTE(grapa @ 2013 01 23, 19:20)

Tai aisku kad siulis,jus gi stosit i DARBO birza smile.gif
Atsakyti
QUOTE(JOLANCIUK @ 2013 01 23, 19:20)
Tai aisku kad siulis,jus gi stosit i DARBO birza smile.gif

O tai pagal ką jie išmokas paskaičiuoja,kai prieš tai žmogus nedirbęs ?

Nu pvz ir ''ant pusės'' etato darbas gerai,tada eitų gal lengviau susiderint vaiko priežiūrą ir darbą smile.gif
Atsakyti
na pas mane nera sansu suderint kazka:((
Atsakyti
QUOTE(Dryžuota bitė @ 2013 01 23, 20:45)
O tai pagal ką jie išmokas paskaičiuoja,kai prieš tai žmogus nedirbęs ?

Nu pvz ir ''ant pusės'' etato darbas gerai,tada eitų gal lengviau susiderint vaiko priežiūrą ir darbą  smile.gif

Manau minimalia ismoka skyria.
Atsakyti