Avijacija, visiskai sutinku su tavo nuomone apie si pyraga. Man jis tobulas ne tiek kaledoms, kaip ziemos vakarams su arbata... O Kaledu proga pasidalinu juo su draugemis.
sveikos, susiruossiau jau ryt kepti pyraga kaledini su vaisiais, bet nerandu niekur apelsino dzemo, sakykit , o ar galima deti tik sultis apelsino ispaustas, ar ka nors kitka?
QUOTE(egluze2 @ 2013 11 15, 18:52)
sveikos, susiruossiau jau ryt kepti pyraga kaledini su vaisiais, bet nerandu niekur apelsino dzemo, sakykit , o ar galima deti tik sultis apelsino ispaustas, ar ka nors kitka?
As deciau sultis + tarkuota zievele.
QUOTE(egluze2 @ 2013 11 15, 18:52)
as tai ir darau dedu sultis ir zievele ,(1 citrina-1 apelsinas)
QUOTE(egluze2 @ 2013 11 15, 20:52)
jau idejau kepti, dejau tik sulciu citrinu ir truputi zieveles citrinos itarkavau, tik itariu per dau krestelejau meduoliu prieskoniu, man kaskos kartumas jauciasi
QUOTE(egluze2 @ 2013 11 16, 11:33)
jau idejau kepti, dejau tik sulciu citrinu ir truputi zieveles citrinos itarkavau, tik itariu per dau krestelejau meduoliu prieskoniu, man kaskos kartumas jauciasi
Juk ziewele ir suteikia aromata... As wisa apelsina nutarkuoju...
QUOTE(egluze2 @ 2013 11 15, 19:52)
Pasidaryti labai lengva ir nereikes pirkti viso sloiko
Tai va pagalia iskepiau, skaniai kvepia, bet neperpjoviau, suviniojau i sviestini popieriu ir uzkeliau aukstai ant spinteles, lauksim kaledu, tikriuosi viskas bus super.
QUOTE(egluze2 @ 2013 11 16, 16:04)
Tai va pagalia iskepiau, skaniai kvepia, bet neperpjoviau, suviniojau i sviestini popieriu ir uzkeliau aukstai ant spinteles, lauksim kaledu, tikriuosi viskas bus super.
Atwesinot?
QUOTE(Fortun@ @ 2013 11 16, 18:37)
Atwesinot?
taip atvesinau, kokias 3 val geras laikiau isemus
as su klausimu ,nezinau ar i tema bet man reik kaledom tai gal i tema
sakykit yra pirkti anyziaus prieskoniu ir ,kokiu ju buna ,ta prasme ,zvaigzdutes ,ar malti? pas mus provincijoje nei vienoje parduotuveje ,prie prieskoniu neradau
sakykit yra pirkti anyziaus prieskoniu ir ,kokiu ju buna ,ta prasme ,zvaigzdutes ,ar malti? pas mus provincijoje nei vienoje parduotuveje ,prie prieskoniu neradau
QUOTE(ointriga @ 2013 11 17, 15:30)
as su klausimu ,nezinau ar i tema bet man reik kaledom tai gal i tema
zvaigzdinis anyzius
anyziu seklos