Įkraunama...
Įkraunama...

Darbo birža,

Sveikos, gal galite pakonsultuoti, nuo pirmadienio dirbsiu naujame darbe 0.5 etato, ar reikia registruotis darbo birzoje? ar kazkokia ismoka priklausys ar tai reikalinga tik tam kad nereiktu moketi papildomai psd?
Atsakyti
QUOTE(Lijana1124 @ 2013 01 17, 13:41)
Sveikos, gal galite pakonsultuoti, nuo pirmadienio dirbsiu naujame darbe 0.5 etato, ar reikia registruotis darbo birzoje? ar kazkokia ismoka priklausys ar tai reikalinga tik tam kad nereiktu moketi papildomai psd?

Papildomai registruotis darbo birzoj reikia tiems,kas pretenduoja i socialine pasalpa.Is birzos nieko nemokes,nes nebusit bedarbe.
Atsakyti
QUOTE(IwonaBogd @ 2013 01 16, 14:08)
Sveiki. Esu bedarbe nuo rugsejo menesio ir gaunu pasalpa (si menesi jau gausiu 4 karta). Dabar laukiuosi. Ar man priklausys kokia ismoka kai jau taip sakant "iseisiu i dekreta" (geguzes menesi). Pries tai as buvau vaiko prieziuros atostoguose.
Buciau dekinga jei nors kazkas man atsakytu, arba parodytu kur galeciau apie tai paskaityt. Aciu.

gal visgi kazkas nors kiek zino... g.gif
Atsakyti
QUOTE(JOLANCIUK @ 2013 01 17, 13:44)
Papildomai registruotis darbo birzoj reikia tiems,kas pretenduoja i socialine pasalpa.Is birzos nieko nemokes,nes nebusit bedarbe.

Aciu uz informacija.
O sakykite kas gali pretenduoti i ta socialine pasalpa?
Atsakyti
QUOTE(Lijana1124 @ 2013 01 17, 13:51)
Aciu uz informacija.
O sakykite kas gali pretenduoti i ta socialine pasalpa?

Vienas gyvenantis asmuo arba seima,jeigu pajamos nevirsija 350 lt ir kiekvienas atitinka salygas(dirba,birzoj stovi,vaika augina),cia as trumpai,o placiau CIA
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo JOLANCIUK: 17 sausio 2013 - 13:01
Sakykite, o jei esu darbinama pagal specialybe, ir darbo birza subsidijuoja, aš savo noru negaliu išeiti iš darbo subsidijavimui nesibaigus taip? Kiek laiko aš tokiu atveju negalėčiau registruotis į Darbo biržą?
Ir dar klausimas jei yra sudaroma terminuota darbo sutartis, aš bet kada galiu iš jo išeiti? blush2.gif

Tiesiog šiandien darbo biržoje konsultantė mane informavo, kad apgalvočiau viską gerai prieš pasirašant darbo sutartį, nes nors ir pragaras ten būtų savo noru negalėčiau išeit nes į Darbo biržą manęs nebepriims. Čia man pagrindinė esmė yra ne piniguose, kuriuos gaunu iš darbo biržos, bet sveikatos draudime, nes būti bedarbe be lėšų aš galiu kurį laiką kol ieškočiausi kito darbo, bet dar mokėti pinigus už sveikatos draudimą tai schmoll.gif
Minėjo,jog pasikeitė ir subsidijavimo tvarka, kad nebe pusmetį finansuoja darbdavį, o 1,2,3 mėnesius. Tiesiog baimė apima dėl to,kad jei kažkas bus negerai neturėsiu teisės pasirinkt išeit iš darbo ar ne schmoll.gif unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(devintas dangus @ 2013 01 17, 18:22)
Sakykite, o jei esu darbinama pagal specialybe, ir darbo birza subsidijuoja, aš savo noru negaliu išeiti iš darbo subsidijavimui nesibaigus taip? Kiek laiko aš tokiu atveju negalėčiau registruotis į Darbo biržą?
Ir dar klausimas jei yra sudaroma terminuota darbo sutartis, aš bet kada galiu iš jo išeiti? blush2.gif

Tiesiog šiandien darbo biržoje konsultantė mane informavo, kad apgalvočiau viską gerai prieš pasirašant darbo sutartį, nes nors ir pragaras ten būtų savo noru negalėčiau išeit nes į Darbo biržą manęs nebepriims. Čia man pagrindinė esmė yra ne piniguose, kuriuos gaunu iš darbo biržos, bet sveikatos draudime, nes būti bedarbe be lėšų aš galiu kurį laiką kol ieškočiausi kito darbo, bet dar mokėti pinigus už sveikatos draudimą tai schmoll.gif
Minėjo,jog pasikeitė ir subsidijavimo tvarka, kad nebe pusmetį finansuoja darbdavį, o 1,2,3 mėnesius. Tiesiog baimė apima dėl to,kad jei kažkas bus negerai neturėsiu teisės pasirinkt išeit iš darbo ar ne schmoll.gif  unsure.gif

Taip.
6 men.
Taigi pas jus vaikai yra,tai i lygoniu kasa nueisit ir busit drausta.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo JOLANCIUK: 17 sausio 2013 - 17:27
QUOTE(JOLANCIUK @ 2013 01 17, 20:25)
Taip.
6 men.
Taigi pas jus vaikai yra,tai i lygoniu kasa nueisit ir busit drausta.

lotuliukas.gif Pas mane vaikai keturkojai blush2.gif
Ačiū už info
Na tiesiog matyt reikia optimizmo daugiau, ir kad ir kas benutiktų teks tuos kelis mėnesius pakentėt smile.gif
Atsakyti
Mergaites, o jau mokejo ismokas? Nes as negavau ir nesuprantu, ar veluoja ar kas atsitiko sad.gif
Atsakyti
QUOTE(Aurimoska @ 2013 01 18, 12:08)
Mergaites, o jau mokejo ismokas? Nes as negavau ir nesuprantu, ar veluoja ar kas atsitiko sad.gif

Kada pas konsultante buvot?
Atsakyti
QUOTE(Aurimoska @ 2013 01 18, 11:08)

Kaune dar negavau. Bet tik vakar buvau birzoj. Beje ,sake nuo nauju metu mokejima perims Sodra. Kaip suprantu, si menesi uz gruodi dar birza mokes, o nuo kito jau Sodra.
Atsakyti
PAS KONSULTANTĘ BUVAU 16D.,IR JAU VAKAR PINIGĖLIAI BUVO smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *Min*: 18 sausio 2013 - 15:04