Šiandien prisipirkau džiovintų vaisių ir riešutų.
Esu bandžius kept, bet suvalgytas buvo dar nesubrendęs. Tikiuosi nesupelys iki Kalėdų, kaip kažkuriai atsitiko... Ne per anksti, jei kepsiu šią savaitę?
kepkite drąsiai, pats laikas. Mano paskutinis pernykštis džiovintų vaisių pyragas buvo suvalgytas šiemet birželio mėnesį. Jis buvo tobulas. Tiesa aš nededu jokių riešutų.
QUOTE(rugiagele26 @ 2013 10 28, 20:10)
As kepciau simtalapi (ka siemet ir darysiu) arba siaip koki aguonu pyraga.. nu tikrai, tas vaisiu pyragas isbandyt verta, bet ir savikaina jo brangi, ir skoniu nieko ypatingo. Pernai dar kepiau Dresdeno keksa, bet irgi tik kad knietejo isbandyt, bet irgi nieko ypatingo. Gal pati nezinau ko noriu
Gal galit isduoti simtalapio recepta? As taip pat labai noreciau ismeginti ji iskepti Kaledoms.
Sveikos, jau pradeda kvepėt Kalėdom
Kur perkate jei perkate dideles formeles meduoliams, tokias virš 10cm aukščio? MAžiukau meduoliukai atsibodo, dabar norisi po vieną bet diidelį dovanot
Kur perkate jei perkate dideles formeles meduoliams, tokias virš 10cm aukščio? MAžiukau meduoliukai atsibodo, dabar norisi po vieną bet diidelį dovanot
QUOTE(Linafedo @ 2013 10 30, 16:46)
Gal galit isduoti simtalapio recepta? As taip pat labai noreciau ismeginti ji iskepti Kaledoms.
Šimatalapį pasibandykit iš anksto, ir pažiūrėsit, ar turėsit tiek laiko ir kantrybės prieš šventes
Aš mąstau apie šimtalapį, bet kiek ten vargo kočiojant o aš dar tokio ploto neturiu tai man siaubelis vargelis ant puskvadratinio stalo
QUOTE(likta @ 2013 10 30, 14:14)
kepkite drąsiai, pats laikas. Mano paskutinis pernykštis džiovintų vaisių pyragas buvo suvalgytas šiemet birželio mėnesį. Jis buvo tobulas. Tiesa aš nededu jokių riešutų.
Kaip laikot, kai prapjaunat? Nedžiūsta?
Manu chebrytė labai mėgsta, kai riešutų būna kuo daugiau. Tai jų daugiau nusipirkau.
QUOTE(Comma @ 2013 10 29, 22:35)
Pabūsiu įkyri - į antrą klausimą neatsakėt
Aga,pilu,kol kepinys formoj.reikia kantrybes ir laiko truputi,kol supilstai ir susigeria Bet vertas kiekvienas gabalelis to ideto triuso
QUOTE(Aurute @ 2013 10 30, 18:08)
Kaip laikot, kai prapjaunat? Nedžiūsta?
Manu chebrytė labai mėgsta, kai riešutų būna kuo daugiau. Tai jų daugiau nusipirkau.
Manu chebrytė labai mėgsta, kai riešutų būna kuo daugiau. Tai jų daugiau nusipirkau.
Aš kepu nedidelėse aukštose formose, skersmuo apie 8 cm, kepu apie 4 val. Aš jų nepjaustau,atvėsusius sandariai supakuoju į pora sluoksnių kepimo popieriaus ir į pora sluoksnių folijos. Laikau virtuvėje ant spiontelės. Riešutų nededu todėl, kad ilgai laikant dauguma riešutų apkarsta, o aš kalėdinius pyragus labai ilgai laikau.
Šiemet nekepsiu.
QUOTE(Linafedo @ 2013 10 30, 16:46)
Gal galit isduoti simtalapio recepta? As taip pat labai noreciau ismeginti ji iskepti Kaledoms.
http://www.supermama...howtopic=805370
QUOTE(Elijaaa @ 2013 11 01, 16:25)
Aciu. Butinai ismeginsiu
QUOTE(likta @ 2013 10 31, 13:13)
Aš kepu nedidelėse aukštose formose, skersmuo apie 8 cm, kepu apie 4 val. Aš jų nepjaustau,atvėsusius sandariai supakuoju į pora sluoksnių kepimo popieriaus ir į pora sluoksnių folijos. Laikau virtuvėje ant spintelės. Riešutų nededu todėl, kad ilgai laikant dauguma riešutų apkarsta, o aš kalėdinius pyragus labai ilgai laikau.
Šiemet nekepsiu.
Šiemet nekepsiu.
AČIŪ už patarimus.
Pyragą su dž. vaisiais išsikepai vakar is 1,5 normos. Kepu jau kelintus metus iš eilės. Dalis būna priedas prie dovanų. Tik aš niekada niekuom nelaistau. Receptūrą jau pasireguliavau pagal save, į tešlą dedu mažiau cukraus. Gaunasi pats tas