šeštadienį kepiau kalėdinį pyragą. Nugis gavosi skanus. Kurkas daugiau dėjau migdolų ir tai vienai normai dėjau apie 300 g. džiovintų juodųjų serbentų. Nu kaip jie skonį gerina............. pirmą kartą kepiau su jais bet dėjau tik 100 g.. Antrą kartą šį pyragą kepiau visai bejų - tai gavosi tikrai ne toks skanus. Ir būtent tie serbentai taip kvepia kol tas pyragas kepa.............. sėsėjau palei orkaitę ir megavausi šiluma ir kvapu |Kitais metais dar daugiau šio gėrio prisidžiovinsiu, nes tokiam dalykui tie serbentukai tai idealūs.
merginos,o koks čia skanėstas
Karamelinis riešutų pyragas...,gal ir autorė užsuks,bet supratau receptu nesidalina
Karamelinis riešutų pyragas...,gal ir autorė užsuks,bet supratau receptu nesidalina
QUOTE(*MONAMI* @ 2013 11 18, 12:30)
Kaip tai nesidalina .Va receptas,jos pacios blog'e :
http://skanusgyvenim...tu-pyragas.html
Kaip tik vakar kepiau-nuostabus pyragas,vyras ivertino 10 su + Kepsiu visiems ir dovanosiu Tik netarkuosiu teslos ant virsaus-man daug graziau jis atrodo nepasleptas po trupiniais
QUOTE(ointriga @ 2013 11 17, 15:30)
as su klausimu ,nezinau ar i tema bet man reik kaledom tai gal i tema
sakykit yra pirkti anyziaus prieskoniu ir ,kokiu ju buna ,ta prasme ,zvaigzdutes ,ar malti? pas mus provincijoje nei vienoje parduotuveje ,prie prieskoniu neradau
sakykit yra pirkti anyziaus prieskoniu ir ,kokiu ju buna ,ta prasme ,zvaigzdutes ,ar malti? pas mus provincijoje nei vienoje parduotuveje ,prie prieskoniu neradau
AŠ Maximoje buvau radus senokai, prieš gerą pusmetį
QUOTE(*MONAMI* @ 2013 11 18, 12:30)
Va sitas labai panasus
My Webpage
QUOTE(Twixx @ 2013 11 18, 14:19)
Kaip tai nesidalina .Va receptas,jos pacios blog'e :
kai vaizdas ne toks pats tai ir nepamaniau,kad tas pats
QUOTE(Lenusikas @ 2013 11 18, 15:02)
QUOTE(*MONAMI* @ 2013 11 18, 15:57)
manyciau cia sitas pyragas kaledinis pyragas
tik tiek kad ji dar riesutu primaisiusi kaip tik rytoj jau as ji ir kepsiu siandien vaisius uzsimerkaiu. tik ne brendyje o viskyje bus airiska versija
Merginos,kazkada buvau atradusi lietuviska internetini psl,kur galima uzsisakyti visokiu formeliu kepimui,dazu,flomasteriu Kalediniams papuosimams .Gal galite nuoroda pasidalint