Įkraunama...
Įkraunama...

Darbo birža,

QUOTE(samantila @ 2013 01 03, 16:11)
georgiana suėjus  biržoje 1 metams gali siūlyti jau bele kokius darbus arba net išbraukti  4u.gif

Ar tikrai? g.gif Be jokios priežasties,vien tik ,kad metus laiko stovi biržoje? g.gif
Atsakyti
QUOTE(uoga 3 @ 2013 01 04, 09:59)
Ar tikrai? g.gif Be jokios priežasties,vien tik ,kad metus laiko stovi biržoje? g.gif

sakot bet koki darba merginos chm esu dirbus 7 metus turizmo srityje, po to administratore priv. firmoje nemoku nei dirbti prekyboje, nei siuvykloje ar gali visgi siulyti tai ko zmogus nemoki g.gif
Atsakyti
QUOTE(samantila @ 2013 01 03, 16:11)
georgiana suėjus  biržoje 1 metams gali siūlyti jau bele kokius darbus arba net išbraukti  4u.gif

isbraukti be jokios priezasties negali schmoll.gif

o siulo po 6men bet kokius darbus .
Atsakyti
QUOTE(^Braškytė^ @ 2013 01 04, 11:38)
isbraukti be jokios priezasties negali  schmoll.gif

o siulo po 6men bet kokius darbus .

dekui braskyte bet pas mus ne didmiestis ta apart vairuotuju, elektriku bei staybininku nieko nera, na dar iki cento pardaveju iesko; chm idomu o jeigu isstoti ir po menesio vel registruotis per nauja g.gif
Atsakyti
Sveiki 4u.gif

Pasibaigus motinystes atostogom as isejau is darbo ir istojau i darbo birza. stojau 11.26. Pasalpa paskyre nuo 12.01, klausiau savo konsultantes ar yra kokiu lengvatu ar siaip darbo vanaldu ribojimo auginant maza vaika maniskiams (9m. ir 2m.). tai man buvo atsakyta "jai vaikai jums trukdo dirbti, tai tokiu zmoniu mums nereikia DB'' blink.gif , ir siaip gavau nemaloniu priekaistu, kodel neturiu vairuotojo pazymejimo doh.gif ir kodel isejau is ankstesnio darbo doh.gif . DB isstovejau 2 sav per ta laika gal 4 kartus joje teko lankytis. Gruodzio 11d. buvau iskviesta ir pasiusta pas darbdavi. darba siule kavineje, kur legalus darbo laikas nuo 10 iki 19val. kalbant su darbdaviu buvo tiesiai i akis pasakyta kad darbas zyyyymiai ilgesnis unsure.gif , nu t.y. iki 18 val per para blink.gif . as tam savininkui pasakiau, kad man perilgos darbo valandos ir kad as ne vietine, reikes vazineti, namuose mazas vaikas. Jis pazymejo kad atsisakiau siulomo darbo doh.gif ir dar ta pacia diena buvau isbraukta pusmeciui is DB doh.gif . siandien jau menuo praejo kai isbrauke, o as dar nei cento negavau uz tas kelias dienas, kur buvo skirta pasalpa blush2.gif . Tai mane domintu, ar as dar gausiu tuos kelis litus uz tas kelias dienas ar jau nebe blush2.gif ?
Atsakyti
QUOTE(lina-linutia @ 2013 01 05, 14:13)
Sveiki 4u.gif
Pasibaigus motinystes atostogom as isejau is darbo ir istojau i darbo birza. stojau 11.26. Pasalpa paskyre nuo 12.01, klausiau savo konsultantes ar yra kokiu lengvatu ar siaip darbo vanaldu ribojimo auginant maza vaika maniskiams (9m. ir 2m.). tai man buvo atsakyta "jai vaikai jums trukdo dirbti, tai tokiu zmoniu mums nereikia DB'' blink.gif , ir siaip  gavau nemaloniu priekaistu, kodel neturiu vairuotojo pazymejimo doh.gif  ir kodel isejau is ankstesnio darbo doh.gif . DB isstovejau 2 sav per ta laika gal 4 kartus joje teko lankytis. Gruodzio 11d. buvau iskviesta ir pasiusta pas darbdavi. darba siule kavineje, kur legalus darbo laikas nuo 10 iki 19val. kalbant su darbdaviu buvo tiesiai i akis pasakyta kad darbas zyyyymiai ilgesnis unsure.gif , nu t.y. iki 18 val per para blink.gif . as tam savininkui pasakiau, kad man perilgos darbo valandos ir kad as ne vietine, reikes vazineti, namuose mazas vaikas. Jis pazymejo kad atsisakiau siulomo darbo doh.gif  ir dar ta pacia diena buvau isbraukta pusmeciui is DB doh.gif . siandien jau menuo praejo kai isbrauke, o as dar nei cento negavau uz tas kelias dienas, kur buvo skirta pasalpa blush2.gif . Tai mane domintu, ar as dar gausiu tuos kelis litus uz tas kelias dienas ar jau nebe blush2.gif ?

