Įkraunama...
Įkraunama...

Darbo birža,

SENA TEMA.

Lietuvos darbo birzos tinklapis

8 psl 2012 12 20, 21:52
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Niktė: 28 gruodžio 2012 - 12:50
Sveikos,

vaikui suejo 2 metai ir savo noru isejau is darbo, dabar noreciau stot i darbo birza, kada tureciau tai padaryt, ar is kart kai tik sueina 2 metai, ar galima pvz po savaites, ar skirtumo nera?
ar priklausys kokios nors ismokos jeigu mokausi istestinai?

pirmam vizitui reikia registruoti ar galima vykti bet kada?
Atsakyti
Sveiki,

dukra neseniai pradėjo eiti į darželį, aš mėnesį laiko stoviu DB. Mūsų pajamos vienam žmogui viršyja 525Lt, ar galiu gaut kažkokią kompensaciją už darželį? blush2.gif
Atsakyti
Labas vakaras 4u.gif man DB pasiule pasikeisti profesija,bet su viena salyga kad dirbsiu po kursu su verslo liudijimu,kaip cia suprast?gal gali kas placiau parasyti,ar apmoka uz kelione,ar moka stipendija,jei taip,nuo ko ji priklauso?jei yra mamyte kuri dabar lanko kursus is DB,parasykit i AZ 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Bussinkka @ 2012 11 19, 18:37)
Sveikos,

vaikui suejo 2 metai ir savo noru isejau is darbo, dabar noreciau stot i darbo birza, kada tureciau tai padaryt, ar is kart kai tik sueina 2 metai, ar galima pvz po savaites, ar skirtumo nera?
ar priklausys kokios nors ismokos jeigu mokausi istestinai?

pirmam vizitui reikia registruoti ar galima vykti bet kada?

Nesvarbu kada istosit,kuo greiciau,tuo geriau,nes greiciau paskaiciuos bedarbio pasalpa smile.gif
Registruotis galit vykti iskart i darbo birza,zmoniu nedaug.
Papildyta:
QUOTE(MrrMiau @ 2012 11 19, 19:01)
Sveiki,

dukra neseniai pradėjo eiti į darželį, aš mėnesį laiko stoviu DB. Mūsų pajamos vienam žmogui viršyja 525Lt, ar galiu gaut kažkokią kompensaciją už darželį? blush2.gif

Ne.
Atsakyti
Buvau uzvakar darbo birzoj ir dave telefono numeri siulomo darbo. Darbas uz miesto ribu. Ar as privalau sutikti eiti i tadarba? Sekanti apsilankyma paskyre po menesio.
Atsakyti
QUOTE(...Dream... @ 2012 11 19, 22:42)
Buvau uzvakar darbo birzoj ir dave telefono numeri siulomo darbo. Darbas uz miesto ribu. Ar as privalau sutikti eiti i tadarba? Sekanti apsilankyma paskyre po menesio.

Jums dave tik telefono numeri,o ne rekomendacija,todel galit skambinti ten galit neskambint,cia jusu reikalas.
Atsakyti
QUOTE(JOLANCIUK @ 2012 11 19, 22:58)
Jums dave tik telefono numeri,o ne rekomendacija,todel galit skambinti ten galit neskambint,cia jusu reikalas.

Aisku. Aciu labai. O kaip del darbu uz miesto ribu? Gali tokius siulyti ir turiu sutikti jei tai rekomendacija?
Atsakyti
QUOTE(...Dream... @ 2012 11 19, 23:10)
Aisku. Aciu labai. O kaip del darbu uz miesto ribu? Gali tokius siulyti ir turiu sutikti jei tai rekomendacija?

Gali siuliti,o jus negalit atsisakyti,nebent su paciu darbdaviu tartis,kad pazymetu,jog yra priimtas kitas darbuotojas.
Atsakyti
QUOTE(JOLANCIUK @ 2012 11 19, 23:53)
Gali siuliti,o jus negalit atsisakyti,nebent su paciu darbdaviu tartis,kad pazymetu,jog yra priimtas kitas darbuotojas.

O tai negali buti tiesiog netinkamas kandidatas tam darbui, t.y as?
Atsakyti
QUOTE(...Dream... @ 2012 11 20, 01:20)
O tai negali buti tiesiog netinkamas kandidatas tam darbui, t.y as?

Gali,bet cia jau su darbdaviu tartis reiketu.
Atsakyti
noriu paklausti. Man mokama socialine pasalpa. Jei as pats issiregistravau is birzos, ir o keliu dienu vel prisiregistruosiu, tai man nereiks eiti is naujo i socialini ? sumokes uz ta menesi ? nu tikiuosi supratote situacija
Atsakyti