Įkraunama...
Įkraunama...

Kalėdiniai kepiniai

Šiandien prisipirkau džiovintų vaisių ir riešutų.
Esu bandžius kept, bet suvalgytas buvo dar nesubrendęs. Tikiuosi nesupelys iki Kalėdų, kaip kažkuriai atsitiko... Ne per anksti, jei kepsiu šią savaitę?
Atsakyti
kepkite drąsiai, pats laikas. Mano paskutinis pernykštis džiovintų vaisių pyragas buvo suvalgytas šiemet birželio mėnesį. Jis buvo tobulas. Tiesa aš nededu jokių riešutų.
Atsakyti
QUOTE(rugiagele26 @ 2013 10 28, 20:10)
As kepciau simtalapi (ka siemet ir darysiu) arba siaip koki aguonu pyraga.. nu tikrai, tas vaisiu pyragas isbandyt verta, bet ir savikaina jo brangi, ir skoniu nieko ypatingo. Pernai dar kepiau Dresdeno keksa, bet irgi tik kad knietejo isbandyt, bet irgi nieko ypatingo. Gal pati nezinau ko noriu smile.gif



Gal galit isduoti simtalapio recepta? As taip pat labai noreciau ismeginti ji iskepti Kaledoms.
Atsakyti
Sveikos, jau pradeda kvepėt Kalėdom wub.gif
Kur perkate jei perkate dideles formeles meduoliams, tokias virš 10cm aukščio? MAžiukau meduoliukai atsibodo, dabar norisi po vieną bet diidelį dovanot smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Linafedo @ 2013 10 30, 16:46)
Gal galit isduoti simtalapio recepta? As taip pat labai noreciau ismeginti ji iskepti Kaledoms.

Šimatalapį pasibandykit iš anksto, ir pažiūrėsit, ar turėsit tiek laiko ir kantrybės prieš šventes biggrin.gif

Aš mąstau apie šimtalapį, bet kiek ten vargo kočiojant doh.gif o aš dar tokio ploto neturiu unsure.gif tai man siaubelis vargelis ant puskvadratinio stalo unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(likta @ 2013 10 30, 14:14)
kepkite drąsiai, pats laikas. Mano paskutinis pernykštis džiovintų vaisių pyragas buvo suvalgytas šiemet birželio mėnesį. Jis buvo tobulas. Tiesa aš nededu jokių riešutų.

Kaip laikot, kai prapjaunat? Nedžiūsta?

Manu chebrytė labai mėgsta, kai riešutų būna kuo daugiau. Tai jų daugiau nusipirkau.
Atsakyti
QUOTE(Comma @ 2013 10 29, 22:35)
Pabūsiu įkyri - į antrą klausimą neatsakėt blush2.gif  blink.gif  lotuliukas.gif


Aga,pilu,kol kepinys formoj.reikia kantrybes ir laiko truputi,kol supilstai ir susigeria mirksiukas.gif Bet vertas kiekvienas gabalelis to ideto triuso 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Aurute @ 2013 10 30, 18:08)
Kaip laikot, kai prapjaunat? Nedžiūsta?

Manu chebrytė labai mėgsta, kai riešutų būna kuo daugiau. Tai jų daugiau nusipirkau.

Aš kepu nedidelėse aukštose formose, skersmuo apie 8 cm, kepu apie 4 val. Aš jų nepjaustau,atvėsusius sandariai supakuoju į pora sluoksnių kepimo popieriaus ir į pora sluoksnių folijos. Laikau virtuvėje ant spiontelės. Riešutų nededu todėl, kad ilgai laikant dauguma riešutų apkarsta, o aš kalėdinius pyragus labai ilgai laikau.
Šiemet nekepsiu.
Atsakyti
QUOTE(Linafedo @ 2013 10 30, 16:46)
Gal galit isduoti simtalapio recepta? As taip pat labai noreciau ismeginti ji iskepti Kaledoms.

http://www.supermama...howtopic=805370
Atsakyti
QUOTE(Elijaaa @ 2013 11 01, 16:25)




Aciu. Butinai ismeginsiu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(likta @ 2013 10 31, 13:13)
Aš kepu nedidelėse aukštose  formose, skersmuo apie 8 cm, kepu apie 4 val. Aš jų nepjaustau,atvėsusius sandariai  supakuoju į pora sluoksnių kepimo popieriaus ir į pora sluoksnių folijos. Laikau virtuvėje ant spintelės. Riešutų nededu todėl, kad ilgai laikant dauguma riešutų apkarsta, o aš kalėdinius pyragus labai ilgai laikau.
Šiemet nekepsiu.

AČIŪ už patarimus. bigsmile.gif
Atsakyti
Pyragą su dž. vaisiais išsikepai vakar is 1,5 normos. Kepu jau kelintus metus iš eilės. Dalis būna priedas prie dovanų. Tik aš niekada niekuom nelaistau. Receptūrą jau pasireguliavau pagal save, į tešlą dedu mažiau cukraus. Gaunasi pats tas thumbup.gif
Atsakyti