Pagal viska tai turetumete gauti.Menuo tik prasidejo,tai galit gauti arba viduri arba gale menesio.
Papildyta:
QUOTE(lori30 @ 2013 01 03, 15:57)
Sveiki, norejau pasiteirauti, jei vaikui db suejo 1 m ir antrus metus pasirinkau gauti 40% pašalpos, ar galima kreiptis į darbo birža ir gauti skirtumą iki minimalios algos. Man aiškino, bet aš nelabai supratau ar taip galima. Sako , reik rast prašymą, kad is tu pinigu neisgyveni.
Gal kas atsakys?

Ne,nes gaudinesit is sodros pasalpa ir busit dirbanti,bedarbio pasalpa mokama bedarbiams ir kurie is sodros negauna pasalpos.
Atsakyti
Istojau mokytis neakivaizdziai ar tureciau apie tai pranesti birzai?
Ar man tai butu naudinga jei pranesiu arba jei ne g.gif
Tureciau jau gauti pasalta suejus 18men darbo stazui.
Atsakyti
QUOTE(dziubek @ 2013 01 07, 15:21)
Istojau mokytis neakivaizdziai ar tureciau apie tai pranesti birzai?
Ar man tai butu naudinga jei pranesiu arba jei ne g.gif
Tureciau jau gauti pasalta suejus 18men darbo stazui.

Galit pranesti,bet kaip ir nieko nepasikeis.
Atsakyti
sveiki, norejau paklaust, as db pas konsultante buvau 12men/13d, man paskirta ismoka 650 lt, bet ji kazkaip minejo lyg tureciau kazkada gauti apie 350 lt, nepilnma ismoka. ar turejau gauti iki metu galo?
Atsakyti
QUOTE(JOLANCIUK @ 2013 01 07, 15:26)
Galit pranesti,bet kaip ir nieko nepasikeis.

Dekoju uz konsultacijas JOLANCIUK.
Norejau pasiteirauti gal jus pati dirbat DB, kad taip puikiai zinot sia sistema.
Atsakyti
QUOTE(def Fox @ 2013 01 07, 15:36)
sveiki, norejau paklaust, as db pas konsultante buvau 12men/13d, man paskirta ismoka 650 lt, bet ji kazkaip minejo lyg tureciau kazkada gauti apie 350 lt, nepilnma ismoka. ar turejau gauti iki metu galo?

Ja ir gausit si menesi po apsilankimo pas konsultante,nes uzmokes jums uz nepilna gruodi.
Papildyta:
QUOTE(dziubek @ 2013 01 07, 15:48)
Dekoju uz konsultacijas JOLANCIUK.
Norejau pasiteirauti gal jus pati dirbat DB, kad taip puikiai zinot sia sistema.

Ne nedirbu ten smile.gif
Atsakyti
[quote=JOLANCIUK,2013 01 07, 16:00]
Ja ir gausit si menesi po apsilankimo pas konsultante,nes uzmokes jums uz nepilna gruodi.

aciu
Atsakyti