Įkraunama...
Įkraunama...

Kalėdiniai kepiniai

Sveikos 4u.gif
Nors Kalėdos ir prabėgo...bet noriu parodyt ir savo meduoliukus smile.gif
o jūs visos šauniai darbuojatės thumbup.gif

user posted image
Atsakyti
Sventes baigesi ir is skanumynu liko tik foto

mano Cypciuko meduoliu eglute

-------------

ir aguonu pygaras

----------------------------

! 
Nuotraukos dėl per didelio formato pašalintos. Dėkite ne didesnes nei 500- 640 pixelių nuotraukas.

moderatorė irmulia
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo irmulia: 08 sausio 2013 - 19:24
O čia ant aguoninio pyrago viršaus kepinti riešutai? g.gif
Atsakyti
Cia gal tas japoniskas pyragas?

O va as vel nusivyliau tais brandinamais pyragais... dresdeno keksas nepadare ispudzio.... niekam....na bet isbandyt reikejo smile.gif
Atsakyti
QUOTE(rugiagele26 @ 2013 01 08, 13:46)
Cia gal tas japoniskas pyragas?

O va as vel nusivyliau tais brandinamais pyragais... dresdeno keksas nepadare ispudzio.... niekam....na bet isbandyt reikejo smile.gif

As tai Ules kaledini pyraga kepiau, tik per velai. Tai per Kaledas nieko ypatingo, o dabar, praejus menesiui, jis pasakiskas thumbup.gif thumbup.gif Gerai, kad pasilikau, tai galim smaguriauti wub.gif Kitais metais kepsiu dvigubai daugiau, tik nedesiu gvazdiku, nes kai kas nemegsta... unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Tomienė @ 2013 01 08, 13:45)
O čia ant aguoninio pyrago viršaus kepinti riešutai?  g.gif

ne, nekepinti,
tiesiog susmulkinau zemes riesutus ir graikiskus
Atsakyti
[quote=Gingerr,2013 01 02, 13:41]
cia dar vienas kepinukas smile.gif

NET GAILA TOKI BUTU VALGYT bigsmile.gif

Papildyta:
[quote=astatortas,2012 12 25, 19:02]
Visas su sventemis !user posted image user posted image
NA JUS IR AUKSARANKES, NUOSTABUS DARBELIAI. thumbup.gif

Papildyta:
QUOTE(sarah- @ 2012 12 03, 21:28)
jau po truputuka matau ruošiamės visos šventėm...suvargau aš šiandien,bet pagaliau iveikiau,dvejos rogės jau sustatytos,dar laukia dvejos ir du namukai...bet jau galiu pasakyti,reikia kantrybės,tad visoms to  ir linkiu  smile.gif

user posted image

thumbup.gif
Atsakyti
Sveikos,
Labai gražūs visų kepiniai! Aš taip pat noriu parodyti savo Kalėdinius kepinius 4u.gif

Kalėdinis namelis
user posted image

Imbieriniai sausainiai
user posted image

Rogės
user posted image

Brandinti meduoliai
user posted image
Atsakyti
Linafedo, fantastika, be žodžių... thumbup.gif

Aš irgi noriu trumpai pasidalint įspūdžiais apie šiuometinius kalėdinius kepinius:

1. Atradimas - cipciuko meduoliai, labai gardūs, tik reikia sandariai uždarytus laikyti;
2. Advento džiovintų vaisių pyragas iš 2 Beatos knygos man įspūdžio nepadarė, tik tiek, kad patogu, kai gali iš anksto išsikepti, bet skonis nepribloškiantis, tuo tarpu kaštai iškepimo ne tokie maži.
3. Imbieriniai sausainukai iš 2 Beatos knygos - kaip visuomet neprilygstami 4u.gif
Atsakyti
Sveikos mamytes,

po truputi pradedu galvoti apie siu metu kaledas, skaitineju senas temas, ir man iskilo toks klausimas, kokio storio kociojate tesla meduoliu namukui? ploniau ar storiau? labai nesinori, kad jis man sugriutu nesulaukes kaledu verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(sskyey @ 2013 10 23, 13:40)
Sveikos mamytes,

po truputi pradedu galvoti apie siu metu kaledas, skaitineju senas temas, ir man iskilo toks klausimas, kokio storio kociojate tesla meduoliu namukui? ploniau ar storiau? labai nesinori, kad jis man sugriutu nesulaukes kaledu  verysad.gif

čia parodyta viskas paeiliui smile.gif
http://www.youtube.c...54&noredirect=1
Atsakyti
Labas,
Kalėdinis pyragas jau laukia švenčių. smile.gif Šiemet dalį kepiau mažose metalinėse formelėse, dovanoms puikiai tiks.
Atsakyti