Avijacija, visiskai sutinku su tavo nuomone apie si pyraga. Man jis tobulas ne tiek kaledoms, kaip ziemos vakarams su arbata... O Kaledu proga pasidalinu juo su draugemis.
sveikos, susiruossiau jau ryt kepti pyraga kaledini su vaisiais, bet nerandu niekur apelsino dzemo, sakykit , o ar galima deti tik sultis apelsino ispaustas, ar ka nors kitka?
sveikos, susiruossiau jau ryt kepti pyraga kaledini su vaisiais, bet nerandu niekur apelsino dzemo, sakykit , o ar galima deti tik sultis apelsino ispaustas, ar ka nors kitka?
jau idejau kepti, dejau tik sulciu citrinu ir truputi zieveles citrinos itarkavau, tik itariu per dau krestelejau meduoliu prieskoniu, man kaskos kartumas jauciasi
jau idejau kepti, dejau tik sulciu citrinu ir truputi zieveles citrinos itarkavau, tik itariu per dau krestelejau meduoliu prieskoniu, man kaskos kartumas jauciasi
Tai va pagalia iskepiau, skaniai kvepia, bet neperpjoviau, suviniojau i sviestini popieriu ir uzkeliau aukstai ant spinteles, lauksim kaledu, tikriuosi viskas bus super.
Tai va pagalia iskepiau, skaniai kvepia, bet neperpjoviau, suviniojau i sviestini popieriu ir uzkeliau aukstai ant spinteles, lauksim kaledu, tikriuosi viskas bus super.
as su klausimu ,nezinau ar i tema bet man reik kaledom tai gal i tema sakykit yra pirkti anyziaus prieskoniu ir ,kokiu ju buna ,ta prasme ,zvaigzdutes ,ar malti? pas mus provincijoje nei vienoje parduotuveje ,prie prieskoniu neradau
as su klausimu ,nezinau ar i tema bet man reik kaledom tai gal i tema
sakykit yra pirkti anyziaus prieskoniu ir ,kokiu ju buna ,ta prasme ,zvaigzdutes ,ar malti? pas mus provincijoje nei vienoje parduotuveje ,prie prieskoniu neradau