Sveikos
Nors Kalėdos ir prabėgo...bet noriu parodyt ir savo meduoliukus
o jūs visos šauniai darbuojatės
Sventes baigesi ir is skanumynu liko tik foto
mano Cypciuko meduoliu eglute
-------------
ir aguonu pygaras
----------------------------
mano Cypciuko meduoliu eglute
-------------
ir aguonu pygaras
----------------------------
! | Nuotraukos dėl per didelio formato pašalintos. Dėkite ne didesnes nei 500- 640 pixelių nuotraukas. |
moderatorė irmulia
O čia ant aguoninio pyrago viršaus kepinti riešutai?
Cia gal tas japoniskas pyragas?
O va as vel nusivyliau tais brandinamais pyragais... dresdeno keksas nepadare ispudzio.... niekam....na bet isbandyt reikejo
O va as vel nusivyliau tais brandinamais pyragais... dresdeno keksas nepadare ispudzio.... niekam....na bet isbandyt reikejo
QUOTE(rugiagele26 @ 2013 01 08, 13:46)
Cia gal tas japoniskas pyragas?
As tai Ules kaledini pyraga kepiau, tik per velai. Tai per Kaledas nieko ypatingo, o dabar, praejus menesiui, jis pasakiskas Gerai, kad pasilikau, tai galim smaguriauti Kitais metais kepsiu dvigubai daugiau, tik nedesiu gvazdiku, nes kai kas nemegsta...
QUOTE(Tomienė @ 2013 01 08, 13:45)
O čia ant aguoninio pyrago viršaus kepinti riešutai?
ne, nekepinti,
tiesiog susmulkinau zemes riesutus ir graikiskus
[quote=Gingerr,2013 01 02, 13:41]
cia dar vienas kepinukas
NET GAILA TOKI BUTU VALGYT
Papildyta:
[quote=astatortas,2012 12 25, 19:02]
Visas su sventemis !
NA JUS IR AUKSARANKES, NUOSTABUS DARBELIAI.
Papildyta:
cia dar vienas kepinukas
NET GAILA TOKI BUTU VALGYT
Papildyta:
[quote=astatortas,2012 12 25, 19:02]
Visas su sventemis !
NA JUS IR AUKSARANKES, NUOSTABUS DARBELIAI.
Papildyta:
QUOTE(sarah- @ 2012 12 03, 21:28)
jau po truputuka matau ruošiamės visos šventėm...suvargau aš šiandien,bet pagaliau iveikiau,dvejos rogės jau sustatytos,dar laukia dvejos ir du namukai...bet jau galiu pasakyti,reikia kantrybės,tad visoms to ir linkiu
Sveikos,
Labai gražūs visų kepiniai! Aš taip pat noriu parodyti savo Kalėdinius kepinius
Kalėdinis namelis
Imbieriniai sausainiai
Rogės
Brandinti meduoliai
Labai gražūs visų kepiniai! Aš taip pat noriu parodyti savo Kalėdinius kepinius
Kalėdinis namelis
Imbieriniai sausainiai
Rogės
Brandinti meduoliai
Linafedo, fantastika, be žodžių...
Aš irgi noriu trumpai pasidalint įspūdžiais apie šiuometinius kalėdinius kepinius:
1. Atradimas - cipciuko meduoliai, labai gardūs, tik reikia sandariai uždarytus laikyti;
2. Advento džiovintų vaisių pyragas iš 2 Beatos knygos man įspūdžio nepadarė, tik tiek, kad patogu, kai gali iš anksto išsikepti, bet skonis nepribloškiantis, tuo tarpu kaštai iškepimo ne tokie maži.
3. Imbieriniai sausainukai iš 2 Beatos knygos - kaip visuomet neprilygstami
Aš irgi noriu trumpai pasidalint įspūdžiais apie šiuometinius kalėdinius kepinius:
1. Atradimas - cipciuko meduoliai, labai gardūs, tik reikia sandariai uždarytus laikyti;
2. Advento džiovintų vaisių pyragas iš 2 Beatos knygos man įspūdžio nepadarė, tik tiek, kad patogu, kai gali iš anksto išsikepti, bet skonis nepribloškiantis, tuo tarpu kaštai iškepimo ne tokie maži.
3. Imbieriniai sausainukai iš 2 Beatos knygos - kaip visuomet neprilygstami
QUOTE(sskyey @ 2013 10 23, 13:40)
Sveikos mamytes,
po truputi pradedu galvoti apie siu metu kaledas, skaitineju senas temas, ir man iskilo toks klausimas, kokio storio kociojate tesla meduoliu namukui? ploniau ar storiau? labai nesinori, kad jis man sugriutu nesulaukes kaledu
po truputi pradedu galvoti apie siu metu kaledas, skaitineju senas temas, ir man iskilo toks klausimas, kokio storio kociojate tesla meduoliu namukui? ploniau ar storiau? labai nesinori, kad jis man sugriutu nesulaukes kaledu
čia parodyta viskas paeiliui
http://www.youtube.c...54&noredirect=1
Labas,
Kalėdinis pyragas jau laukia švenčių. Šiemet dalį kepiau mažose metalinėse formelėse, dovanoms puikiai tiks.
Kalėdinis pyragas jau laukia švenčių. Šiemet dalį kepiau mažose metalinėse formelėse, dovanoms puikiai tiks.